Порадьте, де знайти бухгалтера?

Всім привіт, у мене ФОП 3 групи, спрощена система оподаткування, працюю DevOps Engineerом, і мені треба знайти бухгалтера аби він раз на місяць платив із моєї ЗП податки, і привів в порядок КВЕДи. Ну і бажано щоб у цього бухгалтера був досвід ведення айтішних фопів, як мій.

Стосовно того щоб самому вести — впадлу, мені легше платити трошки тому хто в цьому професіонал.

Всім дякую :)

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному1
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Якщо все ще актуальне Ваше питання, звертайтесь! У мене 8-річний досвід з ведення айтішних ФОП. З радістю Вам допоможу.

itaccounting.com.ua Команда — профі у своїй справі. Гарних відгуків в їх темах на ДОУ і профілі дуже багато. Якщо потрібний саме бухгалтер, то тільки до них.

В таксер ще треба щось вносити і платити за нього. Декларація супер легко сама генерується через Дію, тільки найкраще зробити у них КЕП, він скрізь підходить. КВЕДи через дію теж міняються. Платежі тупо повторити через вебку в моно, лише квартал рік поправити. Коли зміни в рахунках чи от ВЗ додали — актуальні дані беру з безкоштовного таксеру.
А от коли почалися акти, видаткові, договори, вже і задумуєшся про буха, але ото йому все показувати, давати свій КЕП, ну таке, поки перебиваюсь сам з генераторами сум прописом, місяців та дат у екселі

Привіт!

Ну і бажано щоб у цього бухгалтера був досвід ведення айтішних фопів, як мій.

jobs.dou.ua/companies/itaccounting

Рекомендую! Наталія професіонал свого діла

Taxer taxer.ua/uk/.234235620 (реф) — раз в квартал занести доходи. Та там же зробити оплати податків. Бухгалтер не потрібен. Всі чекаємо коли це буде в Моно

Та мені бухгалтер треба аби КВЕДи поправили ще, просто аби я заплатив, і на пару питань відповів, і воно само там якось

В таксера є можливість задати питання, вони відписують.
Дуже норм сервіс, хоча і юзав 4+ роки тому.

buhfop.com — там безкоштовні консультації для фоп, великий досвід ведення ІТ ФОП

Підписатись на коментарі