Які є варіанти для дизайнерів, щоб бути на плаву

Так сталось що роль дизайнера у агенції чи продукті завдяки Figma, Plugins, Ai — стає і стала набагато менш прибутковою, а саме—в 4 рази пришвидшилась швидкість проектів, як мінімум. Тобто тепер треба в 3-4 рази менше дизайнерів, тобто конкуренція постійно росте, а місць все менше. Я кажу про продуктовий UI UX Design, Web, Mobile ... Або Продуктовий дизайн.

Cпеців в Україні стає все більше—а місць не особливо більше стає, за рахунок цого—конкуренція постійно вище і вище а місць менше.

Питання: Як рости, що прокачувати? В яку сторону і які є варіанти, щоб бути на плаву або осідлати хвилю Новацій і Запитів по Професії.

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn

6 коментарів

Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів Коментарі можуть залишати тільки користувачі з підтвердженими акаунтами.

Ви пост написали з допомогою AI?)

Ні. Що за недоречна провокація, що ніяк не дає відповідь? Я побачив просто пост на Доу з закликом задати питання по дизайну—відправив туди своє питання.

Виграти перше місце у конкурсі дизайнерів

Створювати інформаційний шум навколо себе- публікувати в лінкедині ДОУ або запланувати стріми про банальні речі, про Фігму наприклад,про персональний ріст, про мотивацію — ’що краще робити правильні речі а не правильні не робити’. Це надасть змогу віділитися.(Сарказм) А краще влаштуватись у велику компанію — там і клієнти там і досвід .

Дякую за відповідь. Звучить логічно—клієнти, і тд. А коли у вас все під НДА у тій великій компанії що ви у портфоліо показувати будете?

А ви дизайнер? Клієнти і досвід—"ну-ну, коли ти на ринку пошуку роботи, це не допомагає : )"

Цікаво для себе. Ви коли останній раз шукали роботу? Велика це чим вимірюється?

Фідбек—цей сарказм взагалі не дає нічого, окрім токсичного відтінку у відповіді.

Велика для мене це з топ 20 ДОУ. У нас в компанії велике дизайн комьюніті та внутрішні програми розвитку. Проходять маса заходів , де більш досвідчені діляться досвідом, -часто буваю на них, хоча сам не дизайнер . Шукав роботу останній раз десь півтора року тому- коли була ’ж...а’ з вакансіями.сидів до цього декілька місяців без роботи тому в курсі як воно.

Підписатись на коментарі