Підтримка ветеранів російсько-української війни

Сьогодні пишу вам не з дуже веселою темою, а саме про — ПТСР і думки про ветеранів російсько-української війни. Прослухав зранку поки їхав в Київ композицію такої чудової групи, як Five Finger Death Punch — Wrong Side of Heaven, де в кліпі основна тема це — ветерани США і їх проблеми після служби.
Постійно, як слухаю цю композицію в мене стоять сльози на очах, адже я не по чуткам знаю про всі ці проблеми. І напевно одну з найгірших з них це — ПТСР. Дуже підступне захворювання чи стан, який підкрадається завжди зненацька. Може бути все добре, а потім, якийсь тригер може спровокувати раптове загострення.
Знаєте, в мене іноді такі думки в голові, що хочеться все покинути і просто зникнути для всіх. Піти бомжувати або щось в такому роді. Але завжди є підтримка і це мене рятує від цієї участі.
А що робити тим, у кого немає підтримки?
Наше Міністерство у справах ветеранів робить тільки вигляд, що щось робить. Реальну допомогу зараз можна отримати тільки від громадських організацій або волонтерів. А ветеранів з кожним днем все більше та буде все більше. І це реальна проблема, адже всіх цих людей потрібно соціалізувати і реінтегрувати у цивільне суспільство.
І всі ці люди вже не воїни, наші Захисники та сонечки, а проблема. Звичайно в нас не буде така масштабна проблема, як в США, адже у нас священна війна, ми боремось за своє виживання на своїй землі, а не ганяємо талібів десь по пустелям. І відношення до колишніх військових буде зовсім інше, я сподіваюсь на це, але все одно, ця проблема буде.
До чого я тут оце все висказав. Хочу сказати, підтримуйте ветеранів. Своїх знайомих, близьких і тд. Ні в якому разі не жалійте, а саме підтримуйте! Не закривайте очі на їх проблеми, адже вони захищали нас і кожен заплатив свою ціну.

2 коментарі
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів