«Хардварні» КВЕДи

Здоровенькі були шановні!

Є таке питаннячко. Задумав я трохи розширити діапазон своїх послуг у сторону хардвара. Тим більше, що диплом дозволяє, а конкуренція менше. И вирішив додати собі КВЕДів.

Але чи я дурний, чи класифікатор, але нічого краще, ніж «ремонт побутової радіоапаратури» я не знайшов.

Я знаю, що останні кілька років на галери наймали і розробників заліза, і FPGA-шників.

Тобто має бути щось на зразок «розробка РЕА», «розведення плат» тощо.

Підкажіть будь ласка КВЕД, або воркераунд.

Вдячний авансом.

Підписуйтеся на Telegram-канал «DOU #tech», щоб не пропустити нові технічні статті

👍ПодобаєтьсяСподобалось2
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Як щодо 71.12?

Цей клас включає:

інженерний дизайн (тобто застосування законів і принципів інженерії в конструюванні машин, доборі матеріалів, інструментів, структур, процесів і систем) та консультування у сферах:

• проектування машинобудування, промислового будівництва
  • проектів будівництва інженерних споруд, гідротехнічних споруд і транспортного будівництва
  • проектів управління водними ресурсами
  • проектів у сфері електроніки та електротехніки, добувної інженерії, хімічної технології, машинобудування, організації виробництва, системотехніки, техніки безпеки

Він хоч і gate array, але programmable. Тобто це теж програмування.

Ще може 72.19: Дослідження й експериментальні розробки у сфері інших природничих і технічних наук

Цей клас включає: дослідження й експериментальні розробки у сфері природничих і технічних наук, крім біотехнологій: у сфері інженерії та технологій

26 Виробництво комп’ютерів, електронної та оптичної продукції
26.1 Виробництво електронних компонентів і плат

26.11
Виробництво електронних компонентів
26.12
Виробництво змонтованих електронних плат

??

Неплохо и стоит иметь, но это больше про производство.
Можно ли документацию продать как часть производственного процесса?

Підписатись на коментарі