Cyborg Tests: ручні, автоматизовані та АІ-тести в одній платформі
Привіт, спільното!
Пам’ятаєте мою доповідь на DOU Day 2024? Якщо так, то супер, а якщо ні, то можете освіжити пам’ять, переглянувши відео 👇
Спитаєте Ви мене: до чого це я все веду? Я з величезним захопленням оголошую відкриття реєстрації на мій стартап — CYBORG TESTS!
Це — революційна платформа, яка поєднує ручні, автоматизовані та AI-тести в єдиний та зручний процес!
Чому саме CyborgTests
- Усі тести в одному місці: Ручні, автоматизовані, AI та кіборг-тести пишуться прямо в коді, тож більше не потрібно окремих систем управління тестами (допобачення TestRail)!
- Є тести, які неможливо повністю автоматизувати? Не біда! Тепер ти можеш автоматизувати все аж до моменту, де автоматизація неможлива (наприклад, перевірка якості відеодзвінків), повністю автоматизуючи всі прекондішини (логін, початок дзвінка тощо).
- Playwright всередині: Використовуй можливості найсучаснішого фреймворку Playwright для надійних і потужних автоматизованих тестів!
- AI на повну: Використовуй силу штучного інтелекту, щоб вивести тестування на новий рівень і звільнити тестувальників для більш цікавих та складних сценаріїв!
- Все в одному звіті: Отримуй єдині звіти, які містять результати всіх видів тестування (ручного, автоматичного, аі і кіборг-тестування), з підтримкою паралельного запуску та шардингу!
CyborgTests допомагає QA-командам стати ефективнішими, прибирає зайву роботу та значно прискорює процес випуску релізів!
Як працює платформа — можете подивитися тут 👇
Також я записав відео про це у себе на YouTube, можете переглянути нижче 👇
А дізнатися більше та зареєструватися на ранній доступ можна за посиланням: www.cyborgtests.com
Немає коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів