Тестування додатку для Play Market

💡 Усі статті, обговорення, новини про тестування — в одному місці. Приєднуйтесь до QA спільноти!

Всім привіт!

Я розробила маленький додаток для Android і хочу опублікувати його в Play Market.
Зараз такі умови, щоб 12 тестувальників користувались додатком протягом 14 днів. Я ледь нашкребла 12 людей, пройшло 14 днів. Відповіла на питання, відправила на розгляд робочої версії, а у відповідь мені написали, що треба ще 14 днів тестування.
Більшість моїх «тестувальників» тільки встановили додаток і не користувались ним, але кількість людей і днів в Play Console зараховано.

Підкажіть, що робити в такій ситуації?

👍ПодобаєтьсяСподобалось3
До обраногоВ обраному1
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Можливо, лише встановлення додатку недостатньо, потрібні активні дії: щоденні запуски, натискання кнопок, введення данних, тощо. Можу допомогти з тестуванням, є пара акаунтів на різних девайсах.

Тут була спроба створення спільноти для тестування:
gamedev.dou.ua/forums/topic/52337

Напишіть мені в LinkedIn — поділюсь своїм рішенням цієї проблеми

Багато початківців стикаються з цією проблемою. Можете на редіті пошукати тред (AndroidClosedTesting) там люди намагаються краще тестувати + можете запросити більше 12 людей

Що робити?"Сушить сухари" — это у всех сейчас так. Гугл решить не пускать «маленьких разработчиков» Гугл слишком велик и он ставит такие правила

Підписатись на коментарі