Що буде після закінчення війни?
Я ось подумав: оскільки вже пахне договорняком, що буде далі? Скоріше за все, відбудеться заморожування війни, тобто гаряча фаза завершиться, але не думаю, що війська будуть відведені. Звичайно, більшість мобілізованих звільнять, якщо вони не захочуть підписувати контракт. Але що буде далі?
Я, наприклад, не вірю в мир із ЙР, адже історія показує, що їм довіряти не можна.
Вважаю, що війна з фізичної площини перейде в кіберпростір. На перший план вийдуть спеціалісти з кібербезпеки, які захищатимуть нашу інфраструктуру, а інші атакуватимуть ЙР. Хоча, можливо, США не дозволять нам цього робити, бо це ескалація тощо. Але, знаючи ЙР, їх це не зупинить, адже вільна Україна їм не потрібна ми для них як кістка в горлі.
Тому війна триватиме, тільки не у відкритому вигляді. Будуть спроби розхитати країну зсередини, постійні вкиди фейкової інформації, але з цим допоможуть впоратися OSINT-спеціалісти. Також намагатимуться привести до влади проросійські партії та президента. Коротше кажучи, «веселощі» продовжаться.
Попри це, нам усе одно потрібно підтримувати ЗСУ, як і зараз, контролювати владу і вчитися мислити головою, а не шлунком, щоб одного дня не прокинутися в «союзном государствє».
А ви як думаєте?
Найкращі коментарі пропустити