Трактор в полі дир дир дир

Давайте розбавимо нашу сіру і похмуру буденність яка сповненна тільки болем, муками і стражданням чимось життєрадісним і надихаючим на оптимізм.

Хто куди планує заводити трактор з запасним аеродромом? Осибисто розглядаю середземноморські европейські країни ( хочеться тепла , сонця і безкрайнього синього моря ). Вже придився пару ваірантів . Але хотілось б подискутувати стосовно «підводних каменів» , та можливо хтось готовим досвідм поділиться. Думаю в цей буремний час дана тема буде корисною для багатьох.

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному1
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Бери і їдь. Нема підводних каменів.

перемога справді буде. 15 травня.

Дівчина громадянка Південної Кореї, шукаю там роботу. Шкода наших айтішників у країні майже немає, випадково на одного натрапив. Більшість дружини корейців або рідкісні біженці

Дівчина громадянка Південної Кореї

З цього місця будь ласка з подробицями

Варто було додати, вже завів трактор, але почав замислюватися про повторний запуск.
Познайомилися онлайн, зустрілися, сподобалися одне одному. Вирішили продовжити зустрічі, пожити деякий час одне в одного, зараз думаємо з’їхатися.
Різниця менталітетів помітна; характер компенсує, та й цікаво іноді подивитися на світ з іншого боку. Основні культурні відмінності:
— двозначний стиль спілкування, я прямолінійний і спершу пропускав натяки повз вуха
— ієрархічне мислення, є круті хлопці і не дуже круті. Завдання № 1 підвищувати свій рівень крутизни, отримувати від цього задоволення і нагадувати про свою крутість іншим
— більше розвитку і менше відпочинку. Якщо відпочивати, то на 1000%
В інших моментах схожа з нашими дівчатами.

подискутувати стосовно «підводних каменів» ,

1ша проблема це легалізація. Як тільки війна (при)зупиниться, то вже не можна буде приїхати до Європи і працювати. Треба буде спершу знайти роботу, а тоді вже їхати.

2га проблема це високі податки і соцплатежі, але десь читав що Гетьманцев це вже майже вирішив. Для ФОП плануються податки до 18% в Україні, тому 10% в Болгарії чи 12% в Польщі це вже норм.

3тя проблема це вартість життя. Для київлян не дуже щось зміниться, але для решти буде ріст Х2.

4та проблема — емігрант це нижча раса. Тому їхати треба вже з дружиною або шукати собі дружину серед емігрантів

то вже не можна буде приїхати до Європи і працювати.

Якщо під Європою мати на увазі ЄС, то дійсно все ускладниться
А якщо ні, то варіанти із простою легалізацією є)

Якщо під Європою мати на увазі ЄС

Так, ми ж не розгладаємо переїзд в Білорусь чи залишитись в Україні)

Ну так, Європа це тільки ЄС, Україна та Білорусь)))

22С? Це що, якесь Північне море чи Арктика? Тільки 26С, тільки хардкор. :)

Море з температурою 26С породжує руйнівні угарани.

Почнемо з того, яка початкова точка заводу трактора?

Я аж на рік публікації глянув, думав щось з 2017-го.

ти сподіваєшся принести добро туди куди збираєшся?

Греція, або місяць на Філіппінах а потім Греція)

Тема про трактор на доу? Хмм, яка на диво свіжа ідея, тут явно не вистачає дискусій на цю тему...

/sarcasm

Так це хороший знак, перемир’я на носі)

перемир’я на носі)

астрологи оголосили місяць перемир’я
популяція дурнів збільшилась вдвічі

Поки усі ці перемиря оголушує лише один рудий та дуркуватий «астролог», що засів у Білому домі.

Так ніби це автоматом відкриє кордони. Ще не всі гусаки подоєні!

Підписатись на коментарі