Зарплати FPGA engineer в Україні

В яких рамках, ви вважаєте розумним, має сенс виставляти заробітну плату (наприклад, погодинна або місячна ставка) в контракті на вакансію FPGA engineer, якщо до цього комерційного досвіду не було?

Співбесіда пройшла неочікувано гарно. Після моєї презентації сказали, що я підходжу. Питань щодо моєї кваліфікації не було. Сказали, що згодом надішлють контракт. За результатами попереднього обговорення контракту виходить, що робота поки віддалена; тривалість контракту — 1 місяць. Загалом, потенційний контракт виглядає як випробовувальний період. Сказали, що подивляться як я впораюсь з поставленими задачами, а вже на основі цього досвіду співпраці буде укладено (або не укладено) наступний більш ґрунтовний контракт.

На співбесіді в мене також запитали скільки годин на день я зможу виділяти на роботу. Тому, наскільки я зрозумів, графік роботи вільний. Тобто, кількість годин на день/тиждень я можу обирати самостійно. Ставка погодинна.

Під час співбесіди я запропонував 20К грн. (в місяць) для віддаленого формату та 32К грн. при роботі офлайн в Києві (тобто, у разі релокації).

Враховуючи, що випробовувальний період це Trainee позиція, то треба просити середню зарплату на позицію Trainee Hardware або Trainee Embbeded. Порівнювати дану позицію з Software позиціями не можна, бо чув, що зарплати в Software відрізняються від зарплат в Hardware. Загалом, треба згадати статистику по зарплатах на дуо.

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Враховуючи кількість подібних спеціалістів на ринку і кількість вакансій для них, то невідомо) То зазвичай оборонка і дуже рідко аутсорсинг. Вас і взяли без комерційного досвіду, бо спеціалістів немає. В принципі, якщо сім’ї немає, то жити можна. Тут напевно не більше кількох десятків вакансій набереться на всю країну.

зможете на fpga з cmos IR сенсора сформувати cvbs сигнал ?

Не можу відповісти на дане питання. Треба детальніше ознайомитися з предметною темою. Раніше з відеосигналом не працював. Але щойно знайшов таку цікаву гілку на форумі AMD, де хтось вирішує схожу задачу на Artix 7: adaptivesupport.amd.com/...​-ir-sensor?language=zh_CN

Ну от для розуміння рівня оплати, людина яка знає відповідь і робить це отримує 150к+, оцей вебінарчик рекомендую подивитися і взагалі цей дядя шарить youtu.be/...​qHMAw?si=LAfJWvYioxjRrOzn

Задача цікава. Можливо візьму на магістерський диплом (зараз шукаю тему для диплому). Знайшов класну статтю з цього приводу: www.mdpi.com/2079-9292/12/4/882.

Попитайте ставку в чатіку t.me/embeddedkyiv

Враховуючи, що випробовувальний період це Trainee позиція, то треба просити середню зарплату на позицію Trainee

Випробовувальний період це НЕ trainee позиція.
На будь якій роботі є випробовувальний період, навіть для сіньорів з 20к в день.

Якщо це перша робота то супер, працюйте собі за будь які гроші яких вам достатньо.

Ну і вас питали скільки годин можете працюіати, а ви їм місячну ставку. Скажіть краще погодинну, 300 грн/година, і що можете працювати фулл тайм якщо потрібно

Підписатись на коментарі