Блокування аккаунту Payoneer
Доброго дня спільнота! Потрапив у дуже неприємну ситуацію з платіжною системою Payoneer. Поділюсь своїм досвідом можливо це комусь допоможе не допустити моїх помилок при взаємодії з цією системою.
17.03.2025 мій акаунт та кошти на рахунку були заблоковані без пояснень. Під час спілкування зі службою підтримки мені повідомили, що мій акаунт проходить внутрішню перевірку, і порадили просто чекати. Тим часом я провів власне розслідування щодо можливих причин блокування та виявив потенційну причину:
13 листопада 2024 року я намагався додати банківський рахунок мого бізнес-партнера для виведення коштів. Payoneer запросив його особисті документи, але я не зміг їх надати (партнер відмовився і взагалі ми припинили з ним відносини). Я не знайшов способу видалити цей запит, тому він залишався в стані очікування підтвердження протягом кількох місяців. 15 березня 2025 року, увійшовши в особистий кабінет Payoneer, я побачив, що від мене вимагають завантажити документи для підтвердження особи. Через неуважність я помилково вирішив, що це стосується мене, а не мого партнера, і завантажив фото свого паспорта замість паспорта партнера. Через кілька днів мій акаунт був заблокований і потрапив на перевірку.
Я вважаю, що це пов’язано саме з моїми останніми діями. Я розумію що мій вчинок міг ввести команду верифікації в оману. Я повідомив про це службі підтримки та попросив розглянути мою заяву та видалити запит від 13 листопада 2024 року на додавання банківського рахунку мого партнера, оскільки я більше не планую виводити на нього кошти. Мені пообіцяли допомогти та передати мій запит відповідній команді. Однак через кілька годин я отримав повідомлення про повне блокування мого акаунту без пояснень причин.
Ця ситуація стала для мене величезним ударом. Я не міг повірити у те, шо через ненавмисну людську помилку можна втратити майже 5 років довіри, яку ми будували разом із Payoneer.
Подальше спілкування зі службою підтримки, у тому числі через чат та WhatsApp не призвело до нічого, крім стандартних відповідей, де мені просто пропонували змінити платіжну систему.
Можливо ця моя історія допоможе комусь у майбутньому не припускатись таких дитячих помилок. Жорстка бюрократична система, як виявилося, не пробачає таке...
15 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів