Designer bag, або яка ваша улюблена сумочка (тема для жінок в IT)

Місяць тому я створив тему про годинники щоб дізнатися, які саме годинники люблять, знають та використовують українські IT-спеціалісти.

Вочевидь, через наявність смартфонів, наручний годинник із суто функціонального інструменту зараз перетворився більшою мірою на модний аксесуар. Він може бути як чоловічі так і жіночий, але судячи з відповідей у темі — більшою мірою він цікавить чоловіків.

Хорологія (усе що зв’язане з годинниками) це взагалі цілий всесвіт, в якому дуже цікаво спробувати розібратися.

Раптом виникла ідея створити дзеркальну тему, де можна було-б обговорити аналогічний, але жіночий аксесуар.

На мою думку, найбільш на цю роль підходе сумочка. Дизайнерські сумки — теж цілий окремий всесвіт, який має багато цікавих сторін — модну, історичну, навіть кажуть, інвестиційну. Як і хорологія — ця тематика мені нова, то буду пробувати розбиратися в ній по можливості.

Прошу жінок з нашого IT, — тестувальниць, HR, менеджерів, розробниць, приєднатися і поділитися власним досвідом про те, які сумочки вони носять на роботу, та за її межами. Які бренди їх цікавлять, та чи цікавлять взагалі?

Дуже дякую

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

бляхамуха, ви сюди бота прикрутили чи шо? якісь рандомні коменти про видатні конгломерати.

На малюнку нижче можемо побачити кілька відомих сумочок. Звісно, це далеко не вичерпний список. Але тут є доволі впізнавані і класичні моделі — Lady Dior (улюблена сумочка принцеси Діани), Сhanel flap (створений нею у 1955-му році), та інші

res.cloudinary.com/...​/usxpontnqs8c9uly2yqu.png

Маю 6 рюкзаків різних кольорів та розмірів на різні випадки життя. Пара сумок десь валяється, але ношу дуже рідко. Ноунейми.

grok3 пише що багато брендів (Chanel, Gucci, Prada, Dior, Lois Vitton і тд) теж випускають модні моделі жіночих рюкзаків. І може виявитися що деякі ноунейми щось у них запозичують..

Наскільки я знаю, більшості айтішниць пофіг на бренди. Головне щоб працювало 😅 та й взагалі, де підтримка вітчизняного виробника?

Видатні конгломерати що роблять сумочки (інколи різні бренди належать одній структурі)

LVMH (Moët Hennessy Louis Vuitton)
— Louis Vuitton
— Christian Dior
— Fendi
— Celine
— Loewe
— Givenchy
— Marc Jacobs

Kering
— Gucci
— Bottega Veneta
— Saint Laurent
— Balenciaga

Prada Group
— Prada
— Miu Miu

Tapestry, Inc
— Coach
— Kate Spade
— Michael Kors
— Versace

Незалежні марки
Chanel
Hermès

в мене є рюкзак та спортивна сумочка, яку я сама зробила з сумки для піску для кроссфіту
бренд не знаю, щось на амазоні купила ще до ковіду

Які сумочки? Рюкзак! У мене був один класний рюкзак, що компанія подарувала, я з ним всюди ходила/їздила. Бренд, здається, «пошито в Харкові» (тут має бути цитата про те, що Харків лудший). Зараз в мене вже інший наплічник, але все одно не сумочка ж.

це правда, якщо носити наприклад ноутбук, то в жіночу сумочку він не влізе.
а в рюкзак влізе, і ще багато усього влізе. можна, правда, все одно носити сумочку з особистими речами, і окремо спеціальну сумку/чохол для ноута / робочих речей.

Все одно наплічник зручніше. Я тільки вчора новий купила, зараз два: один великий (туди влізе ноут, зарядне, ще купа всього) один маленький (під гаманець, пляшку води та може дрібні покупки). Бренд китай ноунейм 🤣

Тобто, якщо тема про сумочки не поїде, не дивуйтеся, це може бути не популярно 😂

Часы для мужчин, сумочки для женщин... Странные стереотипы. Еще и про женщин начали с тестировщиц и HR. 😞

З bias точки зору можливо буде цікавіше розглядати у кого кращі шанси в айті майбутнього: — якщо вважати що чоловічу частину більш тяготить в сферу calculus a+b, а жіночу до чогось більш креативного (нп розробки дизайну) — то у жінок шанси виглядають явно краще по ходу витіснення (with АІ) механічних розробок.

Підписатись на коментарі