Designer bag, або яка ваша улюблена сумочка (тема для жінок в IT)
Місяць тому я створив тему про годинники щоб дізнатися, які саме годинники люблять, знають та використовують українські IT-спеціалісти.
Вочевидь, через наявність смартфонів, наручний годинник із суто функціонального інструменту зараз перетворився більшою мірою на модний аксесуар. Він може бути як чоловічі так і жіночий, але судячи з відповідей у темі — більшою мірою він цікавить чоловіків.
Хорологія (усе що зв’язане з годинниками) це взагалі цілий всесвіт, в якому дуже цікаво спробувати розібратися.
Раптом виникла ідея створити дзеркальну тему, де можна було-б обговорити аналогічний, але жіночий аксесуар.
На мою думку, найбільш на цю роль підходе сумочка. Дизайнерські сумки — теж цілий окремий всесвіт, який має багато цікавих сторін — модну, історичну, навіть кажуть, інвестиційну. Як і хорологія — ця тематика мені нова, то буду пробувати розбиратися в ній по можливості.
Прошу жінок з нашого IT, — тестувальниць, HR, менеджерів, розробниць, приєднатися і поділитися власним досвідом про те, які сумочки вони носять на роботу, та за її межами. Які бренди їх цікавлять, та чи цікавлять взагалі?
Дуже дякую
12 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів