(Не?) спам — 40 баксів на годину за літкод (DataAnnotation)

Прилетів спам в Лінкедіні — шукають двомовних (українська + англійська) людей для навчання AI по 20 баксів за годину. Попросили перевірити — на Глассдорі 600+ відгуків що контора реально виплачує гроші. І в них на сайті висять вакансії про $40/hr програмістам, хімікам та біологам за літкод.

Власне, їх вакансії на Глассдорі www.glassdoor.com/...​otation-Jobs-E8605843.htm

Ніхто не працював з цією конторою?

👍ПодобаєтьсяСподобалось2
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Підкажіть будь ласка, чи потрібен обов’язково бізнес-аккаунт PayPal для роботи з цією конторою? Наприклад Fiverr відхиляє платіж на приватний PayPal акаунт. Від DataAnnotation напевно теж платіж не пройде?

Не знаю. Ніби, виведення на ПейПал, і при цьому проблеми з підтвердженням українського номера телефону.
Я не реєструвався в них.

Через хайп в АІ, зявилася потреба data annotation.
Відповідно на ринку зявилися кілька сервісів які пропонують послуги data annotation, шось з розряду фріланс біржі.
На тому ринку є ще наприклад outlier ai.

На Реддіті писали, що колись було легше зареєструватися. Зараз бажаючих набагато більше і набагато тяжче пройти їхній тест. Я не пройшов. Крім задач на кодінг, яку я розвязав, вони ше оцінюють інгліш, наскільки добре ви прокоментували їхні питання.

В мому випадку мені якийсь бот від чийогось імені в ЛІ кинув реферальну лінку, очевидно щоб заробити на рефералці.

В неті можна найти приблизні питання і задачку.

Так стопе, цікаво скільки заплатять розробку систем навчання без вчителя ???

та воно усім прийшло)
щось не дуже віриться у таку щедрість ...

Ну $40/hr не надто високий рейт для програміста, і його можна взяти спокійнішою роботою. А перекладачок українською може бути замало на Лінкедіні.

виглядає гарно, але сучасний ринок роботодавця навчив, що вірити нікому ніззя.

Підписатись на коментарі