Які є українські криптопроєкти?
Вечір добрий, спільното!
Якщо у вас є власний криптопроєкт або ви знаєте про цікавий український криптопроєкт — розкажіть про нього в коментарях!
Вечір добрий, спільното!
Якщо у вас є власний криптопроєкт або ви знаєте про цікавий український криптопроєкт — розкажіть про нього в коментарях!
Український магазин TRAVEL BAG випустив власний токен TRAVEL BAG COIN. Монета використовується для часткової оплати реальних товарів в магазині та інтернет-магазині. Проект на початковій стадії, токен тільки починає рости. Цікаво те, що токен забезпечений реальними товарами.
Є Телеграм канал t.me/travelbagcoin
Є українська соцмережа Slate на блокчейн із своєю кріптовалютою sl8.online/invite/QYZM55
Дуже цікавий проект, спробуйте.
Думаю, скоро буде нова хвиля. Тому і цікавлять саме українські проекти, які б крім чисто спекулятивного інтересу ще й давали практичну користь.
Є.. Trustee Plus наприклад. Але «Криптовалютна платформа Trustee Plus, заснована українцями, припинила реєстрацію нових користувачів з України. Це рішення зумовлене регуляторною невизначеністю, що спостерігається в країні. Про це інформує служба підтримки компанії, повідомляє „Комерсант Український“»
Тож я краще буду користуватися якимось Wirex або Trust Wallet, бо ХЗ завтра в них заберуть якісь сервера або ключі і шукай потім вітр в полі.
Мрію про такий криптогаманець, що автоматично торгуватиме криптовалютою, що у нього покладеш. Це не стейкінг. Наприклад, спочатку кладемо у такий гаманець 100 юсдт. Він автоматично купує на якійсь криптобіржі X солани. Тоді продає мінімальну кількість, яку тільки можна ввести. Далі, коли ціна піде вгору на 5% продає знову і т.п. Постійно автоматично продає якщо ціна іде вгору. Це перший випадок.
Другий випадок поведінки гаманця: коли ціна знижується. Тоді можна відкупити навіть більше солани чим було всього продано. Так купують на великих корекціях, а юсдт у такому гаманці буде завжди.
Таким чином, цей гаманець постійно торгуватиме у профіт і постійно нарощуватиме кількість солани.
Якщо цей гаманець зробити мультикористувацьким можна брати невеличку комісію за його використання та різні оптимізації.
До того ж ця схема робоча, бо я зараз так торгую link, про що розповідаю на своєму ютюбе каналі. Дивитися треба останні трансляції.
P.S.
AMM смартконтракти дексів так працюють, але якось там непрозоро все, заплутано. Я пропоную більш просту схему. Більш зрозумілу для більшості.
Цікава ідея! Але, наскільки я знаю, на біржах реалізований торговий бот, який торгує за схожою стратегією.
У цього гаманця повинен бути відкритий код. Хіба на біржах код відкритий? Такий гаманець можливо буде використовувати API криптобірж. Але ордери повинен буде розміщувати хитро — наприклад, на продаж тільки після того, як ціна пішла трохи вище за необхідну. Бо на біржах бувають різні маніпуляції з грошима користувачів і пояснення можуть бути теж різними таких явищ. Тому краще мати щось власне чим від криптобіржі.
Так, погоджуюся! Я пробував такий розрахунок зробити в Екселі і застосовувати на біржі, але незручно вийшло і весь час треба слідкувати. А якби автоматизувати, то було б круто! Як зробите прототип, присилайте посилання — із задоволенням буду тестувати )
Немає фінансування достатнього, щоб я все кинув і зайнявся винятково розробкою такого додатку для смартфона. До того ж, можливо краще мені б було, щоб я лише був консультантом такого проекту — досвід у криптоторгівлі у такий спосіб у мене є.
Binance Earn ? Там правда такі проценти що на 100 usdt особливо не рзженеся :-)
А сколько продавать когда цена повысится на 5%? Всю сумму полностью?
Если так то покупать тогда только ниже 5% от цены за которую было продано?
Ещё не совсем понял для чего после покупки вот это?
Тоді продає мінімальну кількість, яку тільки можна ввести.
Солана
Толя Яковенко, правда ніколи особливо українським не був, бігав би зараз від ТЦК якби батьки в
16 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів