Порадьте напрямок розвитку в IT

Цікавить все що стосується продажів, перемовин і логістики. Обожнюю таблиці і аналітику. Прям бавлюся коли мозок кипить від складних завдань. Але- патологічно неуважна. Кодом іноді балуюсь але в принципі це не моє. Пишу за потреби і то тільки аппскрипт у таблицях або у бігквайєрі пошуки. Можливо тому, що повна хата програмістів і я вже балувана. Так от, питання, який можна обрати напрямок в айті за умови що неуважність нікуди не дінеться? Може хто теж є неуважний тут до крику- як справляєтесь?

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

з неуважністю треба працювати, спробувати розглянути напрямок Data Analytics

Дякую, працюю, лікую. Все життя. Але вона є і буде, я компенсую чек-листами, може є ще якісь лайфхаки?

Обожнюю таблиці і аналітику. Прям бавлюся коли мозок кипить від складних завдань. Але- патологічно неуважна.

1) зазвичай гроші платять за результати роботи... а кипить у вас мозок, чи ні — яка кому різніця?

2) неуважність чи навпаки, фокусування, залежать від контексту...
(я от можу перемножити трьохзначні числа в голові, або читати перевернутий на 180 градусів текст... більшість людей цього не вміють...
але не вмію водити машину... і взагалі нецікаво... тому й буду неуважний в такому контексті...)

питання в приорітетах... чи пріоритетах... хз... завжди бісило це слово...

Цікавить все що стосується продажів, перемовин і логістики.

Це вільна розмовна англійська C1+.

Це дуже цікаво! Де цьому навчитись? Можете підказати?

Є сервіс roadmap.sh де можна побачити список всіх «реквайрментів» під кожну спеціалізацію

Підписатись на коментарі