Чи є майбутнє в Агро домену в Україні?

Всім привіт. Мене звати Віктор. Так сталося що перша освіта у мене аграрна. За час роботи в ІТ компанії я дещо набрався нових скілів і тому хотілося б спробувати перейти в ІТ компанію яка грунтовно займається цим доменом. Чи може хтось порекомендувати компанію яка серйозно ставиться до цього домену?)

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

сьогодні захотілося порахувати САТ (сумму активних температур) в цьому році для томатів...
приміром, середня температура за добу — +15
мінімальна температура для росту томатів — +10
різниця — 5 градусів... зараховується до САТ
і так кожного дня...
до початку плодоношення треба щоб назбиралося в сумі 400-600 градусів...
.........................
я подумав, що десь має бути сайт з калькулятором, який прив’язаний до архіву погоди, і показує поточну САТ для кожної культурної рослини...

не знайшов такий сайт... дуже здивувався.. це ж елементарно...

Також було б цікаво десь знайти архів метеоданиху вигляді бази даних який щодня оновлюється і спробувати реалізувати його у вигляді дашборду.

Сьогодні з’явилась вакансія Product Manager в компанію Agrohub
jobs.dou.ua/...​hub-llc/vacancies/306193

Agrohub — це центр просунутої аналітики агросектору, який має команду агрономів, науковців з даних, галузевих експертів, які допомагають фермерам досягати кращих результатів із меншими ресурсами.

Так , підтримую варіант влаштуватись у представництво глобальної компанії

В Украине — нет. Точнее цепочка будет выглядеть так — ты продашь свои знания западной компании, она сделает успешный продукт и продаст его нашим феодалам.

Питати в агрорейху чи є майбутнє в аграрці))
Так, є, люди хотітимуть їсти і надалі.

Що саме вас цікавить? Автоматизація обробки зібраної продукції? Дрони і робототехніка? Автоматизовані системи поливу? ГМО і розробка нових видів? Логістика і збут? Рецепт веганського борщу?

всі айтівці кожного дня шось їдять... куди вже серйозніше )

Підписатись на коментарі