Шукаю поради для навчання

Привіт!

Я шукаю поради. Сиджу в декреті цілий рік і реально даремно витрачаю багато часу. На роботу ще довго не зможу вийти, тож вирішила навчатися та працювати з дому. Але, чесно, в голові — каша, не знаю, в який напрямок дивитися і де краще навчатися.

Просвітіть мене, будь ласка, поділіться досвідом! Буду дуже вдячна!

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

https://grow.google/intl/ua/google-career-certificates/

Раджу ознайомлювати з темою ІТ, що це взагалі таке і з чим його їдять.
Для цього всякі подкасти, ДОУ та інші ресурси якраз ідеально підходять

Загалом є мільйон інформації онлайн і той самий Чат ГПТ chatgpt.com зможе без втоми відповідати на всі ваші запитання.
Простий серч на ютубі видає топові курси по ІТ провфесіях, як ось ці 100 уроків
youtu.be/...​riQmQ?si=DWOXEk4yRT6ryMvS

Англійську завжди вчити теж розумний варіант. Треба пробувати що вам до душі)

скажіть, а першокласна авторська хенд-мейд вишивка для багатих європейців щось може приносити якийсь дохід?

Привіт, я не можу відповісти на це питання. Нажаль не знаю вподобання. Хоча впевнена що українським цікавляться

а сильно ідіотьске питання:? важко знайти нормального чоловіка і народити йому 9 дітей?
just do it

Незнаю що сказати?😅 то треба питати тих хто має з цим практику )
У мене ситуація інша . Я просто не хочу деградувати в декреті . Декрет це такий час , коли ти маєш можливість навчитися чомусь новому

а вчити дитину пізнавати це теж щось нове? читай їй корисні книжки, це діло

А хто вам сказав що я не займаюся дитиною?)))) Ви такі кумедні , накрутили собі сцен і фантазуєте)

то зрозумів що Ви не сидите в декреті нудьгуючи, а благо-дієте

Ну так , краще не в тік тоці сидіти чи просто дурниці читати. Краще свій вільний час тратити з користю )

А що вам цікаво? Що ж реально драйвить ? Бо можна і хендмейд в інстаграм продавати, і китайський непотріб на пром уа, Насколько розумію бажано щось більш інтелектуальне ?

Хендмейд це точно не моє. Мені подобається більше де потрібно подумати ,вирішувати якісь складні моменти. Я розумію що на серйозне не дуже претендую. Але хотілося б от взяти старт і розвиватися. Знаю що можу більше)

Підписатись на коментарі