Чи є майбутнє в Агро домену в Україні?
Всім привіт. Мене звати Віктор. Так сталося що перша освіта у мене аграрна. За час роботи в ІТ компанії я дещо набрався нових скілів і тому хотілося б спробувати перейти в ІТ компанію яка грунтовно займається цим доменом. Чи може хтось порекомендувати компанію яка серйозно ставиться до цього домену?)
11 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарівсьогодні захотілося порахувати САТ (сумму активних температур) в цьому році для томатів...400-600 градусів...
приміром, середня температура за добу — +15
мінімальна температура для росту томатів — +10
різниця — 5 градусів... зараховується до САТ
і так кожного дня...
до початку плодоношення треба щоб назбиралося в сумі
.........................
я подумав, що десь має бути сайт з калькулятором, який прив’язаний до архіву погоди, і показує поточну САТ для кожної культурної рослини...
не знайшов такий сайт... дуже здивувався.. це ж елементарно...
Також було б цікаво десь знайти архів метеоданиху вигляді бази даних який щодня оновлюється і спробувати реалізувати його у вигляді дашборду.
архівні дані погоди іноді трапляються...
www.meteoblue.com/uk/historyplus
world-weather.ru/archive
Сьогодні з’явилась вакансія Product Manager в компанію Agrohub
jobs.dou.ua/...hub-llc/vacancies/306193
Agrohub — це центр просунутої аналітики агросектору, який має команду агрономів, науковців з даних, галузевих експертів, які допомагають фермерам досягати кращих результатів із меншими ресурсами.
Так , підтримую варіант влаштуватись у представництво глобальної компанії
В Украине — нет. Точнее цепочка будет выглядеть так — ты продашь свои знания западной компании, она сделает успешный продукт и продаст его нашим феодалам.
мхп, кернел
Избегайте мхп.
Питати в агрорейху чи є майбутнє в аграрці))
Так, є, люди хотітимуть їсти і надалі.
Що саме вас цікавить? Автоматизація обробки зібраної продукції? Дрони і робототехніка? Автоматизовані системи поливу? ГМО і розробка нових видів? Логістика і збут? Рецепт веганського борщу?
RDBMS
всі айтівці кожного дня шось їдять... куди вже серйозніше )