Т-подібний профіль сучасного ІТ-лідера: запрошую взяти участь у міжнародному дослідженні

Вітаю, спільното DOU!

Я Анжела Тищенко, магістрантка Київського національного університету імені Тараса Шевченка (Економічного факультету, спеціальність «Менеджмент інноваційної діяльності»).

Запрошую вас долучитися до мого дослідження на тему «Т-подібний профіль сучасного ІТ-лідера: поєднання гнучких методологій та даталогічного підходу». Результати дослідження будуть представлені на Міжнародній конференції з організаційних та управлінських досліджень у м. Порто (Португалія) наприкінці травня 2025 року.

Про дослідження

Моя робота спрямована на вивчення оптимального балансу між:

• Вертикальною складовою T-профілю: глибока експертиза в Agile-методологіях
  • Горизонтальною складовою: широкі компетенції в data-driven підходах до управління проєктами

Це дослідження продовжує мої попередні наукові роботи у сфері формування лідерських компетенцій в ІТ-галузі (зокрема, публікацію «Formation of leadership competences in the context of emergent development of the IT industry» у виданні «Technology Audit and Production Reserves», 2024).

Для кого це опитування?

Запрошую до участі:

• Technical Lead / Team Lead
  • Scrum Master
  • Project Manager
  • Product Owner
  • Agile Coach
  • CTO / IT-директорів

Що ви отримаєте?

• По завершенню дослідження зможу поділитися результатами та рекомендаціями тут, на DOU
  • Це можливість представити досвід українських ІТ-лідерів на міжнародній арені
  • Практичні рекомендації для розвитку Т-подібного профілю ІТ-лідера у вашій команді

Про опитування

Анкета складається з 5 частин і займає приблизно 10-15 хвилин. Відкриті питання є необов’язковими, що робить заповнення максимально комфортним.

Посилання на опитування

Термін проведення опитування: до 18 травня 2025 року (включно).

Коротко про методологію: для аналізу даних буде використана система нечіткої логіки (fuzzy logic), що дозволить створити квадрантну класифікацію T-shaped профілів ІТ-лідерів та визначити оптимальний баланс компетенцій для різних типів проєктів.

Ваші відповіді допоможуть краще зрозуміти, як українські ІТ-лідери поєднують глибоку експертизу в Agile з широкими компетенціями в data-driven підходах.

Буду вдячна за ваші питання, коментарі та, звісно, участь в опитуванні!

З повагою Анжела Тищенко
Контакт для запитань: [email protected]

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Підписатись на коментарі