Чому я не зупиняюсь і що з цього виходить
Привіт, DOU спільнота та новачки!
Хтось із вас мене знає, хтось — ще ні. Я той самий ентузіаст, що постійно вигадує нові проєкти. Деякі злітають, деякі — ні, але для мене головне — не зупинятись і рухатись далі, крок за кроком.
Все починалось із моїх перших pet-проєктів в iOS. Саме вони допомогли мені отримати першу роботу. Тож якщо зараз працюєте над чимось «для душі» — не знецінюйте це, це може змінити вашу кар’єру.
Пізніше я реалізував аудіокнигу за мотивами «Відьмака». Наймав акторів озвучки, ілюстраторів, координував процес — це був мій перший досвід керування командою. Вийшло атмосферно і захопливо.
Наразі працюю над власною настільною ІТ-грою. Це вже понад пів року роботи — і вона на стадії виробництва. Скоро вперше триматиму її в руках!
А ще я запустив нову «активність вихідного дня» — власну мікроагенцію з розробки мобільних застосунків на Upwork. У нас вже є дизайнер, тестувальник і розробник (я). Це щось середнє між хобі та новою пригодою. Важко? Так. Цікаво? Ще й як!
Маленький анонс: якщо ти початківець iOS (trainee) і хочеш спробувати себе у справжніх проєктах — напиши мені. Будемо разом створювати щось цікаве й корисне.
Тож, маленький мотиваційний спіч закінчено. Бажаю вам гарного дня і вечора!
Памʼятайте — все, що ви робите, має значення. Навіть якщо зараз цього не видно.
До зустрічі!
5 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів