Google I/O 2025: Яким буде світ технологій завтра?

Google I/O не просто конференція про новий софт або гаджети. Ця подія задає тенденції розвитку технологій у світі. Таким чином Google відкриває свою візію майбутнього. Спробуємо підготуватися і проаналізувати, яким галузям може надати імпульсу Google I/O 2025.

🏃‍♂️Спорт: Анонсовано оновлення годинників. Тож, цілком ймовірно, ми побачимо нові AI-фішки для занять спортом.

🎓 Освіта: З появою штучного інтелекту традиційні підходи в освіті перестали працювати. Які ж підходи будуть дієвими найближчим часом? Можливо ми почуємо на одній з конференції I/O

🛡️ Безпека: В анонсі були приклади боротьби з телефонним шахрайством та вдосконалення відстеження Bluetooth — трекерів. Чи варто очікувати на ще щось корисне?

🧏‍♂️ Інклюзивність: Google активно розвиває свій продукт Project Astra, який «бачить те, що ми бачимо», і може описувати це голосом. Це насправді новий досвід для людей, які втратили зір або мали вади від народження. Детальніше про можливості цього продукту ми дізнаємось під час конференції.

Сподіваюся, ця стаття надихне вас на власні роздуми та висновки. Буду радий прочитати ваші коментарі 🙂

👍ПодобаєтьсяСподобалось10
До обраногоВ обраному1
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Ну і звісно чекаємо сесію про Material 3 Expressive який має внести трохи нових почуттів в дизайн android. Зараз користувачів дуже складно чимось здивувати, тому думаю, це буде щось революційне

Також, за цей рік Google дуже активно розвивала новий продукт Notebook ML. Він надає можливість зробити пошук та вижимку по власній бібліотеці матеріалів. Думаю, що Google може присвятити ще час, тому щоб висвітити якісь успішні сценарії його використання в освіті, науці або медицині

Підписатись на коментарі