Винницкая IT академия

Здравствуйте, пробовал искать по интернету — ничего не нашёл. Может кто-то что-то рассказать об этой конторе? Имеет ли смысл проходить обучение?

P.S.: ita.in.ua

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Вінницька ІТ-Академія відкрила безкоштовний доступ до онлайн-курсів англійської мови для різних рівнів від А1 до С1. Деталі і інструкція за посиланням — intita.com/...​—bezkoshtovno_1663247015

Богдан — автор теми теж є нашим випускником і вже багато років працює в ІТ-індустрії, як виявилось — сенс був навчатись)

+1 я б міг би і сам всього навчитись без профільної освіти і без ІТА
Але не впевнений скільки життів мені для того треба було б якби мене ментори не змішували шось вивчити)

Крайне не рекомендую, просто деньги в некуда, ещё и хамское отношения как только отдал деньги. Учёный процес просто жесть, ничего толкого не учат. Приходишь на одно тебя учат другому и говорят ты ничего не знаешь мы сами всё знаем что тебе надо. Очень затянута я программа и знаю почему... Что больше бабла из вас вытащить (если платите по месячно) та и цена просто жесть не обусоблена не чем и чем на больше месяцев делишь тем дороже. Та сам директор говорит что они 11 лет, а за столько лет не онлайн платформы ничего. Боже когда приходил на собеседование было стыдно говорить что там так долго учился и вообще учился, потому что знаний дали норм и плевались на неё и не хотели брать через то что знали что там ничего не научат

Не соромтесь того, що ви довго навчались, адже різним студентам по різному заходить матеріал, але ми кожного доведемо до працевлаштування в ІТ-індустрію саме для цього ми і використовуємо персоналізований підхід. Ну і, звичайно, студенту не відомо, що вчити, тому і процес підготовки у нас такий інтенсивний, оскільки не потрібно розпилятись на вивчення непотрібних і неактуальних на ринку речей, тільки те, що наразі затребувано і, що самі використовують в роботу викладачі-практики і самі постійно проводять співбесіди по набору нових працівників і джунів теж.

Я є студентом INTITA , web — design

* Можна почути реальні відгуки , а саме тих , хто справді навчались ( навчаються ) у академії, а не викладачів , адже є усім відома приказка : «кожна жаба своє болото хвалить»?
Дякую :) *

Отже ... я повністю погоджуюсь з тим що потрібно самим ХОТІТИ навчатись і самим діяти( щоб навчитись )...

Але , якщо ти проплатив за навчання , то можна погодитись , що тобі мають давати знання , які реально потрібні , не застарілі та інше

Та , на жаль , в моєму випадку ресурси були потрачені марно ( на It- академію ) . Все що я слухала від викладачів я сприймала , робила , але ні до якого результату це не вело ... я все шукала в інтернеті, дивилась туторіали в ютубі і навіть брала дешеві , але , Слава Богу , толкові курси , які мені дали більше знань і , аналогічно , більше впевненості ...

Можливо я з того покоління , яке не сприймає «особливості» методу навчання у ІНТІТІ ...але якщо це характеристика мого покоління , то значить я не одна

Рекомендую , якщо хочете спробувати там навчатись , походити без пропущень на заняття перших 1 — 2 місяці і робити ОДРАЗУ висновки, відповісти на питання : чи справді того вартують ваші гроші , ваш час , ваші нерви ...

Ви напевно помітили , як я люблю всюди залишати «...» , тут просто я залишаю місце подумати читачам 😅

Дякую усім , хто дочитав!!!:)

Бажаю успіхів у навчанні у сфері It ( незалежно де і як ви навчаєтесь )

Політика Вінницької ІТ-Академії не публікувати фейкових відгуків, якщо хоча б оди такий знайдете — дайте знати. Ті, хто визначився із напрямком підготовки і виконує інструкції викладачів-практиків під час навчання, неодмінно отримують результат — гарантовану роботу в ІТ. Ще ніхто з випускників не пожалкував, що обрав навчання у нас, бо отримав роботу за спеціалізацією на яку навчався. І не звинувачуйте своє покоління — у нас навчались і навчаються студенти різного віку. Є різні способи потрапити в ІТ, але з нами швидше в рази і гарантовано.

IT академія,це купа шахраїв на чолі з особою її директора. За заподіяні дії, а саме викачку грошей та ненадання освіти рано чи пізно доведеться відповідати.

Не раджу платити за весь курс навчання, очікує розчарування.

Ми рекомендуємо провчитись щонайменше 5-6 місяців, щоб зрозуміти для себе на скільки виходить програмувати, тестувати чи розробляти дизайн, ну і щоб викладачі, які є реальними практиками і самі постійно проводять співбесіди по набору нових працівників, теж могли зробити висновки про те, як швидко і в якому напрямку потрібно розвивати студента. Будь-яка справа потребує зусиль і часу. Ті, хто визначився із напрямком підготовки і виконує інструкції викладачів-практиків під час навчання, неодмінно отримують результат — гарантовану роботу в ІТ.

Випускниця Вінницької ІТ-Академії Ірина Канєва (www.facebook.com/irynakaneva) написала власний топ 5 речей (насправді не речей), які можна чекати, прийшовши на навчання у Вінницьку ІТ-Академію.
Відгук далі (всім хто хоче #войтивайти варто прочитати)👉
Отже, чого ви можете сподіватися від навчання в ІТ-Академії?
Ваша англійська має всі шанси вийти на новий рівень. Викладачі англійської чудово розуміються не тільки на своїй справі, але й на айтішній тематиці. Програма щороку вдосконалюється, підганяється під потреби галузі та конкретних студентів. Усе, що залишається — регулярно відвідувати заняття та не лінуватись виконувати домашні завдання. І останній пункт мегаважливий, тому що ніякий, навіть найгеніальніший, вчитель не зможе навчити того, хто сам вчитися не хоче.
Якщо ви не могли визначитися з напрямком програмування, в якому ви б хотіли працювати — швидше за все, ви це зробите приблизно після першої половини навчання. ІТ-Академія дає можливість спробувати себе в різних мовах програмування. Для декого це може бути недоліком (можливо, для тих, хто вже має конкретний план щодо своєї кар’єри), проте для мене це виявилось величезною перевагою. На момент початку навчання я чітко розуміла, що хочу навчитись писати хороший код, та в мене не було бачення напрямку, в якому я б хотіла розвиватись. Якийсь час мої думки коливались між бекендом та мобільною розробкою. І тільки спробувавши усе це на практиці, я відчула, що iOS-розробка найближча до душі.
В Академії створені чудові можливості для нетворкінгу. Сьогодні заняття проводить Senior Developer однієї з провідних вінницьких компаній, завтра HR з більш ніж десятирічним досвідом розповідає секрети створення успішного резюме, а післязавтра студенти йдуть на екскурсію до ІТ-компанії. Окрім того, протягом року ІТ-Академія проводить декілька заходів, на яких можна як проявити себе, так і знайти корисні знайомства, спробувати пройти співбесіду і т. п. Це і хакатони, і День кар’єри Profit Day, і навіть спільні походи та виїзди на природу, куди запрошують всіх бажаючих — від студентів до випускників та викладачів.
Особлива «фішка» навчального процесу, яку хочеться згадати — це заняття з підготовки до проходження співбесіди. Мабуть, це прозвучить занадто рекламно, але це насправді унікальна можливість відтренувати навички спілкування з HR, попрактикувати англійську, спробувати відповісти на каверзні питання як технічного, так і нетехнічного характеру (перевірка так званих hard та soft skills). Ця практика дуже допомагає почувати себе впевненіше на реальних співбесідах.
І нарешті, як то кажуть, last but not least — в ІТ-Академії навчання націлене не на отримання диплома, а на результат. Це означає, що група не закінчить навчання одномоментно. Дехто знайде першу роботу ще до закінчення навчання, дехто одразу після написання диплому. А декому буде потрібно ще трохи часу й практики, щоб «прокачати» свої вміння та навички. І в цей час ментори ІТ-Академії продовжують надавати свою підтримку: ставити завдання, перевіряти код, направляти і мотивувати.

Глибоко вдячна усій команді ІТ-Академії за допомогу та підтримку на шляху до втілення мрії, за добру школу, за розуміння того, куди треба рухатись. Процвітання, натхнення та зростання кожному з вас!

Ірина Канева не просто випускниця, а працівник академіі при чому працює там то менеджером то викладачем математики з 2015 року

Це їй не завадило успішно завершити курс за спеціалізацією — Мобільна розробка і гарантовано отримати роботу iOS-розробника в компанії EPAM)

Anton Dombrovskyi (www.facebook.com/anton.dombrovskyi) уже більше року успішно працює у Вінницькій ІТ-компанії. Про нього викладачі кажуть наступне «Цілеспрямований і комунікабельний. З відповідальністю підходить до виконання завдань. Швидко вникає в суть завдання ».
Всім хто хоче #войтивайти варто почитати:

«Три года работал на гос. службе системным администратором, десять лет в банковской сфере. Последние шесть лет непосредственно с клиентами. Работа не приносила удовольствия, но сложно было покинуть зону комфорта. В один момент решился. Немаловажно, что поддержали родные. За что им отдельное спасибо.

Долго выбирал курсы IT, но постоянно смущала их длительность (в основном 3 месяца). Я понимал, что за три месяца научится с нуля нереально. Супруга увидела рекламу Винницкой IT-Академии. Съездил на презентацию, заплатил за все обучение вперёд (чтобы наверняка) и понеслось.

Старался не пропускать ни одного занятия. Все преподаватели внесли ассоциации определенный вклад в мое развитие. Особенно хочу отметить (т.к. с ними проводил наибольшее количество учебного времени) Oleksii Tiurenkov — по моему мнению профессионал своего дела да и не только, Юрий Митюшкин — разложил основы программирования по полочкам, преподаватели английского — всегда интересные занятия, Boris Mohyla — менторил командные проекты, Alexandr Panchenko — ментор, человек, который помог с трудоустройством. На самом деле этот список можно продолжать долго.

Кончено были, как и везде минусы, это некоторые организационные моменты, но, в целом, цель достигнута, а это самое главное. Спасибо преподавателям а также административному составу ІТ-Академии»

З відгуками всіх випускників ви можете детально познайомитись тут intita.com/graduate.
Це твій шанс змінити своє життя, адже айтішники мають роботу завжди — реєструйcя 👉 ita.in.ua
Швидка консультація за тел. 067-431-19-21, 073-209-97-43
#НавчайсяЩодняУдосконалюйСебе #АйтішникиМаютьРоботуЗавжди! #ПершеПравилоКриз_ІнвестуйВсебе! #гарантованепрацевлаштування #викладачіпрактики #високізарплати #друзіоднодумці #навчаннязмістовнийфан

Автор відгуку працівник Вінницька ІТ академіі

Антон Домбровський ніколи не був працівником Вінницької ІТ-Академії.

Про нашого випускника Yurii Bondar (www.facebook.com/yurii.bondar.vn) викладачі кажуть наступне «Любить розбиратися з складними завданнями. Глибоко занурюється в контекст завданнь, щоб краще зрозуміти особливості реалізації і потребу замовника. Старанний, кмітливий, пунктуальний, комунікабельний.» Саме ці якості в поєднанні із навчанням допомогли Юрі гарантовано отримати роботу мрії
Відгук далі (всім хто хоче #войтивайти варто прочитати)👉
«До вступу в ІТ-Академію я працював 3.5 роки експертом-оцінювачем в ломбарді. Перший час звикав, були моменти, коли думав, що мені це навіть подобається, але все ж зрозумів, що немає ніякого розвитку і це точно не те, чому я хочу присвячувати свій час. Орієнтовно за пів року до звільнення я думав чим хочу і буду займатись, розглядав тоді два варіанти, перший — їхати на роботу за кордон, другий — «вайти в IT», як зараз полюбляють говорити. Я обрав другий варіант, так як давно хотів пізнати «магію» програмування і знав, що це сфера в якій можна і потрібно розвиватись.
Оскільки я хотів за відносно короткий час оволодіти необхідними навиками та чим скоріше отримати роботу, до вибору навчального закладу підійшов доволі серйозно. Шукав в інтернеті, радився з друзями та знайомими. Знаходив різні «no name» курси, також більш відомі з назвою, але які мали не дуже позитивні відгуки. Потім зустрів колегу з ломбарду (Саша Пінчук), який звільнився раніше, він розповів, що навчався в ІТ-Академії на тестувальника та через 6 місяців навчання влаштувався успішно на роботу. Пізніше я дізнався, що на той момент в ІТА навчався ще один мій колега (Денис Дзюбенко), тільки він обрав напрям програмування і також влаштувався на роботу ще до кінця навчання. Для мене дані аргументи були вагомими, тому я обрав ІТ-Академію.
Що стосується самого навчального процесу, мені подобалось, що не було зайвих предметів, так як в університеті, це дозволяло концентрувати увагу конкретно на тому, що дійсно необхідно. Спасибі Юрію Мітюшкіну та Владимир Гринченко, які надали нам основи та розуміння програмування, буквально розкладали все по комірочках пам`яті. На той момент, здавалось що «Ci» можна було вивчати на пару місяців менше, але з іншої сторони — у нас пішло би більше часу на вивчення пропущених моментів із обраною мовою програмування. Звісно не можу оминути процес вивчення англійської мови, яка є не менш важливою, ніж мова програмування. «Thank so much» Alla Bobruk, Vita Arseniuk, Олеся Бойван, Diana Mankevich за цікаві та продуктивні заняття, за те що розуміли нашу «чисту» англійську та допомагали покращити її рівень. Спасибі Oleksii Tiurenkov за пояснення різних незрозумілих і здавалось би складних речей на простих життєвих прикладах, за патерни не тільки в програмуванні, а і в роботі команди та робочому процесі загалом. Дякую Alexandr Panchenko за «інтенсивчики», вирішення мердж конфліктів, поради щодо того, щоб розписувати задачі просто на аркуші (дійсно іноді допомагає); Евгений Долгий за те, що з позитивом сприймав не завжди розумні, іноді туповаті питання, старався навчити працювати з гітом; Віталій Гавриш (Виталий Гаврыш) за різноматні маніпуляції із запитами до БД, без яких зараз практично нічого не можна зробити. Спасибі менеджерам Трохимчук Ольга та Julia Shevchenko, завжди на позитиві та по-дружньому готові відповісти на питання та допомогти; Игорь Баранюк та Oleg Rostov, що допомагали «творити» на PHP / Laravel, іноді сиділи до вечора.
Після вибору основної мови програмування, а це був JavaScript, шукати роботу я ще не поспішав, оскільки розумів, що знаю дуже мало і був невпевнений, але приглядав курси від ІТ-компаній. Хоч і бекенд був мені ближче до душі, я вирішив спробувати зовнішні курси від еPam по JS Frontend. Вдячний Милослава Черний за те, що допомогла скласти та оформити резюме. Я пройшов тест на рівень англійської, тестування по JS, співбесіду на англійській мові та почав відвідувати курси. Потім одного вечора отримав повідомлення від HR-менеджера RIA із пропозицієї пройти співбесіду. Для мене це було так неочікувано, що я навіть не уточнив деталі по вакансії та мові програмування. Пройшовши співбесіду, отримав тестове завдання та відправив згідно дедлайну. Через два тижні отримав пропозицію роботи в компанії, як back-end розробник. Отже, до кінця навчання залишалось 4.5 місяці, а я вже отримав реальний офер.
Вдячний Boris Mohyla та Max Zhuk, реально класні ментори, за те, що навчили основам та тонкощам JS/NodeJS, формування структури проекту та допомагали в тупикових ситуаціях, адже працюю я зараз в основному із нодою та потрібно орієнтуватись в багатьох проектах. Спасибі Roman Melnyk, що порекомендував мене, як кандидата на дану вакансію.
Може виникнути питання, чому я не вивчив сам якусь мову програмування? Пробував, читав, навіть код писав. Перший раз дійшов до «Hello, world!» на пайтоні, другий раз трохи далі, написав простий калькулятор і конвертер на С++, на цьому моє програмування закінчилось. Не вистачало напевно самодисципліни, спрямованості по чомусь конкретному, не було того, хто міг підказати чи направити. В ІТ-Академії я визначився в якому напрямку хочу працювати і були люди, які могли допомогти з практичного досвіду, а не просто прочитавши теорію з гугла.
Зараз я працюю в команді «Перевірені авто». На даний момент мої завдання пов`язані переважно із серверною частиною для мобільного додатку, але цим не обмежуються, актуалізація АРІ (переведення з PHP на ноду), написання документації по вже наявному та новому функціоналу, розробка проксі-серверу на apollo-graphql для додатку.
Робота розробника подобається тим, що із літер, цифр, символів можна зробити щось працююче, потрібне і корисне, це якщо висловлюватись просто. Взагалі отримую певне задоволення при вирішенні тієї чи іншої задачі. Коли реально треба продумати алгоритм для вирішення. Також не менш важливим є те, що при наявності хорошого ноута та інтернету ви можете працювати будь-де.
Порада для тих, хто в пошуку місця, де з вас «зроблять айтішніка»: якщо вважаєте, що оплатили курс, пройшов термін по договору і вас зобов`язані за цей період навчити, то це працює не так. Як мінімум від вас потрібне бажання вчити, писати код, робити помилки та шукати рішення для їх виправлення. Якщо вже почали входити в ІТ, то будьте ласкаві, приділяйте цьому час не тільки на заняттях, а й дома. Щодо того, що прийдеться розбирати (хоч і поверхнево) декілька мов програмування, можливо це буде плутати, дуже мало запам`ятається, але прийде час і вам прийдеться переключитись на іншу мову, навіть якщо не повноцінно, але прочитати і зрозуміти чужий код буде необхідно."

Випускниця IT-Academy Vinnytsia Ірина Пфейфер під час навчання проявила себе, як цілеспрямована, відкрита до нового, open-mineded and easygoing person. ЇЇ ментор з спеціалізації Програміст Swift Oleksii Tiurenkov казав про Іру так «Вміння наполегливо працювати, досягати поставлених цілей, здатність доводити задачу до кінця вирізняє її з-поміж інших».
Іра досягла успіху та уже працює у одній з найкращих ІТ-компаній України
Знайомимось із враженнями Іри від навчання далі 👉
«Сподобалось, що в ІТ-Академії комплексний підхід до навчання, а не навчання мові програмування x.y.z. Є вища математика, комп‘ютерні мережі, вивчення базових алгоритмів та структур даних на базі процедурної мови „С“. Була можливість працювати разом з іншими студентами на проектах, з дизайнерами і тестувальниками, що максимально близько відтворює реалії того, як відбувається розробка на справжніх проектах, на які я мала нагоду потрапити пізніше, пройшовши стажування і отримавши роботу у чудовій компанії. Уважні викладачі, все доступно пояснюють і завжди раді відповісти на питання. Англійська теж на високому рівні. Були нюанси з розкладом, не все ідеально, але ІТ-Академія дає все, що потрібно, щоб отримати роботу. Треба багато працювати самостійно, тут без варіантів. Бажаю всім успіху!»

Тільки через півроку навчання наш випускник Sergey Lysov (www.facebook.com/sergey.lysov.7) зрозумів всю суть підходу до навчання — зате тепер навіть вночі, якщо його розбудять — замість таблиці множення він легко накидає скрипти, перепише функції або запити в базу даних. Детально відгук читаємо далі

"Бывают в жизни моменты, когда понимаешь, что нужно что-то менять. Часто эти моменты возникают не совсем по твоей воле и тогда ты с особенным усердием ищешь возможности улучшить свою жизнь, зарабатывать больше, освоить что-то новое и идти в ногу со временем/технологиями. Так получилось и у меня. В силу того, что предыдущая занятость у меня была в большей степени сезонная, я располагал достаточным количеством времени, чтобы заниматься чем-то еще. А что может быть более современное, чем программирование и высокие технологии? Одни плюсы: высокая оплата труда, возможность работы дома, участие в различных мероприятиях и пр. (на самом деле не все так просто J)
Винницкая IT-Академия стала именно тем местом, которое дало мне все возможное, чтобы я изменил свою жизнь. И если вы ищете варианты, когда вам четко скажут, что делать, что написать или чем заняться — ІТ-Академия вам не подойдет. Здесь стоит запастись терпением и упорством — и только тогда вы получите желаемый результат.
Насколько я люблю познавать новое, но даже мне временами было очень тяжело и непонятно. Только через полгода учебы я понял всю суть подхода к обучению — зато теперь даже ночью, если меня разбудят, я вместо таблицы умножения легко набросаю скрипты, перепишу функции или запросы в базу данных. Это все от того, что преподают не теоретики, как в вузах, а практики, ребята, которые также днями и ночами сидят и кодят разные проекты. А в ІТ-Академии они делятся опытом, разбирают причины неудач и приводят примеры из жизни и, самое главное, направляют. Ведь если ты сделал что-то сам, то сможешь это повторить, а может и улучшить. И вот за этот подход особо хочется поблагодарить Панченко Александра и Тюренкова Алексея. Ребята, посещайте их пары — это не только интересно, но и жутко полезно.
Да, и нельзя обойти стороной тот факт, что кроме программирования мы учили английский язык. Учили, мучали, разбирали, вспоминали... Уж очень он необходим: начиная от документации, заканчивая общением с клиентом. И здесь хочется сказать, что эти занятия посещал бы и посещал — настолько они разнообразные и интересные, что через полгода заговоришь, даже если не умеешь. Всем преподавателям огромнейшее спасибо, за терпение, креативность и позитивность.
И если вы еще не решились связать свою жизнь с IT-сферой, то по своему опыту скажу, что зря. А если решились, то IT-Академия — это именно то место, где из вас вырастят специалиста, достойно займущего место в любой IT-компании."

Ну а який же відгук буде писати власник академів

Власник допустив бардак в організаційному процесі, багато людей були ошуканими віддавши час та кошти, на описану мною ситуацію, коли керівник дипломного проекту кидає студентів та йде служити добровольцем до війська ( відгук про академію), заслуговує на те, що я був обізнаним Романом Мельником брехуном.

Довчилися б до кінця і не пропускали б половину занять, то теж би гарантовано працювали в ІТ, як ваші одногрупники.

Сергій Лисов не є власником Вінницької ІТ-Академії)

Відгук від Роман Мельник, а не Сергій Лисов

Наш випускник Ян Асауленко (www.facebook.com/...​le.php?id=100004553851908) не був у рожевих окулярах і розумів, що IT-Academy Vinnytsia​ навчає вчитись, знайти необхідну інформацію та користуватись нею. Саме тому він уже працює у ІТ-компанії (на посаді Software Engineer). Відгук читаємо далі

«До ІТ-Академии я работал дизайнером на типографии, но я понял, что знаний фотошопа мне маловато, работа становилась рутинной и я захотел что-то изменить. Мой товарищ посоветовал мне поступить в Винницкую ІТ-Академию. Главным критерием при выборе был период обучения, очень долго мне не хотелось учиться, потому что технологии быстро меняются, поэтому я выбрал ІТ-Академию. Самому себя заставить учиться трудно, а так вложенные ресурсы были мне большим стимулом.
В целом обучение в ІТ-Академии мне понравилось. Сначала мы изучали базу по многим языкам программирования, а затем выбирали каждый свою специфику.
Я выбрал js, так как он быстро развивался, у него большое комьюнити и он прикольный. Также нужно знать, что ІТ-Академия учит учиться, уметь найти нужную информацию, и уметь ее использовать. А не так как большинство себе представляет в розовых очках: что это все так просто, придя только выслушав лекцию и ты уже синьйор, бросаешь фидбэки джунам и получаешь деньги.
Еще до окончания ІТ-Академии я прошел в хорошую компанию. Сейчас я работаю в должности Software Engineer. Именно умение учиться помогает переходить с проекта на проект. Однажды ты пишешь на react, потом тебя переводят вообще на Angular7 + Electron + .Net.
Пожелаю всем удачи, и не выбирать айти индустрию, если у вас нет усидчивости и настойчивости.»

Ось так от! Вже за 8 місяців😲 від початку навчання в Академії, можна потрапити на роботу мрії👍. Це довів Sviatoslav Melnychuk (www.facebook.com/sviatoslav.melnychuk). Читаємо відгук далі 👉
«Привіт. Якщо хтось задається питанням, чи варто навчатись програмуванню в IT-
Аcademy Вінниці — звичайно варто! Але для того, щоб стати програмістом, потрібно буде докласти немало зусиль. Далі про себе і свій „шлях“. Ще у школі цікавило програмування, проходив курси „Оператора комп’ютерного набору“. Але так склалось, що далі навчався у виші непов’язаному з програмуванням (на механіка сільського господарства та бухгалтера), по закінченню навчання працював трохи в державній сфері, пробував автоматизовувати деякі процеси. Потім пішов працювати економістом, на роботі відчував, що немає ніякого розвитку і вирішив, що хочу навчатись чомусь цікавішому — програмуванню.
Почав шукати різні курси з програмування, було багато цікавих, але за відгуками обрав саме IT-Academy в Вінниці. Почав навчатися з жовтня. Пари англійської були наполовину ігрові , через що англійська сприймалась і засвоювалась легко. Вищу математику з математикою „пробігли“ дуже швидко, але повторити встигли дуже багато всього. Перших два місяці вивчали тільки С (сі), що на мою думку, заклало хорошу базу для подальшого вивчення програмування. Вивчали багато всього, викладачі професіонали своєї справи, але для того, щоб щось знати потрібно було багато працювати вдома, дочитувати, „кодити“.
Після шести місяців навчання побачив оголошення, що розпочинається навчання „інтернів RIA“, подав заявку, вирішив завдання і пройшов співбесіду. Спочатку поєднував навчання в IT-Academy Вінниці та в RIA. По закінченню навчання в RIA мені пощастило попасти в саму круту компанію та команду — я став частинкою RIA. Тобто почав працювати програмістом уже через 8 місяців після початку навчання (не враховуючи місяць канікул).
На момент написання посту працюю програмістом в RIA уже трохи більше ніж півроку. Робота подобається, завжди навчаюсь чомусь новому, компанія сприяє цьому, колектив просто супер. Здається я знайшов роботу своєї мрії). А допомогла в цьому саме Vinnytsia IT-Academy.»

Коментар порушує правила спільноти і видалений модераторами.

В кожного є можливість стати програмістом самостійно чи пройти безліч короткострокових курсів, але це займе багато років. І якщо в людини за цей час не пропаде мотивація вона свого досягне. Яскравий приклад @Олександр Цимбал і його одногрупники — як це можна зробити швидко за 1-1,5 роки разом з Вінницькою ІТ-Академією.

"Привіт. Мене звати Саша, зараз я стажер в міжнародній ІТ-компанії. Свій шлях в програмування я розпочав в Вінницькій ІТ-Академії.
Хоча мене просили написати відгук, вирішив написати поради. Відгук ніби як реклама, а поради можливо стануть у нагоді.
1. Подумайте чи воно вам потрібно. Час, для вивчення вхідного рівня знань у мене зайняв близько двох років. Почав вивчати програмування сам, але загальне розуміння всіх необхідних напрямків мені дали саме в ІТ-Академії. Навіть після того, як я перестав навчатись в ІТ-Академії, постійно удосконалював свої навички.
2. ІТ-Академія — не школа. Там дають гарні початкові знання, бази данних, англійська, мережі, математика, передспівбесідна підготовка, вже не кажучи про програмування. Але вчишся ти сам. Академія це 20-30 відсотків. А з програмування і тих 10. Все інше доведеться вивчати самому. Якби ІТ-Академія давала 100 відсотків знань, випускником ви могли б стати через років 5.
3. Шукайте роботу. Хоча в ІТ-Академії обіцяють допомогти з роботою, нехай це буде ваш запасний план. Не треба надіятись, що після випуску вас влаштують в топову ІТ-компанію, і життя вдалось. Так не буде. Тільки після проходження декількох співбесід, ви зрозумієте чого вам не вистачає, і що підучити. Але нехтувати порадами викладачів не варто. Насправді вони бачать ваш рівень зі сторони, і можуть визначити, готові ви до роботи чи ні. Адже готовність це не тільки знання синтаксису і технічних штучок.
Випадок із життя. Під час навчання мене навіть хотіли відсторонити від навчання. Так, ІТ-Академія залишає за собою можливість на такі маневри. І хоча продовжив відвідувати курси, я став більше покладатись на свої сили. Далі були невдалі спроби самостійно влаштуватись на роботу. В ІТ-Академію я вже не ходив. Але директор поцікавився моїми успіхами і пообіцяв допомогти. І хоча роботу я знаходив сам, мені декілька раз була потрібна порада. Я не знав як вчинити, і в обох випадках я звертався до викладачів ІТ-Академії.
Хочеш стати програмістом — це не легко. Але якщо є кому допомогти — шлях стане легшим і коротшим"

Дичь какую-то втираешь, самому можно выучиться быстрее чем за год-полтора в it-пту

Ольга Трохимчук втирании эту дичь по приказу директора, ей за это платят, но никто со студентов не подписался за хороший отзыв про академию на доу под своей фамилией

Політика Вінницької ІТ-Академії не публікувати фейкових відгуків, якщо хоча б оди такий знайдете — дайте знати і ми розберемось із цим.

Не забувайте, що це не є сайт РІА, чи 20 хвилин, а це є dou.ua. Тому ви не можете заборонити людям, з яких були викачані гроші, а основне час, яким вони заплатили за ваше так зване навчання з сумнівної кваліфікації викладачами правду про вас.

Правду пишуть люди, які не ховаються під псевдонімами)

Знайшовся командир подібний тому, що поїхав в Ростов, і вказує , кому, що писати

Як правило, більшість витрачають 3-5 років, щоб самостійно вивчитись з нуля. У Вінницькій ІТ-Академії най інтенсивніша підготовка з нуля і до гарантованого працевлаштування.

Романа Мельника желает изнасиловать 70% заплативших по контракту

4 поради успішного навчання та досягнення мети від випускниці Вінницької ІТ-Академії Алли Мардар (www.facebook.com/rysalla) Поради читаємо далі👉
«Привіт всім тим, хто в роздумах над тим „бути чи не бути?“. Я зараз працюю програмістом в компанії Aura, куди я пройшла співбесіду по рекомендації ІТ-Академії. Кидаю лайф-хак, як приймати важливі рішення.
1. Хочу. Потрібно хотіти, дуже сильно хотіти. Горіти своєю мрією чи метою.
2. Знаю. Наступним кроком буде вивчення об’єкта свого хотіння. Чи дійсно воно того варте. Можливо коли дізнатися більше, то вже і не так хотітиметься. Ну що, не перехотілося? Тоді йдемо далі.
3. Можу. Тут потрібно глянути правді в очі і адекватно оцінити свої можливості. Якщо можливостей не вистачає, тоді або „підганяємо“ свою ціль під можливості, або навпаки апгрейдимо можливості відповідно цілі.
4. Дію. Ну і звичайно, якщо попередні пункти не відлякали, тоді потрібно діяти. Працювати над досягненням мети і викладатись на повну.
Таким чином, головне, що потрібно — це визначитись з метою.
Якщо твоя мета навчитися програмувати, то ІТ-Академія може стати гарним інструментом для досягненням мети, але головним фактором досягнення успіху залишаєшся ти сам. В ІТ-Академії всього не навчать (бо всього і не можливо вивчити), багато чого доведеться опановувати самому, але, окрім навиків програмування тут можна, також, вдосконалити навики роботи в команді над проектами, софт скіли та англійську мову. Буде важко, програмування буде забирати багато часу, тому тобі варто задуматись, де ти братимеш цей час, від чого доведеться відмовитись. Буде морально важко, на тебе будуть тиснути дедлайни, задачі, кількість інформації, відсутність часу, відсутність підтримки близьких, розчарування одногрупників (необхідне підкреслити). Це все може призвести до відчаю. Важливо в ці моменти не здаватись, йти до кінця і розуміти для чого ти це робиш.
Бути чи не бути? Ризикнути чи коритись долі? Не спробуєш, не дізнаєшся.»

Відгук нашої випускниці Nataly Riazantseva (www.facebook.com/...​le.php?id=100005332482758), яка за дипломом вчитель, а за покликанням — веб-дизайнер. Бажаємо Наталі розвиватись і завжди працювати з цікавими проектами😉 Як отримувати від роботи задоволення, а не просто «відбувати день» читаємо далі👉
«Меня зовут Наташа, и еще совсем недавно я и представить не могла, что буду писать отзыв для IT-Академии. Но начну издалека...закончив Винницкий Педагогический университет столкнулась с проблемой трудоустройства. Не то что бы не могла найти работу учителем, скорее к концу обучения поняла что это совершенно не то, чего я хотела. В общем я больше творческий человек, но всячески пыталась это все творчество в себе придушить, мол на одном творчестве сыт не будешь... После чего долгое время проработала в сфере обслуживания и эта деятельность также не принесла мне душевного равновесия. Я долго думала чем занять себя, чтобы работа действительно приносила мне удовольствие и я могла самореализоваться так, как мне этого было нужно. И вот однажды, один незначительный разговор стал для меня решающим. Натолкнула меня на мысль обучатся в IT-Академии моя знакомая, при чем это было так, невзначай, но почему то очень засело в моих мыслях. И вот уже на следующий день я была зарегистрирована как студентка на курс «Веб-дизайн».
Про обучение могу сказать следующее: если вы решите идти учится и думаете что заплатив деньги в вашу голову положат кучу знаний и вот-вы готовый специалист — вы катастрофически не правы. Самое первое и главное — это сильное желание учится, включая и самостоятельное обучение. Все, что мне было нужно и меня интересовало я получила от своих преподавателей. Естественно получила базовые знания и навыки, а дальше вперед, дерзай, учись, совершенствуйся!
Я считаю время обучения было достаточно веселым и интересным, каждый день новые вопросы, куча всего неизведанного (тем более для меня, кто даже не знал, как все кнопки на клавиатуре называются))
Работу нашла спустя 8 месяцев обучения. Сейчас работаю в компании S-Group UX/UI дизайнером. Именно эта профессия сломала мои закоренелые понятия, что на работе нужно перемучиться, а вечером наконец то жить и делать то, что нравится. Работа это и есть жизнь. Она должна дарить вдохновение и приятные эмоции. Все то — к чему я шла. Впереди еще много всего, и сложностей и радостей, достижений и поражений. Но благодарю за все это я преподавателей ІТ-Академии, которые подарили мне знания и билетик в новую профессию!"
Якщо ви мрієте про кар’єру ІТ, тоді реєструйтесь 👉 ita.in.ua

Відгук випускника ІТ-Академії Вадима Кириленко (www.facebook.com/vvkirilenko)

«До вступу до академії займався перекладами, викладав англійську та німецьку мови. Насправді, робота не приносила справжнього задоволення. Через недостатні знання шкільного курсу математики не пішов навчатися в технічний вуз, адже ще в школі мріяв про кар’єру, пов’язану з комп’ютерами. Коли значно зросла популярність айті-сфери, згадав про давню мрію. Знайомий, який на той час успішно влаштувався на роботу після закінчення ІТ-Академії, порадив мені піти туди навчатися, про що я не пошкодував.
Декілька слів про навчання. Слід відмітити, що в ІТ-Акдемії досить багата і насичена навчальна програма. До речі, математика, якої я так боявся раніше, завдяки заняттям з Іриною Канєвою виявилася не такою вже і складною і досить цікавою наукою. Що стосується програмування, в основному, тут працюють викладачі-практики, які задають правильний напрямок для професійного розвитку, є індивідуальний підхід до студентів. Щодо мінусів, я б відмітив, що навчальна програма з програмування була часто досить неструктурованою, студенти іноді плутались в тому, що їм потрібно вчити. З іншої сторони, це спонукало їх до самостійного знаходження вирішення проблем. Тим паче помітно, що ІТ-Академія постійно розвивається і вдосконалюється.
До кінця курсу не дійшов, в процесі навчання, за рекомендацією ІТ-Академії, мене запросили на стажування зі спеціальності QA в Вінницький офіс компанії EPAM. 3 місяці був на стажуванні, потім ще 2 місяці провів в очікуванні проекту і продовжував навчатися в компанії, і нарешті потрапив на позицію Junior Software Test Automation Engineer.
Зараз продовжую працювати в компанії EPAM, вже в Київському офісі. Робота дуже цікава, потрібно постійно навчатись та професійно вдосконалюватись, що є великим плюсом.

Вадим Кириленко,
EPAM Systems, м. Київ, вул. Кудряшова 14 Б»

Навчаюсь в академії з травня місяця. І думаю, що 5 років університету це гроші і час на вітер. Прекрасний колектив, спеціалісти високого рівня, крім того викладачі цікаві і приємні люди. В академії завжди допоможуть і розжують інформацію так ,Як ніде. Найкращі менеджери. А «обісрати » можуть тільки ті люди, які були ліниві і думали ,що якщо вони заплатили за навчання, То значить знання самі в голову залізуть.
Дякую академії. 💙
Настя А-18

Аліна Зайцева (www.facebook.com/...​aitseva.927?fref=mentions)
«До вступу в Академію працювала інженером у будівельній сфері. Робота гарна в теорії, але занадто нудна на практиці, тому пропрацювавши 2 роки вирішила змінити її на щось близьке до інженерної спеціальності. При виборі керувалась, перш за все, можливістю особистого та кар’єрного росту та комфортними умовами праці. Вибір впав на ІТ-Академію шляхом виключенням, адже саме тут був оптимальний навчальний план та строки.
Вчитись було цікаво, ментори компетентні, а матеріали „у ногу з часом“. Дуже багато зусиль потрібно виділяти на самостійне опрацювання матеріалу, адже без цього йти навчатись немає ніякого сенсу, ментори лиш направляють тебе, все інше ти робиш сам.
Окремо хочу відзначити уроки англійської мови. То певно найкращі уроки з англійської, які я зустрічала. Так живо, цікаво і змістовно певно їх не викладають ніде ( окрема дяка Аллі Миколаївні, як говорять Викладач з великої літери ). Ще з улюбленого — уроки stress-resistance з Олексієм Тюренковим, що допомогли мені потрапити на курси pre-production laboratory at Epam systems.
В загальному Роману Мельнику вдалось зібрати чудовий, злагоджений колектив, який дійсно допомагає студенту, якщо він по-справжньому хоче навчатись. Дуже допомогла участь у реальних проектах, де налагодила вміння працювати у команді зі спільними репозиторіями використовуючи GIT.
Майбутнім студентам хочу побажати завжди вірити в себе і йти до своєї мети не дивлячись ні на що, а ІТ-Академія допоможе їм у цьому.»

Все те несколько комментариев — это 7 человек, которых академия как-то устроила за 2016-2017 год, (из примерно 150 заплативших по контракту) Сделаны они по директиве директора Романа Мельника, на которого поступают заявления в полицию о факте мошенничества.

Подскажите, пожалуйста, куда можно пойти с 0 за реальными знаниями и опытом для дальнейшего трудоустройства.хочу поменять банковскую сферу на ит. Спасибо. Винница

Самообучение, либо образование в странах ЕС

Фантазьор, багато самообучених зустрічав за свою кар’єру(якщо вона є)?

Саме з нуля і готуємо айтішників, які потім гарантовано отримують роботу.

У будь-якій ІТ компанії м.Вінниці (і не лише) Ви можете зустріти випускників Вінницької ІТ-Академія, яка успішно існує уже більше 8-ми років.

Вона не функіонує успішно, проти неї порушуються кримінальні справи

Абсолютна брехня — жодної кримінально справи не було порушено.

Я можу перелічити три десятки It компаній, Вінниці де проклинають It академію

Абсолютно не достовірна інформація — назвіть хоча б одну.

А я можу назвати десятки де працюють випускники, що почнеш перелік?

В будь-якій частині міста можна зустріти людей, які обпльлвують вашу академію, наприклад колега в спортивній залі, надав інформацію, що його одногрупник з універа (Роман Мельник, він же директор акпдеміі) , в нього в телефонній книзі значиться як Роман Шуллер

Я з однією людиною спілкувався, він навчався в ІТ академіі, каже , що добре , що лише два місяці, а потім виклалпа, нічого позитивного він не може сказати за дану організацію

Позитивні відгуки надають випускники, оскільки вони гарантовано отримали результа — роботу в ІТ. Для цього потрібно докласти немало часу і зусиль, а не два місяці...

Інформація не відповідає дійсності.

если ты слесарь и полный ноль в ИТ, то пробуй, как раз года должно хватить.
Но если есть хоть минимальный опыт, школьные знания, хотя бы, то есть много других, более специализированных курсов, после которых можно сразу в бой. К примеру, любой фронтенд осваивается за месяц-полтора и в бой

-

Відгук нашого випускника Заступа Ігоря www.facebook.com/...​18444309835&fref=mentions
До академии, собственно как и во время, учился в ВНТУ по специальности «Информационные технологии».
Всегда нравилась эта область науки, в университете моментами было даже очень интересно, но мне хотелось больше «реальных» и практических знаний.
Винницкая IT-Академия открылась для меня посредством недлительного серфинга в дебрях интернета, понравилось что все детально расписано: расписание, дисциплины, технологии, что человек получит во время обучения и что получит по его завершению.
Большим плюсом было еще то, что академия предлагала всего год на развитие, то есть год целенаправленного роста в ИТ сфере, ничего лишнего, никакой биологии и макроэкономики..
Само обучение очень интересное, интересные: дисциплины, подход, окружение, атмосфера. Первая его половина включала различные основы, довольно таки сильные и необходимые, завершающим этапом изучения которых было написание графического приложения/игры на языке Си/С++.
Дальше пошла активная работа с различным технологиям, языками программирования, фреймворками, английский (английский был с самого начала), «живые» и интересные проекты, экскурсии по компаниям, ProfIT Day и многое другое. Большим плюсом было то, что все преподаватели были реальными разработчиками IT компаний, общение с которыми не заканчивалось на уроке, можно было спокойно задавать любые вопросы касательно айти сферы, советоваться, по сути каждый был для меня ментором.
Были так же и трудности, куда без них, трудности в разработке, в различных настройках проектов, трудности это показатель роста, не стоит расстраиваться если у вас что-то не получается, попробуйте еще раз и еще раз, лучше изучите предметную область, попросите помощи у своего товарища или преподавателя и у вас все получится.
Место для реализации приобретенных «талантов» нашел будучи в академии, на выпускном проекте. Не доделав все запланированные технические задания попал в h24/RIA. Очень нравится изобилие заданий и проектов с которыми сейчас приходится работать.
Хочу сказать большое спасибо всему коллективу IT-Академии, всем людям с которыми мне довелось там познакомиться, было очень весело и познавательно)

Відгук нашого випускника Юрія Маєвського (www.facebook.com/yurich.may)
На сьогодні моя посада звучить так — frontend developer at RubyCon LLC.
Період мого навчання у академії 2015-2016. група B15.

До того, як прийшов в академію, займався декоруванням автомобілів. В академію потрапив за компанію з другом, не знаючи навіщо я сюди прийшов. З часом зрозумів, що всі випадковості не випадкові. Сподобалась простота навчання та адекватність викладачів. Академія мені дала усе, від основ програмування до першої роботи. Роботу запропонували ще під час навчання.
На поточній роботі в мене дуже крутий колектив. Я практично не залежу від технологій, які можна використовувати при роботі. RubyCon.

Відгук нашого випусктика
Михайла Басенко (www.facebook.com/...​le.php?id=100007951389338)
«Всім привіт ! Хочу трішки вмотивувати всіх, хто вирішив зв’язати своє життя з ІТ.
В якийсь момент свого життя я вирішив змінити роботу, хоча вона мені в деякій мірі дуже подобалась. Не буду вдаватися в дрібниці, скажу тільки, що працював в державній службі. Так трапилось, що мої друзі — програмісти різного рівня. І, можливо, під їхнім впливом я вирішив обрати нову професію в ІТ. Багато читав на цю тему, складав для себе дорожні карти входження в цю сферу. І ось, пройшовши цей шлях, я чітко можу сказати — це реально!
Чесно кажучи, довго йшов до цього вибору. По-перше: страх кардинально мінятися , по-друге: знання англійської мови були на рівні » I am Misha". ))
Після роботи, обклавшись книгами та різноманітними online-курсами, я почав знайомитися з майбутнім. Записався на курси вивчення англійської мови. Але чесно кажучи — не вистачало самодисципліни, не було систематики, профіт був дуже маленьким... Тому вирішив піти іншим шляхом — записатися на offline —курси.
Мій вибір впав на IT-Academy. Чому? Тут програма навчання, інтенсивний розклад занять передбачають максимальне поєднання теоретичних знань з практичною підготовкою. Тому, звільнившись з роботи, зразу же вступив в Академію, та з нетерпінням чекав на початок навчання.
Почалася кропітка та важка праця. Чесно кажучи, було не легко, але одночасно цікаво та весело. Програма дуже насичена, кожного дня розглядали нові теми, поринали все глибше і глибше в програмування, теорія поєднувалася з практикою. Слід відзначити про вдале поєднання фундаментальних вибіркових дисциплін, знання яких актуальні та витребувані на ринку праці. Всі дисципліни орієнтовані саме на розробку — як з практичної так і з теоретичної точки зору. Ми вивчали майже всі можливі напрямки програмування , мови для веб девелопменту (PHP, JavaScript), верстку на HTML/CSS, бекенд на Java/C# і С++ та С. Зазначу, що мови вивчалися на основі реальних проектів. Усі викладачі, керівники проектів академії — професіонали, талановиті особистості. Багато цікавих, яскравих моментів можна привести в приклад: чого вартує можливість виступити зі своїми ідеями-проектами на дні кар’єри ProfitDay або поспілкуватись на English Club з цікавими людьми.
Ось уже біля року працюю в компанії RubyCon LLC web розробником. Прийшлось перейти на нову мову програмування Ruby. Завдяки навикам програмування, яких я здобув під час навчання в IT-Academy не виникло проблем з опануванням нової мови за короткий термін.
Щиро дякую Роману Мельнику за те, що він зумів в нашому місті створити такий заклад, який дозволяє на високому рівні опанувати мистецтво програмування.
Дякую Академії та всьому викладацькому складу за уміння передати учням свої знання та навики, за те що, допомагаєте реалізовувати наші мрії"

Відгук нашого випусктика
«Всім привіт! Мене звати Віталій.
До вступу в академію я отримав вищу освіту за спеціальністю «Фінанси» та працював економістом в одному з Вінницьких банків.
Але під час роботи мене завжди не полишало відчуття, що я не на своєму місці. Остаточну крапку в моєму рішенні стати програмістом, поставило банкрутство банку, в якому я працював.
Я вирішив кардинально змінити професію і пригадав, що мріяв програмувати та створювати власні програми (сайти) ще зі школи. У старших класах я навіть почав вивчати такі мови програмування як Basic та Pascal, а також спробував свої сили у табличній верстці. Але життя склалось таким чином, що батьки вирішили мою долю, та відправили вчити фінанси (в той час це було дуже популярно), і за відсутності вибору, я погодився.
Проте, пройшли роки, я став більш самостійним і вирішив втілити свою мрію у життя!
Про ІТ-Академію я дізнався випадково, одного дня по дорозі на роботу, почув рекламу по радіо. Далі виявилось, що мій колега з роботи (на сьогоднішній день вже middle developer) вже почав своє навчання в Академії, тож я розпитав його про цей заклад, та почув дуже багато гарних відгуків! І вже за кілька тижнів я відвідав свої перші лекції!
У процесі навчання найбільше подобались уроки англійської мови з Аллою Бобрук, це дійсно надзвичайна людина, яка вкладає всю душу у свою працю! Також не можу не звернути увагу, що в ІТ-Академії завжди відчинені двері для людей, які дійсно прагнуть навчитись програмувати. Пам’ятаю що окрім лекцій, майже півроку щодня з 10 годин ранку і до 10 годин вечора проводив свій час саме в Академії, вивчаючи нові технології та створюючи проект з командою студентів.
ІТ-Академія — це перш за все дружня атмосфера та всебічна поміч студентам у яких палають очі, коли вони бачать складні задачі! Також мені подобались цікаві розмови з викладачами на перервав, для мене було дуже важливо почути про життєвий досвід, від досвідчених програмістів, які вже не один ноутбук з’їли на програмуванні, а це саме ті люди які викладають в ІТ-Академії!
Роботу почав шукати після презентації дипломного проекту на Prof IT Day, та навіть на самому заході встиг надіслати кілька резюме в компанії, які презентували себе. Перший час мені було страшно, адже я вважав що не маю досвіду, що я дуже мало знаю. Але після того як я відвідав близько 30 співбесід, мені стало зрозуміло, що все не так погано як я вважав. Я став більш впевнений у своїх силах тому, що після кожної співбесіди я розумів, які недоліки маю та намагався їх виправити. Я зрозумів, що для розробника не має меж, не важлива мова програмування, не важливо на якому фреймворку необхідно працювати. Адже мені під час пошуку роботи довелось робити тестові завдання на різних фреймворках і на різних мовах (про які я тільки чув і навіть жодного разу не використовував). Був такий період, що протягом тижня мені довелось розібратись з трьома новими для мене фреймворками, та двома мовами. Так, я не спав декілька днів, але я виконав тестові завдання. ІТ-Академія перш за все, навчила мене правильно шукати інформацію та використовувати її, швидко адаптуватись до нових умов, та швидко змінювати середовище в якому працюєш. Також не менш важливо, що в Академії ми мали змогу створити наші перші проекти, які вже можна вказати у своєму резюме!
Отже, через місяць я вже пішов на свою першу роботу, як PHP розробник. Це була не велика фірма, але я отримав перший практичний досвід комерційної розробки. Пропрацювавши 2 місяці я перейшов на іншу фірму (запропонували більшу платню), на якій отримав досвід роботи із закордонними замовниками, але там я теж пропрацював лише 2 місяці, тому що для мене цього було мало, я хотів займатись сучасними технологіями, які на жаль не там не використовувались.
На сьогоднішній день я працюю у велекій компанії, використовую сучасні технології у своїй розробці та щодня маю розмови і переписку із закордоним замовником. Мені подобається моя робота, я приходжу на роботу із задоволенням, і не звертаю увагу на те як летить час, через що часто затримуюсь на роботі і отримую на горіхи від дружини =) Але для мене це приємні клопоти!
Робота програміста подобається мені також, тим що я вдосконалюю себе щодня, та щодня вивчаю щось нове, спілкуюсь з досвідченими програмістами та переймаю їх досвід.
А найбільше мені подобається відчуття, коли ти запускаєш свою програму і вона працює!

Віталій Богданюк,
Full-stack Developer
Delphi LLC (udelphi.com)"

Сватко Валерій.

Я працював економістом в банку та бухгалтером на підприємстві — не сподобалось і не було перспективи розвитку, і тоді вирішив змінити свою долю і обрав Вінницьку ІТ-Академію. Вчився на програміста рік (травня 2016 — травень 2017). Я обрав цю професію, бо вона пов`язана з постійним розвитком та вдосконаленням. Можу впевнено сказати, що академія — кращий заклад в Вінниці з подібним напрямком навчання. Найбільше мені сподобалась правильна структурованість навчального процесу і відсутність непотрібних предметів(як в державних вузах). Роботу PHP developer я отримав ще до закінчення навчання, і зараз працюю в компанії Soft Generation. Раджу академію тим, хто готовий плідно працювати заради своєї мрії.

як по методичці написано ))))) нагадує рядянскі плакати)))

Так і автор допису , керівник закладу!!!.

Валерій Сватко не являється керівником Вінницької ІТ-Академії — це випускник, який гарантовано отримав роботу програмістом після завершення навчання. Ваша інформація не коректна)

Павло Дудченок

Місце роботи — Epam.
Посада — Розробник програмного забезпечення.

Сподобалося — базова підготовка (алгоритми, структури даних), дуже потрібно в майбутній роботі. Багато практичних завдань, багато домашніх завдань, що в цілому вплинуло дуже позитивно на загальну підготовку. Англійська викладалась на досить високому рівні.
Не сподобалося — під час мого навчання в академії навчальний процес був не до кінця продуманий, то, що було заявлено з приводу практики — не було реалізовано. Протягом всього періоду навчання було таке відчуття, що навчальний процес підлаштовувався під учнів. Якось так ))
В цілому — я задоволений навчанням, хоч і не довчився до кінця, так як мене взяли на роботу ще до випуску.
випуск — 23.01.2013

алгоритмів там взагалі не викладають

Іван Пірус
Я вирішив навчатися далі та стати програмістом через 1 місяць після випуску з технікуму, тому що за отриманою спеціальністю роботи я не знайшов. Не було вакансій.
Велика вдячність за допомогу у навчанні і розумінні різних технологій учителям: Рудю Вадиму, Тюренкову Олексію, Глухарьовій Вікторії, Плаксію Ярославу, і директору Роману Олександровичу.
Також сподобалось те, що навчання проводиться в малих групах студентів, викладач може приділити більше часу кожному, допомогти, пояснити реалізацію певних технологій в розробці.
Великою перевагою є те, що учителі — висококваліфіковані програмісти, які практично навчать і покажуть, як і що треба робити, як писати код. Тому що без практичних навичок, знаючи тільки теорію, зробити щось важко.
Кожен проект має іншу ідею, задачі, технології, і немає однотипних рішень які можна якось заучити.
Дуже пригодились вивчення алгоритмізації на мові С(С++), після яких легше було перейти на PHP, Python.
Я отримав хорошу базу знань під час навчання, а в процесі практики при IT Академії навчився робити сайти, використовуючи фреймворки і JScript.
Зараз працюю full-stack розробником в iHUB Vinnytsia.

Сложно что то сказать про саму контору.

А вот про их сайт можно.

1. На главной странице ссылка «Головна» — ведет в никуда

Головна

2. На главной в коде нет закрывающего тега:

<link type="text/css" rel="stylesheet" media="screen" href="css.css">
3. На странице ita.in.ua/...iturientam.html ссылка «Контакти», в нижнем правом углу ведет на ita.in.ua/c — естественно 404
4. Почтовый ящик и скайп на странице — плейн текстом и не кликабельны.

5. Сайт не оптимизирован для ПС.

Это по быстрому.

Отсутствие менеджерской квалификации особи Roman_60Duimov

Ну так) EPAM University виставляє реєстрацією де Крим ставить російським це ж просто топ. Куди ж іншим братись, вони скромно теги не закривають, де частково сайти роблять студенти для практики, щоб легше було співбесіди проходити після навчання.

Підписатись на коментарі