Який банк обрати для ФОП у 2025 році?

Початківець у цьому питанні, за останній час чув та читав дуже багато історій про посилення моніторингу рахунків, блокування. Хотів би почути думки людей хто з власного досвіду може порекомендувати найкращий банк на сьогоднішній день, по усім параметрам.

Дякую!

👍ПодобаєтьсяСподобалось2
До обраногоВ обраному2
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Якщо гривня то Моно, а якщо бакс то можна ще в бік Сенса глянути (виключно через стабільно трохи кращий курс, бо за якістю Моно всіх виносить)

З моно тьфу-тьфу все гладко, мабуть навіть можу рекомендувати

Був випадок коли заходило більше 10к і треба було підтвердження (законні вимоги фінмоніторингу) — надіслав документи, через пів години все пройшло. Знаю що в інших банках це бува займає дні

це бува займає дні

бред, в укрсибе за подобное время апрувили, те же полчаса

Ви б написали всі параметри, а то не зрозуміло. Як ви збираєтесь ФОП рахунок використовувати? Тільки гривня чи інші платежі? Чи потрібна вам підтримка з боку банку? Чи хочете ви мати рахунки фіз особи в цьому ж банку?

А так — моніторінг то один і той же ±. Якщо ваші доходи — легальні, то блокування очікувати не варто яким би не був банк

Для ІТ — Приватбанк

Якось на стороні банку кастомера виникли проблеми — платежі перестали приходити, або навіть почали повертатись назад.
Банк морочив голову, казав, що це проблеми в отримувача, але підтримка мого банку в себе взагалі нічого не знаходила — платежі взагалі не заходили.
Я думав, що може раптом щось з моїм банком не то — спробував відкрити ФОП рахунок у Моно,
але стикнувся з неочікуваною проблемою — немає можливості відкрити рахунок у CHF.
На щастя, кастомер змінив банк у себе і платежі стали літати.
Ніяких «2 робочих днів». буває залітають на рахунок день в день.

З 2005 року маю ІТ ФОП у Приваті і змінювати не планую.

Моніторинг буде стосуватись усіх банків і навряд ви його обійдете, змінивши банк.
А деякі банки можуть просто бонусом від себе ще й ректоскопію робити.

Не приват, не укрсиб. Вже навіть не знаю.

Не приват

чого, якщо не секрет? я з 19 року в приваті, ЖОДНОЇ проблеми не було. може моно трохи зручніший по UI/UX, але я не порівнював, стверджувати не можу

Чоловіки більше не відкривають ФОП-и в 2025 році (бо відкриті в цьому році будуть «особливо моніторитись»)
1. бо це сіра схема працевлаштувпння
2. вірогідність, що будуть блокувати ІТ фоп рахунки — висока (навіть, якщо мужик за кордоном)

какая серая??? это чистый b2b. Понятное дело жить 3 года не в стране просиживая на укрфопе это бред полнейший

Який банк обрати для ФОП у 2025 році?

іноземний

Бамп
Ще з появою Revolut цікаво, чи є хтось хто отримує туди зп

А як туди отримувати зп? Там стояв ліміт на переказ навіть власних коштів, я в межах ліміту перекидала туди, комісія не мала була, але все одно

Підписатись на коментарі