Потрібна допомога у виборі монітора 27″+ ( не за всі гроші світу=) )

Привіт! Уже другий тиждень шукаю собі нормальний монітор, і чим більше дивлюся, тим важче обрати. 😅

Хочеться щось від 27 дюймів, бажано 1440p (але якщо є хороші 1080p, теж можна розглядати). Основні задачі: трохи роботи (тексти, браузер), перегляд фільмів та серіалів, а ще періодично граю в ігри (не кіберспорт, але щоб виглядало плавно).

Що я вже зрозумів:

✅ IPS подобається більше за VA (дивився в магазині — у VA якісь дивні відблиски).

✅ 144 Гц — це кайф, але чи критично воно мені — не знаю.

❌ OLED не розглядаю — дорого і вигоряння лякає.

❌ Не хочу монстрів по 32-34 дюйми — місце не гумове.

Бюджет... ну, не «за всі гроші світу». 😅 Ідеально вкластися до $250-400, дякую.

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Сам нещодавно шукав gamedev.dou.ua/forums/topic/48737. В результаті взяв з 10 бітною IPS. Якщо будуть якісь питання — відповім.

Навіщо рекомендувати монітор який вже не продається?

вимахується😁

та це фейковий акк з картинкою зі стоку і підказкою в прізвищі.
яхз зачим цю тему взагалі створено.

ніяких fhd для такої діагоналі ти шо. будеш очі царапати. я б і 2к не розглядав. але це вимушений вибір, бо для 4к треба гарне залізо або не грати (або грати в старе чи лоу полі інді).

так от я пішов на компроміс для себе й взяв 2к але 24 дюйма (144 гц, ips, 8 біт + фрс) монітор з європи (прямо з дойчленда замовляв). але все одно мій попердній 4к 27 більше подобався. кіно дивитись класно, серіали топ, грати супер але звичайно мильнувато... якщо гра не стара.
можу звичайно модель написати, але це по факту якийсь китайський оем. своїх грошей вартує, але я б запросто віддав х2 аби він був кращий

AOC Q27P3CW — IPS, 2k, 75hz, integrated 5w speakers & web camera, no dead/stuck pixels, — дуже задоволений, якiстна зборка.

Схожі дописи
Порадьте монітор для роботи
Тяжкий вибір монітора для ноутбука
Монітор для MacBook Air M1
«Мобільний монітор» — такий є?
4k чи 5k зовнішній 27″ монітор для MacOS

думаєте в коментах виявиться, що монік буде підключатися до ноутбука дрім машіне, який вдало було куплено по знижці? оО

Думаю, що автору потрібно або більш детально описувати вимоги, або користуватись пошуком

є така річ типу portable monitor, на аліку багато і ціни ± 100 баксів залежно від моделі та сезону. користую такий як другий, під термінали там, ютубчик тощо.
плюс розміри там щось типу від 7 і до 22 дюймів. з різними кріпленням тощо.
4к чи 5к не думаю що різниця велика, але з макос не працював, тому хз.

з 17 року користуюся бенком. Якість норм, тобто якщо треба «просто монітор, який стоятиме на своїй підставці» то можна взяти якийсь hard.rozetka.com.ua/...​_9h_ljela_tbe/p267555526
і не парити собі мізки.
на розетці ставите фільтр qhd, 27″ і вибираєте. За однакову ціну всі моніки будуть однакові більш-менш.

LG 27’’ UltraGear 27GP850 взяв, 27 дюймів, IPS 165 герц, QHD, чудова відображає кольори, та нема засвітів. Меню налаштувань на соловїній)

підтримую, купував 2 таких, жодних проблем

ну можна підійти до консультанта в магазині (не жарт).
коли обирав собі, то ходив до них і питав, вони справді вникали у мої хотєлочкі і пропонували нормальні варіанти (не якийсь переклеєний китай).
якщо глядіти на верхню цінову планку, то можна знайти вже із мінілед підсвіткою, або докинути 100 долярів і взаяти 4к 180 гц самсунг одісей.

Одісей краще не брати. Там брак постійний. В мене був перед цим Samsung neo g9, після 4 заміни матриці погарантії за пів року, продав його на ОЛХ.

Підписатись на коментарі