Що вас турбує в AI-розробці? Збираю питання на вебінар

💡 Усі статті, обговорення, новини про AI — в одному місці. Приєднуйтесь до AI спільноти!

Усім привіт! Для контексту: 14 квітня о 19:00 я проводитиму онлайн-вебінар на тему «Розробка сучасних AI застосунків на основі ChatGPT та DeepSeek». Якщо коротко — планую розкрити особливості та переваги використання Langsmith в розробці AI продуктів.

Від вас, спільното, хочу зібрати питання, які вас цікавлять найбільше. Щоб ви хотіли почути на подібному вебінарі? Можливо, є невирішені «болі», з якими ви досі стикаєтесь при створенні AI рішень? Можливо, ви вже чули щось про Langsmith, але є причини, чому ви уникаєте його інтеграцію у ваш workflow? Загалом, буду рада отримати від вас будь-які питання, що стосуються AI розробки і нюансів використання таких інструментів, як Langsmith.

Раптом ви зацікавились подією та хочете прийти і особисто задати свої питання:
— усі деталі вебінару за посиланням: dou.ua/calendar/53372
— місце проведення змінилось, тож чекатиму вас в Google Meet.

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Як можна автоматично тестувати якість відповідей. Я інтегрував ChatGPT, налаштував промпти, наче добре відповідав. Через тиждень дивлюсь — щось змінилось з боку OpenAI (модель та сама, налаштування ті самі) — але відповіді стали гірше.

Ще цікавлять приклади налаштування semantic search за допомогою embeddings. Наприклад, індексування сайту або документаціі. Та інтеграція це з RAG. Дякую.

Підписатись на коментарі