Оренда помешкання: діліться лайфхаками
Багато років знімаю квартири, вже десь 7 поміняв, можна сказати, що жодна з них не була ок. Здебільшого проблеми з сусідами, або арендарі не хочуть брати на себе витрати на ремонт приладів, парковка і тп
Знімав старий фонд у спальних районах, а потім, коли, з’явились гроші почав знімати старий фонд в центрі. І так вийшло, що від наркоманів, алкашів зі спальних районів — я переїхав до подобових квартир з вечіркам і неадекватних сусідів в центрі.
Як я бачу проблему, це те що я мало питаю, не створюю список що треба перевірити, можливо треба набратись «нахабності» і тупо походити по сусідах, спитати чи є проблеми в домі.
Також кожен раз потрапляю в ситуацію, коли треба повідомити, що через місяць виїжджаю, і щоб не сильно попадати на гроші треба швидко за днів 10 знайти нову квартиру, і кожен раз пошук не вдається, і треба швидко вибирати не з найкращих варіантів, а з того що є.
Зараз я вже думаю, забити на закладені гроші і повільно, прицільно шукати нову квартиру.
Розкажіть, будь ласка, ваші Лайфхаки, як ви шукаєте квартири, що питає, червоні прапорці квартир і тп.
Також цікаво в якому районі Києва, який тип будівель(старі, нові висотки і тп) ви би рекомендували для аренди і чому? як живеться у великих комплексах з парковками? які є проблеми?
дякую
81 коментар
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів