Які корпоративні подарунки найбільше радують співробітників у 2025 році?

💡 Усі статті, обговорення, новини про HR — в одному місці. Приєднуйтесь до HR спільноти!

Колеги, ми всі знаємо, що ми стали працювати з вимогливими співробітниками з унікальними вподобаннями. І це дійсно виклик! Особливо в IT-сфері, бо здивувати колег стало дійсно важко)

Розробники, якщо ви тут- хелп ас, пліз :)

👉 Відтак, давайте разом з’ясуємо, який подарунок у 2025 році може здивувати ваших співробітників так, як хороше виправлення багу в коді))
Зважаючи на те, що багато хто з нас працює дистанційно (які там офіси, коли є зручний диван і котик на колінах?), важливо знайти подарунки, які не тільки порадують, а й зроблять день яскравішим.

✔️ Ось кілька варіантів на вибір. Якщо ви маєте інші ідеї, не соромтесь поділитись ними в коментарях:

◾ Подарункові сертифікати — на покупки, ресторани чи спорт. Ідея проста: кому не хочеться вибрати подарунок самому?

◾ Технічні гаджети — навушники, смарт-гаджети, нові фішки для роботи та дозвілля. Чому б не порадувати себе чимось новим?

◾ Подарунки для здоров’я та релаксації — масажери, аромомасла, йога-матраци. Всі ми знаємо, що інколи просто необхідно відключитися від системи.

◾ Звісно ж, корпоративний мерч! (насправді актуально завжди:)

Оскільки кожен має свої вподобання, я завжди рада почути нові ідеї і ціную можливість обмінятись ними.

Пишіть свої варіанти 💗

Давайте разом знайдемо найкращі варіанти приємностей для наших колег, і, можливо, відкриємо нові можливості для знаків уваги, які порадують навіть найбільш вибагливих розробників)

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному1
LinkedIn

Найкращі коментарі пропустити

У нас в конторі є внутрішній «магазин» різних товарів, одяг, рюкзаки, різні дрібниці типу термосів. Купувати можна за корпоративну «валюту» яку отримуєш за різні активності.
Певний час там були круті і якісні рюкзаки Osprey, взяв собі два, один туристичний і один повсякденний.
Також дуже круті й теплі світера на флісі є, взяв собі також.
Колись, в 2019 ще техніка була, вдалося назбирати на Apple Watch.

Ось це вважаю топовим корпоративним подарунком.
Футболку, кружку і найдешевший тоненький рюкзак який порветься при 5 кг вантажу — не даруйте, це крінж.

Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Найкращим зонт , якісний , з додатковим захистом для рюкзака чи спини.

Якщо ви в ІТ довго, то мабуть ніякий.

Блокнотами майже не користуюсь, павербанк мізерної ємкості що не здатен зарядити сучасний смартфон, seriously? Я їх відразу здаю в утиль для електроники.

Непромокаючи куртки, які течуть як раз там, де нашитий бренд контори, лол. Рюкзаки звичайно трешові. Найкращий рюкзак що я мав коштував не дорого, десь 45 євро, він був від спортивного бренду, мав відділення для кросівок та прожив більше 10 років, рюкзаки від контор — шлак, залиште їх собі. Чергова кружка? 🤦 Краще вже поркомісце та не любити мозок веганством.

Мабуть найкращим був сертифікат на 250 євро на дінер в ресторані на 5річчя, що я залюбки використав перед звільненням.

Хехе, а ви не думали — що у шхуни усього то може бути 300-400 євро бюджету на 10-15 людей.
Тут сертифікати роздавати по 250 євро, м’яко кажучи не вийде. А так то звісно 250 євро це не погано так.

Та нема питань. Мене більше тригерить коли шхуна починає економити на дрібницях, а так мені і без подарунків норм.

В такому випадку 300 баксів куди доцільніше використати на каву, фрукти і протеїнові батончики. А якщо контора геть буде щедрою, то ще й ящик редбула або кока-коли раз на тиждень заносити на кухню.
300 баксів на таке запросто вистачить на місяць, а то й два і народ буде більш продуктивний і задоволений.

Читайте нижче, про це йшлось і по суті це не HR задача, шеф купляє на усіх і самих HR так само пригощає.

У мене є мерчовані бокали для віскаря. От це корисна тема.
Блокнотики то да — радують хіба що бомжів на макулатуру.
Ручки малим віддаю у школу.
Є ще офігенне худі. Дуже тепле і просто офігітельно якісне. Воно на мене ще овертайз вийшло (щось з розмірами наплутали, але не жаліюсь).
Воно моє улюблене. І взагалі не знайшов по магазинам нічого подібного по якості у жодного бренду. Я не знаю де вони таке взяли. Але явно дуже не дешеве
Рюкзак мені на звільнення подарували один якісний. Відомого бренду і без лейблу. Років 5 таскаю

Олскульні ІТ шники раніше ходили в мерчі зазвичай із написами Unix і т.п., бо на конференції час був де то роздавали — а не парукарню, шопінг і т.д. не було.
Того ІТ-шного персонажа давно нема. Усе більше гламурних смузіхлебів. Або вже як Стів Джобс на початку Apple. Постригся поголився і одягнув діловий костюм, бо людині в образі Хіппі ніхто не хотів давати кредитів та інвестицій під бізнес. Хоча частіше навпаки виглядає як Хіпстер чи «Лісоруб» новмистно, в по більше Apple брендіга на себе, особливо Frontend та дизайнери.

Про корпоративний мерч є декілька цікавих нюансів.
Певний час Софтсерв активно роздавав своїм працівникам мерч, футболки, жилетки, рюкзаки. І, якщо бути чесним, воно було вкрай низької якості і, відповідно, працівники цим не особливо дорожили і тому роздавали родичам або навіть просто викидали у сміття.

Це породило декілька курйозів у Львові:
— Водій автобуса їздив у футболці СофтСерв.
— Якась бабуся продавала квіти у їх фірмовій жилетці.
— Двоє бомжів, один із яких також був у жилетці СС пограбували будівництво, було десь у 2016-17 роках.

І це тільки випадки помічені у Львові. Є не нульова ймовірність, що роздача чогось неякісного дозволить вам так само прославитись.

— Двоє бомжів, один із яких також був у жилетці СС пограбували будівництво, було десь у 2016-17 роках.

Напевне КуА

То було ідеальне пограбування, ніхто не запідозрив працівника софтсерва)

Про відстрочку і бронь уже хтось писав? :)

Ще були подарункові сертифікати типа Бодо — отримувач сам обирає активність в рамках бюджета сертифіката

Prepaid-картку з грошима. А людина вже сама собі витратить, як схоче.

Вітаю! Я — з іншого кута цього трикутника, бо ми якраз і створюємо корпоративні подарунки. У WOOD MOOD брендуємо наші свічки під компанії — і вони завжди дивують, при цьому це ще й корисно-атмосферна річ:)
Зараз маю одну трохи божевільну (але дуже душевну) ідею — зробити набір зі свічкою й маршмелоу. Бо саме так їх використовують мої діти — тостять зефірки просто у кімнаті)
Тож якщо комусь відгукнеться такий «пікнік радості» — буду дуже рада.
Можна прямо до мене в особисті або через www.ua.mywoodmood.com/corporate

Найкращий корпоративний подарунок це, звісно ж, Skillenge бокс)

В боксі нові хобі та навички, що навчають новому, а ми відзняли до всіх авторські відеоуроки та з радістю допомагаємо навчатись разом з нами)

Відволіктись від роботи навчаючись чомусь новому, перемкнутись ментально та просто відпочити — це все до нас, маємо понад 40+ різних хобі та навичок
Спробуйте подарувати щось крім чашок/блокнотів, а саме щось цікаве та унікальне, що колеги ще не пробували раніше, що їх розвиває, та отримаєте відгуків яких ще не було)

Відгук 1, Відгук 2, Відгук 3, Відгук 4

skillenge.com/corporate

Грошовий бонус або додатковий вихідний — очевидно ж найкращі подарунки. За ці гроші людина собі купить шкарпетки/чашки чи щось інше, що їй буде необхідно)
Все решта — ну таке собі. Завжди давали футболки з брендом компанії на пів футболки. І куди я в ній піду?)) такі футболки ставали хіба «хатніми». Ну ще хіба доволі якісним подарованим рюкзаком користувався з мінімалістичним логотипом.

Пан Богдан, а як же бажання показати світу що ви є членом команди компанії, роботою в якій ви пишаєтесь?) Тут маю зауважити, що співробітники діляться на два типи: «мені все корпоративне і з бендингом, будь ласка, щоб всі бачили як я люблю компанію» і тих хто" ну я в Лінкедін вказав що я в вас працюю, тож мерча мені не треба, я футболки не ношу"

Про другий тип виходить як в тому анекдоті про пару, що давно разом: «я ж тобі один раз сказав на весіллі що я тебе люблю, якщо щось зміниться, то я обов’язково повідомлю»
Для когось мерч- спосію заявити про свої успіхи світу, а комусь не треба щодня підтвердження того що він класний і працює в гарній компанії)

Слушне зауваження, спробую пояснити.

Я, як ФОП, надаю послуги комп’ютерного програмування, тестування та консультування в сфері ІТ різним компаніям в різні періоди часу. Десь виходить довгостроково, десь можливо короткостроково. Я поважаю всі чесні бізнеси та компанії (На щастя з іншими поки не співпрацював, тому великий респект всім моїм небагатьом ексам))).

Коли людина надає послуги, то вона очікує оплату праці (чим більше, тим краще), чесні відносини, можливість рости по кар’єрному шляху та вдосконалювати свої навики. Шкарпетки, футболки і т.д. здебільшого сприймаються з посмішкою, навіть якщо Вам про це не скажуть в лице. Ну типу дали і добре. Не дали б — не біда. Більше сентиментів дані призи викликають у новачків у сфері на мою суб’єктивну думку. Звісно, я досі п’ю чай з чашки, яку мені дали ще в першій компанії, але це не суперважливо, бо моя думка про них та спогади і без чашки гарні)

Зрештою можна провести аналогію з будівельними/ремонтними командами. Мені певний час така бригада надавала послуги, дуже чесно все надали, я все оплатив. Чи потрібен був їм мій мерч якийсь — думаю ні. Якщо б дав їм великі чайові, то запам’ятався б їм більше :) І мені більше запам’ятались менеджери та компанії, які давали фінансові бонуси за гарну роботу. Ціную їх і бажаю їм всього найнайкращого у житті.

Про другий тип виходить як в тому анекдоті про пару, що давно разом: «я ж тобі один раз сказав на весіллі що я тебе люблю, якщо щось зміниться, то я обов’язково повідомлю»

Так але воно так плюс-мінус і є. За винятком того, що я люблю компанію кожного дня, доки в ній працюю, і надаю свої послуги максимально чесно, в повній мірі і совісно. Та і цій парі з анекдоту треба любитись частіше :)
А якщо б наші стосунки почали руйнуватись, то ми, як адекватна пара, сіли б, поговорили б про це і прийняли б рішення щось змінити чи розійтись.

На завершення додам, що не кожна людина потребує показовості на вулиці і я гадаю, що це нормально, це не означає, що хтось соромиться своєї компанії.
Мені, наприклад, просто не комфортно виділятись брендом ІТ-компанії, щоб мене дотичні люди до ІТ ідентифікували, що я айтішник. Мені комфортніше, коли про мене не знають на вулиці всі ті, до кого я не маю стосунку. Чому мені виділятись, я поважаю всіх людей і всі професії.
Але все ж зручний якісний рюкзак носив з брендом, з чашки брендової п’ю чай досі, брендовим павербенком користуюсь, а от з більш видимою футболкою якось менш зручно особисто мені.

Підписуюсь особливо під другою половиною Вашого коментаря. Дуже влучний і доцільний. Подібними принципами теж керуючь по життю особистому і професійному.

Гарна аналогія вийшла, еге ж) Як ви обіграли

Ну типу дали і добре. Не дали б — не біда.

Тут розумію про що ВИ, але вважаю, що краще навіть маленький жест уваги аніж без нього, бо «не біда» — це не позитивна емоції (але й не негативна).

Зараз всі очікують від компаній подарунки й бенефіти, але забувають різницю між бенефітами, подарунками та просто жестом уваги й небайдужості. Це як на мене)

Я б, якщо чесно, хотів, щоб робота залишалась на роботі, а моє особисте особистим.

У мене таких «хатніх» футболок та толстовок ціла полиця в шафі. А ще з десяток чашок та термосів (тупий тренд), серед яких є ідентичні моделі, але з різними лого від різних компаній.

Що цікаво — от нахіба це роздавати співробітникам ? Зазвичай це дарують клієнтам та потенційним клієнтам. Хоча щось типу маленького павербанка, чи рюкзака для ноутбука може бути корисним.

Ця футболка треба лише з однією метою, щоб люди із цією рекламою сфотографувались десь на корпоративні чи ще, і це усе пішло в маркетингові матеріали — на ринок праці, клієнтам і т.д. Якщо після цього її викинуть і т.д. це вже не важливо вона виконала свою головну функцію. Мерч це ніякий не подарунок і ніколи ним не був, мерч потрібен самому бізнесу — це його реклама.
Microsoft наймає професійні модельні агентства фотографуватись із своїм мечем.

який подарунок у 2025 році може здивувати ваших співробітників

Мене з колегами дуже б здивувало у приємному сенсі і порадувало запрошення на міні-турнір серед співробітників з перегонів на картах. Катався декілька разів у житті, емоції неймовірні. Але й ціни такі, що якраз можуть собі дозволити або айтішники, або фанати цього виду спорту) Тож якби був такий подарунок від компанії — більшість моїх колег були б дуже раді.

о, в нас теж картинг люблять! і скалодром! спробуйте за нагоди. теж дуже драйвові емоції :)

З мерчу — футболка-шкарпетки-блокнот-ручка завжди ок. Рюкзак дарували дуже якісний і з малесеньким лого компанії, використовую регулярно.
Просто цікаві подарунки — сертифікат у магазин техніки, де вже кожен собі може обрати, чого не вистачає — павер, ергономічна мишка тощо.
Також дарували сертифікат на портал з різними магазинами і доставками, від Єви до туристичних, ідея супер, але був завтик зі сторони порталу.
Пилосборники типу масажерів-масел,як на мене, варіант не дуже. Краще дарувати максимально утілітарні речі.
А взагалі — додатковий вихідний чи бонус — кращий подарунок)

Дякую за такий розгорнутий коментар! :)
Про сертифікат на портал теж собі зберегла цю ідею, бо дуже-дуже корисна і класно, що обиратимеш сам для себе те що треба, а не за тебе вирішили)

— Плойка, можна забрендовану
— Або хоча б «дизайнерський» геймпад
— Механічна клава із топ сегменту (якщо тому, кому даруватиметься, таке подобається)
— ось щось подібне дуже круто: www.moyustore.com/...​e-kits-metal-automata-toy
— вікенд в мажорному СПА
— «путьовка» на персональний вудсток із ультра олл інклюдєд

Четвертий пункт то взагалі підпал! Дуже прикольна штука, я ще таких не зустрічала

У нас в конторі є внутрішній «магазин» різних товарів, одяг, рюкзаки, різні дрібниці типу термосів. Купувати можна за корпоративну «валюту» яку отримуєш за різні активності.
Певний час там були круті і якісні рюкзаки Osprey, взяв собі два, один туристичний і один повсякденний.
Також дуже круті й теплі світера на флісі є, взяв собі також.
Колись, в 2019 ще техніка була, вдалося назбирати на Apple Watch.

Ось це вважаю топовим корпоративним подарунком.
Футболку, кружку і найдешевший тоненький рюкзак який порветься при 5 кг вантажу — не даруйте, це крінж.

оооо! внутрішній магазин за бонуси- це клас) теж чула добрі відгуки від команди, коли в нашій компанії була така практика.
візьму занотую собі ідею з флісовими светрами. звучить прикольно і не важко зробити брендінг на якісній тканині. головне з розмірами вгадати :)
дякую!

О у нас в компанії ще були подарунки за роковини в компанії, але коли прийшла моя черга на отримання подарунків — програму кенсельнули

Ой, неприємне співпадіння
Мені нагадало коли в дитинстві всіх вітають на ДН в школі, а втебе ДН влітку і тебе ніхто не вітає бо канікули)))

О, я так купив дартс набір поки дружина не придбала піаніно та на стіні не запиляли арт штукатурку

Блін, згадав свою першу «нормальну» роботу, Люксофт, офіс на Васильківській... Скільки спогадів.
Там на кухні був дартс і це було одне з основних місць соціалізації.
Я навіть декілька разів спеціально залишався в офісі подовше аби попрактикуватись коли всі вже розійдуться.
Прикольна штука була, але так, треба вішати на стіну яку не шкода.

Єдиний мерч яким дорожу це футболка від ETHGlobal Адже це була дивовижна пригода. Затер її до дир, досі ношу як важливий трофей
А так корпоративний мерч юзаю якщо він якісний, але просто як речі. Не звертаю уваги що там написано.
Крутий подарунок був від одного давнього замовника на новий рік. Прислав бутилку Джеку із купою плюшок типу ікри, риби, хамон, цукерки смачні. Це більше памʼятається аніж блокнотики

Уже просто не беру галерные брендированные торбы, кружки, чашки, повербанки, ручки, тетради, термосы, шубы, носки и трусы. Самый лучший подарок — гифткод, который я на бензин потратил и все. И то только на одной из самых дорогих заправок окко или вог его можно использовать

Але спочатку ж брали чи не так? Просто згодом вже «приїлось», як я розумію.. І перестало радувати

Даруючи шубу, шкарпетки, труси- це якийсь стратегічний план на вас, чи просто так у вас прийнято?)

не помню уже, часть подарков принудительно высылали почтой, какие-то кружки и чашки просто в офисе «забывал», может кому-то пригодится.
Вспомнил одна компания подошла толково — подарила набор с кошерным фудом, какой-то дорогой паштет с фуагра или трюфелями, хамон, игристое вино с крафтовым шоколадом. Не ширпотреб с ближайшего атб. Понятно что event менеджеру выдается определенный бюджет на подарок, но это лучше, чем заказывать брендирование носков, кружек и торб

Щодо корпоративних подарунків. В нас колись співробітники за часи до ковіду брали на роботу власні чашки з минулих галер. І на кухні був повний асортимент чашек зі всіх галер:)
Мені, як співробітниці, на ок зайшов дуже великий рюкзак з останньої галери. Худі завжди дарувала комусь з близьких, сертифікати- теж.

В нас свої дуже прикольні кружки-чашки, як частина велкам-паку для співробітника)

Рюкзаки- це 100%. В нас був такий досвід за певні досягнення видавати їх як корпоративний мерч і це просто бімба :) Радію Вашому коментарю. Значить якісні речі дійсно можуть бути корисними!

Додам: Ми колись проводили опитування, так от, у кого ж діти, ми дарували їм сертифікати для діточок. Багато хлопців, пам’ятаю , просили замість сертифікату просто щодня їх обіймати протягом місяця. Ще казали ім’я HR, кому саме треба обіймати:)

як співробітниці

з ними важче — бо креативніші та практичніші одночасно, хоча з іншої сторони — все розуміють і сприймуть все що завгодно

p.s. брендовані фірмою чашки можна і знайомим роздавати, потім через N років побачити ту чашку в них — повна чаша ностальжі накатить. Головне щоб корпоративні чашки не частіше ніж раз в п’ять років отримувати.

Ви розумієте, в ІТ складно чимось здивувати, а бюджети прям не дуже великі, а середні — середні +.Тому, це завжди дилема, що таке подарувати, щоб просто приємні емоції викликати:)

дилема

І добре не повторюватись занадто часто, чи нп навіть можна насипати мікс всього на стіл — беріть що хто хоче — хтось сертифікат кудись вибере, хтось чашку, хтось рюкзак, а хтось лампочку з акумулятором. Головне щоб гарячі вебпарні не дуже побилися там (трошки — можна).

p.s. але то не мої таски чи бажання, тому простіше п̶о̶є̶х̶и̶д̶н̶і̶ч̶а̶т̶и̶ поспівчувати зі сторони

В нас колись співробітники за часи до ковіду брали на роботу власні чашки з минулих галер. І на кухні був повний асортимент чашек зі всіх галер:)

На одній галері, замовник побачив таке, і був великий шухер — ходила байка, що людей позвільняли (але то скоріше байка), а от що реально, то це заборонили користуватись своїми чашками, можна було лише те що є на кухні.

заборонили користуватись своїми чашками

до пластикових одноразових стаканчиків не добили?

В мене тож так було, у всіх лоховські чашки, а в мене чашка Lockheed-Martin

З ідеями нормально навлали не вентилятор :)
Там як би гендерний скдад ІТ команд натякає, що переважну більшість це усе не порадує, з таким самим ефектом можна дарувати сертифікати на СПА процедури хлопцям на нуль. У них так само купа вільного часу як і у ІТ-шинків, та своє звільення вони звісно не в баню десь підуть чи в більядр, футбол подивитись — а в солярій позагоряти і антицилюлітні процедури.
Тут як би більше спрацює каласичні шкарпетки, чашка та жіночі ласки. Оскільки на роботі таке не проктить (хоча бувало коли HR-кам стукнуло стриптизерок водити по фісу, там як би усі дівчата давай з нею фотографуватись деякі хлопці були в запарі кричали щось в скайп навіть не помітили, що до них підходила грудаста шлендра топлес із вафелькою — жіноча частина колективу ржали як не в себе, а потім і колеги навколо коли індивід прозрів). Замовте хлопцям піцу там щи щось подібне — а дівчатам які, є самі спитайте чого хочуть на вибір. Пообідати відмовиляться не так багато народу.

Мені, до речі, з командою і офісом пощастило: вподобання одна на два гендери)) Всі полюбляють м’ясо і сніданки в Макдонадьлс. Тож ви праві на 100%- їжа бадьорить і надихає жити життя і черговий роблочий день.

В своєму дописі я скоріш мала на увазі не як розважити людей, а як зробити приємний відчутний жест: щось фізичне, що залишиться в тебе або найприємнішими спогадами, що асоціювались би з компанією :)

Хоча, мені здається, груди в офісі важко забути)) Емоція яскрава- теж подарунок.

щось фізичне, що залишиться з найприємнішими спогадами, які асоціювались би з компанією

для вебпрограмерів сучасний тамагочі з брендованим під назву компані штампом на фоні грудей плюс сертифікат в Макдональдс?

я б тоді замовляла килимок для миші по Вашому референсу :)

Мишу з ковриком для самих працьовитих, для решти speech2text девайс, а для когось і садовий календар без референсів)

Хоча, мені здається, груди в офісі важко забути)) Емоція яскрава- теж подарунок.

Саксофоніст, який дав концерт — була набагато кращою ідеєю, як власне і створення пари рок групп самодіяльності — взагалі було майже безкоштовно.
Із Вегасом в офісі треба обережно, PR менеджер яка це влаштувала потім десь звільнилась. Там воно зовсім не так виглядає типу Duke Nukem чи Дональд Трамп, або вечірка з Апокаліпсис сьогодні. Там хрінова купа зніяковілих молодих хлопців і усі дівчата з дурним гоготом давай із дівчиною фотаграфуватись. У самої шлендри вираз обличча «куди це я потрапила ???». Ну а над мужиком який запрацювався (він одружений має сина там і т.д.) — стібали там ще якись час, доки він якомусь дурнуватому молодому після роботи за приділами офісу не зробив фізичне зауваження. Це явно не те чого треба в робочому колективі.

Абсолютно погоджуюсь, що це не зовсім доречно і може мати певні наслідки як для ідейного натхненника, так і для колективу і атмосфери в ньому. Боже збав, якщо Ви подумали що про емоцію я сказала в позитивному ключі. Однак треба віддати «должне»: 1) точно не забудеш такий сюрприз (як приємний або малоприємний), 2) не помиляється той хто нічо не робить, всі мають право на помилку.
Тож думаю Ваша пані HR свій висновок теж зробила і свій досвід отримала. Як ми бачимо- експерименти бувають різні....
Дякую що поділились, цікавий кейс! :)

HR свій висновок теж зробила і свій досвід отримала

Вчора її побачів в соціальній сіті, в неї там якісь збори треба закрити, сама чимось схожим займається :) Щоправда, то вийшло щось по типу Big Size models 40+, закрила збори ні — ХЗ.

Подарункові сертифікати,
Додаткові 2-3 дні вихідних,
Грошова премія,
13-та зарплата,
Сертифікат на масаж (той самий).

Колись за ’надцять’ років в компанії подарували бюджетний смарт годинник. Я очікував щось трохи цінніше. Але добре що я вже там не працюю

Все добре, що дозволяє відчувати свою цінність. Сподіваюсь зараз Ви це відчуваєте.

Будь-який дуже-дуже крутий і корисний, на думку адміністрації компанії, подарунок може виявитись абсолютно непотрібним працівнику компанії.
Не морочте собі і людям голову і даруйте гроші.
Ну тобто сертифікати на покупки.
Людина сама вирішить, що їй потрібно.

Не морочте собі і людям голову і даруйте гроші.

Гроші як чудово мотивують так і чудово демотивують і різниця в суммі. Подарунки — якщо це звісно не гіперкар там або діамантове кольє, зазвичай швидше мотивують (а такі насторожують, це тільки онучці Трампа без зазору можна взяти в подарунок Теслу від Ілона Маска). Типу там шеф або HR там і т.д. — ставляться як до людей. Тому не погано працює щось їстівне, не буває робітників які не їдять так само як і якім не треба на роботі заробляти гроші.
А так дали премію скажімо в $5-$25, а ЗП припустиму по низи ринку, а то і гірше — гарантую будуть люди які спочатку попадуть в дуже гнівну демотивацію, розуміючи що їх ошукали особливо коли чогось наобіцяли. А через час підуть по співбесідах або буде демотивація та італійська забастовка «тихе звільнення». А от велиезний кошик шоколаду наприклад на команду, який коштуватиме ті самі $500 бюджету — спрацює дуже чудово.
Премія працює краще в іншому контексті, вона чудово працює коли її знімають, особливо сильно на керівний склад. Коли з них особисто знімуть премію, гарантую і особисто жепу рватимуть і люля отримає увесь колектив, як винуваті так і праві.

Які глибокі знання психології сприйняття! Ви часом не HR? :)

Цікава і змістовна думка. Дійсно, мотивація через гроші може бути двоякою і з непередбачуваним ефектом. Однак все одно дієва при правильному підході. Хочеться краще розуміти що можна зробити окрім фінансів, аби співробітник відчував що про нього піклуються і його вклад важливий:)
Коли люди відчувають увагу та підтримку та увагу до себе, це значно підвищує їхню мотивацію. Інколи простий жест, як кошик шоколаду, може мати набагато більший ефект, ніж фінансові стимули, якщо вони не зовсім відповідають очікуванням.

Власне цьому навчають на спеціалізованих тренінгах з менеджменту їх повно і в інтернет, не буду рекламувати конкретні, усюди +/- те саме.
Якщо по токсити — можете якраз такий тренінг керівникові подарувати, бо він свою роботу скинув на HR відділок. А от з мого особистого досвіду самий токсичний відділок ІТ контори від шлюпки до Big Tech — це якраз HR. Власне як базарар є таким місцем в місті. Там де безпосередньо торгують, там і токсять бо гроші. Часто самим дівчатам воно починає діставати с часом додаткова загрузка, без додаткової оплати на усі такі евенти і видумки типу корпоративи і т.д.

Звісно, що навчання то всьому голова. Безперечно! Тож це по замовчуванню: тримати руку на пульсі сучасного менеджменту, методології та імплементації різноманітних рішень.

Дуже цікавий у Вас досвід і думки! Я вдячна, що мій досвід наразі інакший. Сподіваюсь так і залишиться позитивним з роками практики :)

Опції: гроші.. Таскла від Ілона Таска.. кошик шоколаду.. зняти премію.
Висновок: люля отримає увесь колектив

а може навіть краще в опції додати підписку на платну ШІ генерацію

Не у бомж компаній вона давно у всіх є і про версія. Тільки користуватись не можна, бо один сініор віце президент за вимогою аналітичних відділків фондової біржі вимагає негайно усім користуватись, інший же віце президент legal тобто головний юрист категорично забороняє. І так доки клієнти не підпишуть 15 документів, що усі питання щодо авторського права яке може порушити генеративний ШІ на базі великих мовних моделей — вони беруть на себе і підрядники ні в якому разі ні за що не відповідають.

то не був пробний квещєн на генерацію, ai-іш текст і так впадає в очі

А що хтось щось писав про бомжів без бюджету? Так це же ніяких натяків.

Vic: у бомж компаній ...
Vic: а що хтось писав про бомжів без бюджету?

до того «хтось» і з-адресуйте то питання)

Ну от зараз плед знадобився :)

Звісно ж, корпоративний мерч! (насправді актуально завжди:)

Новина з 2021, а зараз 2025 www.businessinsider.com/...​os-to-its-clothing-2021-4

А ще нещодавно бачив 2 наркоманів, які шукали закладку, нічого незвичайного, якби не те, що у одного був брендований рюкзак однієї з топ-5 компаній у рейтингу доу. То ви задумайтесь над ПР наслідками брендування :)

Подарункові сертифікати — на покупки, ресторани чи спорт. Ідея проста: кому не хочеться вибрати подарунок самому?

Оце найкращий варіант. Тут складність — підібрати сертифікати, що будуть корисні усім в компанії. Є «маркетплейси сертифікатів», але там теж може бути специфічний вибір.

Можливо рюкзак хлопчина теж знайшов)

Насправді стосовно сертифікатів: зі мною поділились класним сайтом де можна придбати сертифікат на певний номінал, а отримувач сам обере де його витратити ( типу там всілякі Ultra Shop, Sportmaster, Inditex та інші etc) giftmall.com.ua/uk/catalog/unicert

Тож це може бути досить практичним подарунком)

giftmall.com.ua/uk/catalog/unicert

Сайт може й класний, але я там довго обирав те що мені буде корисно, багато цікавого було «скоро з`явиться» (розумію, що з часом це фікситься). Ще у них досить сира (не дуже юзерфрендлі) система отримання реальних сертифікатів, тому може буде потребувати додаткових ефортів зі сторони ХР відділу.
Але в цілому норм рішення.

Можливо рюкзак хлопчина теж знайшов)

Навряд. Вони були одягнені не дешево. По вигляду — стереотипна молодь, що отримала першу топову ЗП. Якби не рюкзак, то можна було б припустити, що якість темщики, маркитологи і тд.

Ох, жах. Спочатку хотіла пожартувати, що вони, мабуть, ремоут і на співбесіді Ші підключали замість власної присутності, але не буду Просто сподіваюсь, що в подальшому вони оберуть для себе все ж таки кращий і здоровіший шлях...

Набір для виживання — пляшка для води, повербанк, garmin instinct 3

Краще Garmin Fenix 8 Solar ;)

тільки не amoled версія

Гарний, якісний термос — завжли буде корисним, в літом і зимою

Я так згодна з Вами! Теж саме кажуть і про класний худік, мовляв універсальний. Вам би сподобався такий варіант?

а якщо він вже п’ятий, то буде ще кориснішим (можна окрему тумбочку під термоси купити)

Підписатись на коментарі