UPSTARS, чий Крим? Kraken Leads, чий Крим?

Привіт. Пару років тому я досліджував компанію UPSTARS і знайшов зв’язок із Kraken Leads. Оформив це в тему на DOU, де в процесі дискусії в мене залишилися запитання до компанії. Одне з них: «Чий Крим?». За ці два роки я про компанію забув, але представники UPSTARS вирішили про себе нагадати — тож я повторно задав свої запитання. Щось проігнорували, щось зробили вигляд, що вже відповідали. Тож усі свої запитання знову публічно оформлю і чекаю відповідей від компанії на кожне з них.

Перше запитання: «Чий Крим?»
Я його задавав майже два роки тому. Причина — у пості від 7 квітня 2022 року є формулювання «Війна в Україні» без вказання, хто ж агресор. Таке замовчування — шкідливе. Запитання до обох компаній: UPSTARS та Kraken Leads. Будь ласка, максимально детально, щоб була чітка позиція.

Друге запитання: «Яка країна почала повномасштабне вторгнення?»
Запитання до обох компаній: UPSTARS та Kraken Leads. Будь ласка, максимально детально, щоб була чітка позиція.

Третє запитання: «Які переваги дає оформлення компанії на корупціонерів?»
Обидві компанії — ТОВ «СМАРТ. ТЕХНОЛОДЖІ» та ТОВ «ТРИКОТАЖНА МАЙСТЕРНЯ» — мають серед колишніх власників фізичну особу, що є в базі корупціонерів. Запитання до обох компаній: UPSTARS та Kraken Leads. Поясніть, хто ці люди, на яких ви оформлюєте компанії.

Четверте запитання: «Хто є справжніми власниками ваших компаній?»
У обох компаній відсутня інформація в LinkedIn, хто є CEO. Хто CEO UPSTARS?
Хто CEO Kraken Leads? Запитання до обох компаній.

П’яте запитання: «Чому переоформили компанію на фунта?»
Це запитання я вже ставив у відгуку. Повторюю, бо ви мовчите. Поки що запитання лише до Kraken Leads.

👍ПодобаєтьсяСподобалось7
До обраногоВ обраному0
LinkedIn

8 коментарів

Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів Коментарі можуть залишати тільки користувачі з підтвердженими акаунтами.
Будь ласка, максимально детально, щоб була чітка позиція.

Що ще треба пане прокурор ?

Раз ви перейшли на таке формулювання, то ви в цій справі — хто?

Сьогодні в суді присяжних, а завтра невідомо ким прийдеться побути ...

Добре, тоді відповідаю на ваше попереднє запитання стосовно прокурора: ваше запитання містить хибне твердження, наче я — прокурор. Ось вам відповідь.

Пройшло вже пів року від створення теми — запитання до компанії досі актуальні, але тепер стало зрозуміло, чи працює стратегія мовчання для бренду роботодавця UPSTARS.

Пройшло ще кілька місяців, а запитання до компанії досі актуальні.

Минуло вже два тижні з моменту створення теми, тож варто нагадати представникам компанії, що запитання залишаються актуальними.

Відгук про CEO компанії Kraken Leads від 26 лютого 2022 року /companies/kraken-leads/reviews/54245/:

CEO компании гражданин РФ из Петербурга. Изредка постит в ФБ про дайвинг и все такое. Перед войной была акция солидарности в ФБ, когда добавляли флаг к аватаркам, CEO Kraken Leads Дмитрий Самойлов тогда добавил флаг Кипра.

На Кіпрі центр рос. компаній, вже кілька років....

Підписатись на коментарі