Місце проживання як критерій податкового резидентства

Фізична особа-резидент — фізична особа, яка має місце проживання в Україні. Таке визначення надає Податковий кодекс. Тому місце проживання є першим критерієм, який береться до уваги при визначенні статусу податкового резидента 🇺🇦

Місце проживання — це житло за певною адресою. Реєстрація місця проживання або як раніше вказували «прописка» є обов’язковою, підтверджується штампом у паспорті або довідкою/витягом. Найчастіше у разі виїзду за кордон на постійне проживання та у випадку продажу нерухомості відбувається зняття з місця проживання.

Знятися з місця проживання можна онлайн через Дію, але послуга наразі недоступна для військовозобовʼязаних. Якщо зняття з реєстрації через ЦНАП, спочатку військовозобов’язаному потрібно особисто звернутися в ТЦК та СП і знятися з військового обліку за поточною адресою проживання. Після чого в ЦНАПі пред’являється паспорт та військово-обліковий документ. Зняття з реєстрації можливе без участі «зареєстрованого» — за заявою єдиного власника житла (якщо ви є співвласником та зареєстровані у житлі, за заявою іншого співвласника зняття не відбувається).

У випадку продажу чи дарування житла, після підписання договору купівлі-продажу або дарування, новий власник може зняти зареєстрованих з реєстрації.

Зняття з реєстрації місця проживання підтверджується витягом з реєстру територіальної громади. Цей документ є одним із доказів під час встановлення статусу податкового резидента. Якщо вас знято з реєстрації місця проживання в Україні, ви проживаєте за кордоном, перебуваєте на консульському обліку, можна внести зміни до реєстру фізичних осіб — платників податків. А саме, змінити адресу проживання в Україні на адресу проживання за кордоном 🌎

Загалом обидві процедури — реєстрація/зміна місця проживання та зняття з реєстрації не є складними та вимагають мінімум часу та документів. Невійськовозобов’язані мають можливість зробити все онлайн, або у ЦНАПі особисто чи через представника. Для військовозобов’язаних будь-які дії, пов’язані з місцем проживання, насамперед вимагають особистого візиту до ТЦК та СП.

📌 Звертаю увагу, що окрім місця проживання потрібно встановлювати відповідність іншим критеріям податкового резидентства — центр життєвих інтересів (зокрема, місце постійного проживання членів сім’ї, реєстрація ФОП), строки перебування в країні, громадянство.

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Більш цікаво про строк давнини по таким штрафам. Чи не простіше ігнорувати 3 роки.

Типу з чого б раптом платити податок з доходів до яких країна не має ніякого відношення — а лише собі щось там на фантазувала що «всі винні бо це наші гусаки».

За загальним правилом строк давності для проведення податкової перевірки та визначення грошових зобов’язань — 3 роки. Але щодо КІК, оподаткування доходів нерезидентів із джерелом їх походження з України — 7 років.

Також, звертаємо увагу, що відлік строку давності з певних підстав може зупинятися. Наприклад, на будь-який період, протягом якого платник податків перебуває поза межами України від 183 днів.

Крім того, строки давності не завжди застосовуються. До прикладу, по ЄСВ нарахування, застосування та стягнення сум недоїмки, штрафів та нарахованої пені не обмежується строками.

На цю тему нещодавно зʼявилася цікава новина zib.com.ua/...​sluzhbi_v_zsu_a_y_vi.html (тут і в багатьох інших місцях).

Якщо прибрати політичну складову, яка могла би пояснити мотивацію податкової, стаття має кілька неймовірних тверджень:

Податкове нерезиденство не звільняє громадян України від сплати військового збору
Міжнародні договори про уникнення подвійного оподаткування не врегульовують питання про стягнення військового збору
Експерти звертають увагу, що у разі отримання будь яких доходів або інших грошових винагород за межами митної території України фізична особа зобов’язана сплати податки: податок на доходи фізичних осіб у розмірі 18%, а також військовий збір — 1,5%, а з 1.01.2025 — 5%, від суми коштів, зароблених за кордоном.

З цього можна зробити кілька висновків:

— «Центр життєвих інтересів» не має офіційного формального визначення і може бути інтерпретований податковою на свій лад (підпункт 14.1.213 статті 14 Податкового кодексу України). Щоправда наявність реєстрації як суб’єкта підприємницької діяльності (=ФОП) фактично однозначно означає центр життєвих інтересів і має вищій пріоритет ніж 183 дні на рік. Тобто якщо громадянин України що має в Україні ФОП проживає за кордоном і отримав будь-який дохід (як то дивіденди або зарплату) то має про це сповістити податкову і сплатити військовий збір.

— Дохід від компанії зареєстрованої в Нідерландах, але яка має якусь частину доходу від джерел в Україні вважається для податковою українським джерелом доходу. З точку зору перспектив міжнародних приватних інвестицій це скринька Пандори.

— Отримання доходу (наприклад дивідендів) від європейської компанії яка отримує якийсь дохід в Україні може бути інтерпретований як «економічний інтерес в Україні» і відповідно центр життєвих інтересів.

то що виходить якщо ти виїхав закордон. знявся з обліку в податковій — ти всеодно винен їм 5% з усього доходу?

zp.tax.gov.ua/...​ісце проживання в Україн.

говорить що

Достатньою підставою для визначення особи резидентом є самостійне визначення нею основного місця проживання на території України у порядку, встановленому ПКУ, або її реєстрація як самозайнятої особи.

«знявся з обліку в податковій» — означає закрив ФОП? Якщо так, то це не означає автоматичного припинення податкового резиденства. Я не знаю чи можна знятися з обліку як фіз особа, хіба що з виходом із громадянства.

А стаття прямо говорить що «збір» це не «податок» і його треба доплачувати додатково з усіх доходів в усьому світі якщо податкова вважає людину своїм фіскальним резидентом (а трактування центру життєвих інтересів дуже широке. Цікаво, чи можуть повідомлення на українському форумі бути доказом центру життєвих інтересів в Україні)

не знаю чи можна знятися з обліку як фіз особа

Можна.

якщо податкова вважає людину своїм фіскальним резидентом

Ну тобто військовий збір лише якщо вважає тебе податковим резидентом чи якщо ти просто громадянин?

Ну тобто військовий збір лише якщо вважає тебе податковим резидентом чи якщо ти просто громадянин?

Громадянство створює передумову. А вже податкова може використовувати свої тлумачення для визнання людини резидентом, або, якщо визнання нерезидентом, то визнання доходу, навіть отриманого закордоном від закордонної юридичної особи як доходу українського походження, що має оподатковуватись в Україні (згідно з підпунктом 1.2 пункту 16-1 підрозділу 10 розділу XX ПКУ, є доходи, визначені статтею 163 ПКУ tax.gov.ua/...​il-xx—perehidni-polojen).

Тому, я би сказав, що податкова ситуація громадян України закордоном, згідно чинного податкового законодавства не зовсім визначена і має багато простору для креативного тлумачення.

Сергію, додам декілька коментарів:

1. Сплата військового збору — Податковий кодекс України визначає, хто є платниками збору, зокрема, це:
— фізична особа — резидент, яка отримує доходи як з джерела їх походження в Україні, так і іноземні доходи;
— фізична особа — нерезидент, яка отримує доходи з джерела їх походження в Україні.

2. Конвенції про уникнення подвійного оподаткування доходів не поширюються на військовий збір, тому такий збір підлягає сплаті.

3. Центр життєвих інтересів визначається як тісні особисті чи економічні зв’язки, проте вичерпного переліку таких «зв’язків» у Податковому кодексі України немає. Але є застереження про те, що достатньою (але не виключною) умовою визначення місця знаходження центру життєвих інтересів фізичної особи є місце постійного проживання членів її сім’ї або її реєстрації як суб’єкта підприємницької діяльності (ФОП).

тобто 1+2+3 разом дають «фізособа, що має в Україні відкритий ФОП має платити військовий збір з усіх своїх доходів в усьому світі (навіть з тих, що до ФОП відношення не мають = зарплата, дивіденди, доход від оренди чи продажу акцій)»?

Ще пункті 1 є цікаве формулювання

доходи з джерела їх походження в Україні

де «джерело походження в Україні» немає чіткого юридичного визначення тому може вийти що у випадку, коди компанія зареєстрована в Голландії і яка має доходи від активів в Україні і зробила виплату дивідендів своїм акціонерам, то такі виплати можуть бути розцінені податковою в Україні як ті, що мають походження в Україні (а не в Голландії, це із прикладу в статті вище)

Чи можна тоді казати що дивіденди від ETF SP500 (VOO чи SPY) теж підпадають від визначення доходів з джерела їх походження в Україні (бо в SP500 є EPAM і він отримує частину доходу в Україні) і з яких треба сплачувати військовий збір?

Сергію, щоб визначити, чи має фізична особа податкові обов’язки в Україні, потрібно аналізувати всі критерії податкового резидентства, та порівнювати їх у двох країнах. Реєстрація ФОП є лише однією з умов визначення центру життєвих інтересів в Україні.

В Податковому кодексі України (пункт 14.1.54 статті 14) zakon.rada.gov.ua/laws/show/2755-17#Text наведено визначення «дохід з джерелом їх походження з України» та наведений перелік таких доходів. Якщо стисло — це будь-який дохід, отриманий резидентами або нерезидентами, у тому числі від будь-яких видів їх діяльності на території України. Це можуть бути, зокрема, проценти, дивіденди, роялті, інші пасивні (інвестиційні) доходи, сплачені резидентами України; доходи від надання в оренду майна, розташованого в Україні та інші.

це все і так відомо, Ви краще скажіть як можна довести податкове НЕрезидентство при наявності «прописки» в Україні але фактичному проживанні за кордоном всією сім’єю

Очевидно — ніяк, це як з громадянством. Де би ти не був — ти громадянин та резидент в очах податкової України

Із-за цього зараз у дуже багатьох українців за кордоном виникне дуже складна ситуація.

Багато тих хто виїхав отримали не просто прихисток, а посвідку на проживання (ВНЖ в народі, а деякі може і ПМЖ якщо раніше мали ВНЖ), тобто вони проживають за межами України більше 183 днів на рік, центр життєвих інтересів теж туди переїхав, а деякі навіть купили майно, ну і як результат це 100% що вони податкові резиденти тих країн.
Так до чого це я все написав. Як одна із величезних проблем яка виникає для них це обов’язок подачі звітів, ну а в подальшому сплата податків.

Так, наприклад згідно закону України про КІК (про компанії за кордоном), звіти мають подавати резиденти Україні, а як ми тільки що вияснили що всі ті хто виїхав, ну принаймні більшість таких людей, все ще мають прописку в Україні, значить в очах податкової являються резидентами, значить повинні подавати звіт про КІК. Це пів біди, далі наступає ще цікавіша ситуація, якщо ж ви резидент, ви повинні сплачувати податки, і не тіште себе іллюзіями що ви вже все сплатили в країні перебування, а значить нічого не винні, тому що навіть якщо країна вашого перебування має договір при запобігання подвійному оподаткуванню то ви все одно маєте сплатити, як мінімум, різницю податків якщо в Україні такі самі податки вищі, А ТАКОЖ, маєте сплатити податки які не існують в країні перебування (такі як військовий збір наприклад, тепер він 5%).

І це саме та ситуація в якій я опинився, випадково дізнавшись про всі нюанси про податкове резидентство і т.п., просто допустивши помилку при подачі звіту КІК, виявляється я маю заплатити 4%, 5% за 23-й і 24-й роки, і ще 9% загалом за 25-й в майбутньому. На даний момент це тільки про тих хто мають зареєстровані компанії за кордоном (наші ТОВ, не плутати з ФОПами), але ось цей момент про

маєте сплатити податки які не існують в країні перебування (такі як військовий збір наприклад, тепер він 5%).

я не знаю як буде трактуватися до всіх інших українців які працюють як звичайні робітники

Все вірно ви написали.
Змоделюємо ситуацію:
В умовній польщі ви заробили 100 тис якіхось грошей, й сплатили з них 15% податків в польші. Ви маєте подати річну декларацю як Фізична Особа в Україні, при подачі якої ви маєте з них сплатити 18% (ПДФО) +5% (військовий збір) саме в бюджет України. Навіть якщо ви переконаєте українську податкову в тому, що 15% ви вже сплатили — маєте сплатити різницю (3% ПДФО та 5% військовий збір).
Якщо ні — ви злосний неплатник податків, принайнмні на території України за нашими законами. Насправді поки що не розумію, чи це якось може вплинути на ваше становище в країні перебування.

Якщо ні — ви злосний неплатник податків

Кримінальна справа.

чи це якось може вплинути на ваше становище в країні перебування.

Неплатник податків це кримінал в більшості країн -> депорт -> екстрадиція

Неплатник податків це кримінал в більшості країн -> депорт -> екстрадиція

Нет. Экстрадиция применяется к фиксированному списку тяжких преступлений. Неуплата налогов, неявка по повестке и т.д. в список не входят.

Якщо ні — ви злосний неплатник податків, принайнмні на території України за нашими законами.

саме так.

Насправді поки що не розумію, чи це якось може вплинути на ваше становище в країні перебування.

можливо це і ніяк не вплине на становище в країні перебування. Але коли мій адвокат запитав мене — чи я збираюсь повертатись в Україну, і якщо ні то проблеми немає. Мене така постановка питання не дуже влаштовує, ну звичайно що колись але я все таки приїду в Україну, якщо навіть не жити то принаймні щоб батьків поховати, ми всі не вічні і колись це станеться, і я не хочу щоб мені одразу на кордоні сказали «привіт неплатник» і щоб це перерослов в кримінальну відповідальність.

Поки що про це ніхто не думає, може це якось і вирішиться з часом, але треба розуміти що проблема насправді існує вже зараз.

колись але я все таки приїду в Україну, якщо навіть не жити то принаймні щоб батьків поховати,

Якщо приїдеш то там будуть набагато більші проблеми ніж податки)

не всі виїхали незаконно

але поки що так складається що країна робить все можливе щоб виїхали всі, все продали, і батьків своїх забрати, це дуже сумно

я не поділяю вашу думку, скоріш за все «країна» (в вашому розумінні влада) не робить нічого, щоб люди лишалися. я це сприймаю не як «зраду», а як банальну неспроможність робити потрібні речі в поточному стані

так, я мав ну увазі саме владу звичайно.
Ну будемо дивитись що воно буде, але поки що виходить так що мені доводиться дарувати свої частки нерухомості про яку я вже і забув (яка була приватизована десятки років назад) і робити інші зайві рухи, щоб якось довести податковій що у мене немає жодних інтересів в Україні і я не являюсь резидентом.

ще раз перекажу інформацію, яку я отримав безпосередньо від очілника податкової одного з районів Харкова: українська податкова перестане вважати вас резидентом лише за відсутності гормадянства України (усі інщі умови, типу відсутності реєстрації тощо, також мають бути виконані). сподіваюсь ви розумієте перспективність такого під час війни

да, так и есть.
единственный способ — это суд. Но подать в суд можно только, когда налоговая уже начислит штраф.
Ну и для повышения шансов в суде надо как можно больше доказательств центра жизненных интересов в другой стране, а не в Украине.

ну те що податковій хочеться це її право, а в законі чітко написано:
1. постійне місце проживання
2. центр життєвих інтересів
3. 183 дні на рік проживання в Україні
... було там ще щось, не пам’ятаю
і вже в кінці громадянство.

І вирішувати це буде суд, а не податкова
Ще є таке поняття як взаємо-узгодження між податковими країн якщо обоє вважають людину резидентом (можна ініціювати в країні знаходження, бо звичайно що українська податкова не поворушить навіть пальцем)

Ну схоже що і судитися до зміни влади не буде сенсу, так що питання буде відкладатися на невизначений термін. Але я не вірю що мільйони українців за кордоном будуть мати кримінальні справи за несплату податків.

я вже тричі приїзжав, й зараз тут, в Харкові, й в мене робота та податки це найбільша проблема після того, що я не можу тут залишатися через війну та постійне бомбардування мого рідного міста та країни в цілому. Якщо ви не маєте можливості повернутися — не стану вам ані заздрити, ані співчувати

Згідно з Податковим кодексом України (стаття 14.1.213 zakon.rada.gov.ua/laws/show/2755-17#Text), фізична особа вважається резидентом України якщо це

фізична особа, яка має місце проживання в Україні.

У разі якщо фізична особа має місце проживання також в іноземній державі, вона вважається резидентом, якщо така особа має місце постійного проживання в Україні; якщо особа має місце постійного проживання також в іноземній державі, вона вважається резидентом, якщо має більш тісні особисті чи економічні зв’язки (центр життєвих інтересів) в Україні. У разі якщо державу, в якій фізична особа має центр життєвих інтересів, не можна визначити, або якщо фізична особа не має місця постійного проживання у жодній з держав, вона вважається резидентом, якщо перебуває в Україні не менше 183 днів (включаючи день приїзду та від’їзду) протягом періоду або періодів податкового року.

Достатньою (але не виключною) умовою визначення місця знаходження центру життєвих інтересів фізичної особи є місце постійного проживання членів її сім’ї або її реєстрації як суб’єкта підприємницької діяльності.

Якщо неможливо визначити резидентський статус фізичної особи, використовуючи попередні положення цього підпункту, фізична особа вважається резидентом, якщо вона є громадянином України.

Якщо всупереч закону фізична особа — громадянин України має також громадянство іншої країни, то з метою оподаткування цим податком така особа вважається громадянином України, який не має права на залік податків, сплачених за кордоном, передбаченого цим Кодексом або нормами міжнародних угод України.

Останній блок взагалі дивно звучить.

Але в той самий час стаття 3.2 говорить що

Якщо міжнародним договором, згода на обов’язковість якого надана Верховною Радою України, встановлено інші правила, ніж ті, що передбачені цим Кодексом, застосовуються правила міжнародного договору.

Далі приклад міжнародної конвенції Україна-Франція (Стаття 4 — zakon.rada.gov.ua/laws/show/250_001#Text). Але я так розумію що це типова угода.

а) вона вважається резидентом тієї Держави, де вона має у
своєму розпорядженні постійне житло. Якщо вона має у своєму
розпорядженні постійне житло в обох Державах, вона вважається
резидентом тієї Держави, в якій вона має більш тісні особисті й
економічні зв’язки (центр життєвих інтересів);
b) у разі, якщо Держава, в якій вона має центр життєвих
інтересів, не може бути визначена або коли вона не має постійного
житла в жодній з Держав, вона вважається резидентом тієї Держави,
де вона звичайно проживає;

c) якщо вона звичайно проживає в обох Державах або коли вона
звичайно не проживає в жодній з них, вона вважається резидентом
тієї Договірної Держави, громадянином якої вона є;
d) якщо вона є громадянином обох Держав або якщо вона не є
громадянином жодної з них, компетентні органи Договірних Держав
вирішують питання оподаткування такої особи за взаємною згодою.

Тому не думаю що це реалістично, що українська податкова може визначити абсолютно будь-яку людину своїм резидентом, це суперечить міжнародним договорам, які підписала Україна і які мають пріоритет над національним законодавством.

Оцим і мала б займатися Верховна Рада

Чим саме? — зміною податкового кодексу? якщо ви дійсно так вважаєте — на якій підставі?

Андрію, якщо говорити про судові справи про встановлення факту втрати статусу резидента України — суди оцінюють докази у сукупності, в тому числі враховують наявність чи відсутність «прописки».

У Податковому кодексі України закладений каскадний принцип визначення статусу резидента. Коли відповідність критеріям статусу визначається за каскадом, по черзі — від місця проживання до громадянства України. Наприклад, якщо місце проживання у двох країнах, беремо наступний критерій — місце постійного проживання. І так далі, поки не зупинимося на тому критерії, де буде одна країна.

Припускаємо, що визначення статусу лише по якомусь одному критерію буде можливим при запровадженні окремого порядку та при практичній реалізації каскадного принципу.

Реєстрація місця проживання або як раніше вказували «прописка» є обов’язковою

Конституция говорит что нет. ЦНАПы говорят что да.
Малому паспорт в 14 оформляли то ЦНАП отказался без прописки. А прописать по определенным причинам в своей квартире мы не можем. Паспортный сервис слава Богу все сделал и я рад что у него нет прописки. я тоже дело с ТЦК который до войны принимал пару раз в неделю и то не факт не хотел Мне работать надо а не за ними бегать. Щас правда так судьба обернулась что за мной они теперь бегают... ну ниче
Зато этой чем меньше привязки до государства тем лучше

Обов’язок зареєструвати місце проживання в Україні передбачений статтею 5 закону zakon.rada.gov.ua/laws/show/1871-20#Text та пунктом 5 порядку, який затверджений постановою Кабміну zakon.rada.gov.ua/...​laws/show/265-2022-п#Text.

місце проживання повинно бути за межами України, тоді ніякі каральні загони ТЦК та СП не хвилюватимуть

Чатжпт, що сказати то хотів?

Підписатись на коментарі