Переїзд для пошуку роботи

Всім привіт!

Закінчив університет за спеціальністю Комп’ютерні науки і зараз у пошуках першої роботи. Наскільки я зрозумів, дистанційну роботу без досвіду знайти майже неможливо, тому потрібно йти в офіс і вже там набиратися досвіду.

Проблема в тому, що в моєму місті (Суми) офлайн вакансій за моєю спеціальністю нуль. Чи є сенс переїзжати в інше місто, наприклад в Київ, щоб знайти роботу в офісі?

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному1
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Диплом з Computer Science це круто — ти вже на голову вищій за 99% горе свічерів через платні курси
Але що ти вмієш з прикладного? Треба більш сфокусуватись на певному стеку який тобі подобається та має попит на ринку. Дивись сам куди йти — можна хард (залізяки програмувати), можна вивчити якусь мову програмування (і усе супутнє), можна в девопси.
Ну і англійська. Далі все попре.

можна вивчити якусь мову програмування

а шо, він може не знати? )

Знань сучасних фреймворків, архітектурних патернів, методологій розробки може не бути
Не знаю що там вчать зараз. Я на скільки пам’ятаю мав знання C/C++, Delphi, Assembler. Навіть про git нічого не чули.
Все інше легко вивчити маючи університетьську базу, але всеодно треба вчити

що в моєму місті (Суми) офлайн вакансій за моєю спеціальністю нуль. Чи є сенс переїзжати в інше місто, наприклад в Київ, щоб знайти роботу в офісі?

Знаходиш роботу, тоді переїжджаєш.

Співбесіди можна і ремоутно пройти, ну або катнутись на фінальну стадію.

Ну і від прифронтових міст треба свалювати

Підписатись на коментарі