Чи реально користуватися Thinkorswim не з США? Досвід з України

Привіт!

Живу в Україні, і як багато хто знає, нерезидентам США вже не дають створити акаунт у TD Ameritrade, а значить і повний доступ до Thinkorswim теж недоступний.

Особисто мені платформа потрібна не для трейдингу, а для глибокого теханалізу, індикаторів та скриптів, TOS у цьому плані реально топ, тому що відслідковує все в режимі онлайн, максимально швидко.

Я знайшов сервіс, який надає доступ до Thinkorswim без VPN, просто в Гуглі, ніби все прозоро і зрозуміло. Користуюсь ним зараз — все працює стабільно, повний функціонал, жодних збоїв.

Це був сайт tosforbuy і ось що хочу дізнатись, чи користувався хтось цим ресурсом чи є інші варіанти відслідковування графіків? Все що використовувалось мною попередньо було доволі проблематично, можливо є якась інсайдерська інформація, чи тільки VPN та громадянство Америки? Чи можливо користуєтесь іншими ресурсами з графіками?

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Якщо по індикаторам, то рекомендую подивитися webull, він мені найбільше подобається. Можна на графік накладати купу різних індикаторів, без обмежень. Скрипти, наскільки знаю, то писати там не можна, тому це більше візуально та просто дивитися в реальному часі як відпрацьовує стратегія.
Tradingview — думаю всесвітньо відома платформа, і скрипти свої писати можна, але великі обмеження на free tier.

А чим то що є на IBKR не влаштовує? (я профан у теханалізу та член антигаусіаної секти Талеба, але все ж просто цікаво)

Підписатись на коментарі