Т-подібний профіль сучасного ІТ-лідера: запрошую взяти участь у міжнародному дослідженні
Вітаю, спільното DOU!
Я Анжела Тищенко, магістрантка Київського національного університету імені Тараса Шевченка (Економічного факультету, спеціальність «Менеджмент інноваційної діяльності»).
Запрошую вас долучитися до мого дослідження на тему «Т-подібний профіль сучасного ІТ-лідера: поєднання гнучких методологій та даталогічного підходу». Результати дослідження будуть представлені на Міжнародній конференції з організаційних та управлінських досліджень у м. Порто (Португалія) наприкінці травня 2025 року.
Про дослідження
Моя робота спрямована на вивчення оптимального балансу між:
- Вертикальною складовою T-профілю: глибока експертиза в Agile-методологіях
- Горизонтальною складовою: широкі компетенції в data-driven підходах до управління проєктами
Це дослідження продовжує мої попередні наукові роботи у сфері формування лідерських компетенцій в ІТ-галузі (зокрема, публікацію «Formation of leadership competences in the context of emergent development of the IT industry» у виданні «Technology Audit and Production Reserves», 2024).
Для кого це опитування?
Запрошую до участі:
- Technical Lead / Team Lead
- Scrum Master
- Project Manager
- Product Owner
- Agile Coach
- CTO / IT-директорів
Що ви отримаєте?
- По завершенню дослідження зможу поділитися результатами та рекомендаціями тут, на DOU
- Це можливість представити досвід українських ІТ-лідерів на міжнародній арені
- Практичні рекомендації для розвитку Т-подібного профілю ІТ-лідера у вашій команді
Про опитування
Анкета складається з 5 частин і займає приблизно
Термін проведення опитування: до 18 травня 2025 року (включно).
Коротко про методологію: для аналізу даних буде використана система нечіткої логіки (fuzzy logic), що дозволить створити квадрантну класифікацію T-shaped профілів ІТ-лідерів та визначити оптимальний баланс компетенцій для різних типів проєктів.
Ваші відповіді допоможуть краще зрозуміти, як українські ІТ-лідери поєднують глибоку експертизу в Agile з широкими компетенціями в data-driven підходах.
Буду вдячна за ваші питання, коментарі та, звісно, участь в опитуванні!
З повагою Анжела Тищенко
Контакт для запитань: [email protected]
Немає коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів