(Не?) спам — 40 баксів на годину за літкод (DataAnnotation)

Прилетів спам в Лінкедіні — шукають двомовних (українська + англійська) людей для навчання AI по 20 баксів за годину. Попросили перевірити — на Глассдорі 600+ відгуків що контора реально виплачує гроші. І в них на сайті висять вакансії про $40/hr програмістам, хімікам та біологам за літкод.

Власне, їх вакансії на Глассдорі www.glassdoor.com/...​otation-Jobs-E8605843.htm

Ніхто не працював з цією конторою?

👍ПодобаєтьсяСподобалось2
До обраногоВ обраному1
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Програмисты, химики и биологи, вы в курсе, что вы за 20 долларов в час тренируете себе замену, которая будет работать за 2 цента в час?

В чем именно чушь? Как думаешь, почему какой-то дядя расщедрился и готов платить целых $20 в час для «обучения AI»? Как этот дядя планирует отбить деньги? Для чего он будет использовать этот AI когда он обучится?

Они это делают чтоб потом продавать подписку таким как ты, далеким

Может быть. Например, вчера мне бы надо было прямо или косвенно, например, заказать что-то что б мне запилил Епам в Украине, сегодня вы натренируете AI за 20 долларов, и завтра мне то же самое будет делать AI бот, а что будет делать Епам и те, кто там пока еще работают?

Артем, Вы либо далеки от программирования, либо не работали никогда с ИИ. Я уже год сношаю джпт плюс в написании кода и всё печально. Кто работает тот в курсе. Готовый проект с нуля это говно не напишет, максимум юнитами покроет)

Я працювала, дещо більше року. отримувала від 40$. Все прозоро з оплатою.

Зараз навіть не дають згоду на співпрацю. Можливо в мене слабке тестове було.

у мене не було слабке тестове, але мушу сказати, що у них просто якось рандомно і незрозуміло працює система. Моїм знайомим після реєстрації навіть не давало можливості пройти хоч який-небудь тест. І я багато читала таких відгуків. Також support може просто не відповідати і ніяк це не обгрунтовувати.

Підкажіть будь ласка, чи потрібен обов’язково бізнес-аккаунт PayPal для роботи з цією конторою? Наприклад Fiverr відхиляє платіж на приватний PayPal акаунт. Від DataAnnotation напевно теж платіж не пройде?

Не знаю. Ніби, виведення на ПейПал, і при цьому проблеми з підтвердженням українського номера телефону.
Я не реєструвався в них.

Я використовувала приватний PayPal аккаунт, але він був привʼязаний до європейського рахунку у банку. На український PayPal оплата не виводиться, система дає помилку.

А ви одразу реєстрували там європейський акаунт, чи змінили з українського після того як не змогли вивести кошти?
Я нещодавно зареєструвалась, і ввела свій укр пейпал, ще не виводила кошти, але там і змінити його наче не дозволяється. Можливо ви стикались з цим?

Email адреса для пейпалу на платформі змінитись не може. але можна видалити сам пейпал аккаунт, а потім створити заново із тією ж емейл адресою і привʼязати його до європейського рахунку

Скажіть, а сам пейпал аккаунт ви створювали в Україні, чи також в Європі? Я намагаюсь зрозуміти, чи взагалі технічно можливо отримувати оплату від DA, знаходячись в Україні, через обмеження місцевого пейпалу.

Підкажіть, вийшло вивести на український пейпал?

Через хайп в АІ, зявилася потреба data annotation.
Відповідно на ринку зявилися кілька сервісів які пропонують послуги data annotation, шось з розряду фріланс біржі.
На тому ринку є ще наприклад outlier ai.

На Реддіті писали, що колись було легше зареєструватися. Зараз бажаючих набагато більше і набагато тяжче пройти їхній тест. Я не пройшов. Крім задач на кодінг, яку я розвязав, вони ше оцінюють інгліш, наскільки добре ви прокоментували їхні питання.

В мому випадку мені якийсь бот від чийогось імені в ЛІ кинув реферальну лінку, очевидно щоб заробити на рефералці.

В неті можна найти приблизні питання і задачку.

А что если скормить чату жпт их тест?)

Так стопе, цікаво скільки заплатять розробку систем навчання без вчителя ???

та воно усім прийшло)
щось не дуже віриться у таку щедрість ...

Ну $40/hr не надто високий рейт для програміста, і його можна взяти спокійнішою роботою. А перекладачок українською може бути замало на Лінкедіні.

виглядає гарно, але сучасний ринок роботодавця навчив, що вірити нікому ніззя.

Добрый вечер.
Подскажите, пожалуйста, если я прошла тестовое задание. То техническая поддержка data annotation может не сообщить о результате? По каким параметрам они принимают на вакансию?

Підписатись на коментарі