Скільки відгуків на вакансії вам знадобилося, щоб знайти роботу?
За даними свіжої розсилки Djinni, один фулстек-розробник надіслав 700 відгуків лише за пів року! У середньому це
А скільки відгуків і часу вам знадобилося, щоб знайти роботу?
За даними свіжої розсилки Djinni, один фулстек-розробник надіслав 700 відгуків лише за пів року! У середньому це
А скільки відгуків і часу вам знадобилося, щоб знайти роботу?
не в тему коли ринок з перекосами, але цікаво буде тим кому цікава тема
www.youtube.com/...atch?v=LYLDgarNtNo&t=942s
для крупних покупок варте уваги
для крупних покупок варте уваги
точніше — несерійних/бв товарів/нерухомості
не знаю, але підозрюю що шукати треба буде понад рік, але я, в принципі, окей з цим.
Інша справа що роблю я зі своїм життям те саме що мені треба робити.
Десь
27 відгуків, 4 технічних інтерв’ю, 1 офер.
Два, але виявилось, що то одна і та сама вакансія, просто різні імпрессаріо (хотів написати сутенери, але завагався :)
Одну :) чекаю на ту яку хотіла, подаюся і зазвичай отримую, окрім випадків коли мені зп не підходить
Old but Gold.
Майже два роки тому я записував відео як ефективно подаватися на вкансії і збільшувати конверсію youtu.be/...GkR8o?si=nw3-rfWBE_jZ7pQa
Вищесказане сам практику, рекомендую і це дозволило мені знайти нову роботу в 2022 після повномасштабки.
Недостатньо просто натиснути кнопочку «Apply», направду це ніколи не працювало.
Статистика ни о чем. Можно, как индус, бомбить все отдаленно подходящие вакансии, а можно получить единственное подходящее предложение в Линкедин.
Я якось підписався на преміум аквунт в лінкедині, воно дає розгорнуту статистику, так от аплаюсь я на вакансію рівня сеньйор дев, а там уже більше 100 аплікантів, дивлюсь статистику, а там від 30 до 40% аплікантів рівня beginner, і так майже по всім ремоут вакансіям.
А если посмотреть в разрезе стран, то на украинскую вакансию пишет половина индусов.
За даними свіжої аналітики Djinni, один фулстек-розробник надіслав 700 відгуків лише за пів року!
Кому він надіслав і чому? Він інтервʼював кандидатів?
День 100+ відгуків, пошук роботи зайняв 4 місяці. Хоч це і було майже 2 роки тому
Це ви щодня відправляли по 100+ відгуків чи з якимось проміжком часу?
Сорі, помилка, мав на увазі десь 100+ відгуків за 4 місяці )
Відправляв тоді, коли з’являлись відповідні вакансії
100*4*30=12000
То вас взяли, бо HR-ки замахалися пошту за вами розгрібати
Добре, що для героя статті була така кількість релевантних вакансій в його/її напрямку. Бо для мене, наприклад, їх десятки разів менше. І да, пошук роботи 6 місяців і більше — це не нормальна ситуація 😡
22 коментарі
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів