Скільки відгуків на вакансії вам знадобилося, щоб знайти роботу?

За даними свіжої розсилки Djinni, один фулстек-розробник надіслав 700 відгуків лише за пів року! У середньому це 3–4 відгуки щодня — тоді як більшість кандидатів стільки залишають за цілий місяць.

А скільки відгуків і часу вам знадобилося, щоб знайти роботу?

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

не в тему коли ринок з перекосами, але цікаво буде тим кому цікава тема

www.youtube.com/...​atch?v=LYLDgarNtNo&t=942s

для крупних покупок варте уваги

для крупних покупок варте уваги

точніше — несерійних/бв товарів/нерухомості

не знаю, але підозрюю що шукати треба буде понад рік, але я, в принципі, окей з цим.
Інша справа що роблю я зі своїм життям те саме що мені треба робити.

Десь 2-3 місяці спокійного пошуку роботи. записувала усі відгуки і їх результат, отже:
27 відгуків, 4 технічних інтерв’ю, 1 офер.

Два, але виявилось, що то одна і та сама вакансія, просто різні імпрессаріо (хотів написати сутенери, але завагався :)

Одну :) чекаю на ту яку хотіла, подаюся і зазвичай отримую, окрім випадків коли мені зп не підходить

Old but Gold.

Майже два роки тому я записував відео як ефективно подаватися на вкансії і збільшувати конверсію youtu.be/...​GkR8o?si=nw3-rfWBE_jZ7pQa
Вищесказане сам практику, рекомендую і це дозволило мені знайти нову роботу в 2022 після повномасштабки.

Недостатньо просто натиснути кнопочку «Apply», направду це ніколи не працювало.

Статистика ни о чем. Можно, как индус, бомбить все отдаленно подходящие вакансии, а можно получить единственное подходящее предложение в Линкедин.

Я якось підписався на преміум аквунт в лінкедині, воно дає розгорнуту статистику, так от аплаюсь я на вакансію рівня сеньйор дев, а там уже більше 100 аплікантів, дивлюсь статистику, а там від 30 до 40% аплікантів рівня beginner, і так майже по всім ремоут вакансіям.

А если посмотреть в разрезе стран, то на украинскую вакансию пишет половина индусов.

І це правда, до нас навіть нігерійці з Мальти аплаїлись...

За даними свіжої аналітики Djinni, один фулстек-розробник надіслав 700 відгуків лише за пів року!

Кому він надіслав і чому? Він інтервʼював кандидатів?

На якій платформи були відгуки, Linkedin?

День 100+ відгуків, пошук роботи зайняв 4 місяці. Хоч це і було майже 2 роки тому

Це ви щодня відправляли по 100+ відгуків чи з якимось проміжком часу?

Сорі, помилка, мав на увазі десь 100+ відгуків за 4 місяці )
Відправляв тоді, коли з’являлись відповідні вакансії

100*4*30=12000

То вас взяли, бо HR-ки замахалися пошту за вами розгрібати

Може малось на увазі «деСь 100+ відгуків».

Добре, що для героя статті була така кількість релевантних вакансій в його/її напрямку. Бо для мене, наприклад, їх десятки разів менше. І да, пошук роботи 6 місяців і більше — це не нормальна ситуація 😡

Підписатись на коментарі