Хтось пам’ятає bash.org?

Хтось пам’ятає bash.org?
Хороший же був сайт, і історії цікаві.

Ми взяли й зробили.

Зустрічайте — peachme.io.

Усе дуже просто: можна надсилати історії — смішні чи повчальні, правдиві чи цікаві, нові чи вічні.
А поки ви згадуєте, чим варто поділитися, ми туди вже накидали різного з інтернету (дбайливо вказавши посилання на джерела).

А, і ще конкурс. Серед усіх, хто надішле нам свої історії, рівно за місяць ми розіграємо айфон.

І ще от думаємо: варто додавати коментарі? Що скажете?

👍ПодобаєтьсяСподобалось8
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Некрофілія, цей формат ще років 15 тому набрид.

Не зберігає даніьпри логіні через гугл акаунт, постійно треба перезарядити

Задовго до bash.org ще й FIDOnet була із ехами типу HUMOR.FILTERED. Ото була тема :)

Я ще пам’ятаю як за надокучливий анекдот про «знесла курочка ряба діду яєчко, начисто знесла» відразу давали зірочку, а за три зірки вже банили здається.. Це я у фідонет десь у 1997 році вкотився)

То вже був закат фідошки, почалась вона у нас в кінці 80-х ;-)

беріть на роботу([email protected])_____ тут є інвестиції,але досвіду програмування в мене менше чим в вас_—
.data/app/~~f2K0ASUG05UsQ_C0XCoVcA==/com.inventaapps.careerdevelop-mljG_p8cWbMDl2I9rN3T2Q==/split_config.en.apk

Тощо команда у Вас весела,понятно.Но хімію то ви все рівно не знаєте: php????NaCl...

>Хтось пам’ятає bash.org?

усі, кому за 30.
коли вперше підключили інтернет, було дуже смішно

але недовго )

Класна ідея. Прохання додати rss-розсилку або інтеграцію з feedly api. Дякую.

а ви б підписувались на таке в умовному feedly?
користуєтесь? що читаєте (якщо не секрет)?
мені чомусь здавалось, що всі ці апки мертві, цікаві юзкейси

Feedly користуюсь з часів закриття Google Reader. Підписаний на купу різних ресурсів — hackernews, dzone, pop science, dou etc.

Дякую, але при додавані rss фіда помилка.

Створіть аналог пікабу, досить сумую за тим форматом

Так вже є
https://kartopelka.fun/
Тільки воно мертве майже зовсім

Як думаєте,чому у нас цей формат не зайшов?

Ніхто не розкручував.
Багато подібних сайтів, які були першими, просто «вистрелили» через ряд випадкових факторів.
Повторити цей ряд випадкових факторів неможливо, тому якщо ти зробиш повністю аналогічний сайт, майже точно він так само не вистрелить. А тому — треба розкрутка. Багато реклами, багато найманих кріейторів.

бо концепція реддіта не працює ніде крім реддіта, та і там також не працює, бо в один момент тобі на очі буде потрапляти лише те що має високу карму, а високу карму зазвичай має соєве гівно.

Вибачте,але то зовсім не той формат(

чому обов’’язково гумор?
можна просто цитати...
ось що я вчора випадково надибав... настільки влучно, аж собі скопіював...

«Математика не відрізняється радикально від інших форм опису дійсності, але, внаслідок того, що математичні об’єкти більш абстрактні, вона дозволяє відволіктися від більшої кількості випадкових властивостей. І тому універсальні закономірності, лише смутно видимі в інших областях, в математичному описі помітні більш явно...»

ще інфостор треба повернути)

дорого!) ну і тих відео вже не заново не зняти

А давайте ще до кучі відновимо упячку і демотиватори.ру. Тільки навіщо, окрім як хобі? Часи змінилися, зараз популярний інший формат контенту, а не «сайти з приколами».

Усе дуже просто: можна надсилати історії — смішні чи повчальні, правдиві чи цікаві, нові чи вічні.

Для цього є редіт.

Памʼятаю і башорг, і москальский башорг і укрбаш. На останньому декілька історій були в топі найзалайканіших. Ось такий я старпьор.

розкажіть які були в топі! (цікаво)

Та ото уже не згадаю всіх, а пам’ятаю тільки про старий джава-фреймфорк Ibatis і його плагін Ibator.

У bash.org міг додавати історію без реєстрації. Не то.

кажуть в ті часи трафік ботів був меншим ніж реальних людей)

Прикрутить АІ хай генерить шорт відоси по історіям.буде вам трафік

Профільні сабреддіти і подібні місця повністю зайняли нішу і глобалізувались, шансів що взлетить щось подібне з нуля мінімум.

до речі... іноді бачу смішні фрази в коментарях на доу...
якщо їх висмикувати і десь складати —
чи треба вказувати автора? чи можна не заморочуватися?

та краще б вказувати

а якщо автор проти?
це треба витрачати час... вступати в переписку... а воно того варте?

а шо робити із 4pda ?
українських аналогів наче ж нема... хоча смартфони, планшети вже в усіх є...

Але він не український.

так отож

Вмикайте коментарі, хай несеться.

Ви пікабу винайшли чи шо?

вперше чую, хороший сайт?

Ні, москальський

Не зовсім згоден: до початку війни був непоганий, особливо якщо не ходити в «Політику», з цікавими історіями і навіть циклами багатосерійними. Багато друзів (українських) я знайшов саме там в коментах).

pikabu.ru — ну зовсім не москальський

я такого не казав). москальський, москальський. Однак це не робило (в минулому часі — після 22 я туди перестав ходити) поганим само по собі.

А до 22 було ок лазити по москальких сайтах такого плану?

То була російська спроба винайти 9gag в своїй локалі.
Ну ясно що з 2014 року українці звідти пішли

Невіть не знаю більш токсичного ресурсу. Надто токсичний навіть для руських. Страшно уявити хто там сидів постійно та генерував той контент , а не зайшов чисто поржати

Аудиторія в 2010-2013 була в інтернеті геть іншою. Зараз може там і садомія відбувається, я не перевіряв

Підписатись на коментарі