Обмін зірочками на GitHub

Привіт! Let’s make Friday great again!

Власне ідея у назві топіку. Не секрет, що збирати зірки на GitHub заняття нелегке. Тому пропоную бажаючим залишати тут домовлятись про взаємний обмін зірочками. Це буде непоганим способом щоб просувати репозиторії українських розробників.

Мої репозиторії:

github.com/tavor118/ether GitHub Repo stars

github.com/...​iew_questions_and_answers GitHub Repo stars

github.com/tavor118/awesome_pj GitHub Repo stars

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Предлагал такое оет пять назад для популяоизации ПО украинских разрабов
хотя звездочки не всегда показатель но жрать не просит

ну раз такой базар
github.com/leon-mbs/zstore
CRM для малого изнеса (склад торговля производство) как открытая и бесплатная альтернатива 1С

github.com/leon-mbs/ppolib
Pure PHP бибдиотека для цифровой подписи по ДСТУ для ПРРО

У мене є кілька репозиторіїв: один має 600+ зірочок, інший — 800+.

Це два сайти з відкритим кодом, про які я розповідаю розробникам, додаючи їх у контакти в LinkedIn. Є можливість додавати 800+ таких контактів на місяць.

Перше повідомлення (до 300 символів) містить посилання на проєкт і пояснення, чим корисний.

Якщо додають у контакти, то в другому повідомленні пишу, щоб поставили зірочку, якщо вважають проєкт корисним.

Ось ці два проєкти: u8views.com та readytotouch.com/organizers/rust/companies. Про обидва писав теми на DOU і ще планую зробити окрему тему, де детальніше розповім, як змінювалася стратегія їх популяризації.

Зробити проєкт і набрати 500+ зірочок за пів року — цілком можливо, але треба розуміти, як ви це використаєте далі. Ви можете вирішити якусь проблему розробників, наприклад, адаптувати sqlc для Cypher і писати в LinkedIn розробникам, які працюють з Neo4j, щоб спростити їм роботу. Це — якщо ви хочете будувати подальшу кар’єру в Neo4j, Redis або в інших компаніях, які працюють із графовими БД.

У вас є подальший план після того, як ваші репозиторії наберуть 100+ зірочок, 1000+ зірочок, 10000+ зірочок? Скільки вам достатньо і що будете з цим робити далі?

Ярослав, власне ваші дописи і надихнули створити топік. Як ще один канал для заробляння зірочок.
Що робити з зірочками? Ну насамперед просувати українські репозиторії та українських розробників. Звернути увагу інших розробників на продукти, варті уваги.

Це нагадує дитячий садок, де всі домовляються «ти мені зірочку, я тобі зірочку». Такий підхід виглядає несерйозно і знецінює справжню цінність проєктів на GitHub. Зірки мають відображати реальний інтерес і якість роботи, а не штучно накручуватись через домовленості. Це може вводити в оману інших розробників і знижувати довіру до українських проєктів. Краще зосередитись на створенні якісного контенту, який сам по собі приверне увагу спільноти.

Я поважаю вашу точку зору, але вона дуже наївна і не враховує реальність. А в реальності навіть хорошому продукту потрібен маркетинг.
Відповідно щоб користувачі дізнались про хороший продукт — його доведеться рекламувати та просувати. А вже те, чи користувачі на ньому залишаться — це якраз і буде визначатись саме якістю продукту.
Ну і ще одне зауваження — очевидно, що ТікТок популярніший за Ютуб в молоді, що освітні програми програють розважальному контенту. Що ігри з гарними панянками будуть котируватись вище ніж ігри без них іт.д. іт.д. і т.д.
Тобто — якісний контент — взагалі, ну взагалі не гарантія успіху. І маркетинг — це реальність. Бо так працює суспільство.

я бы пошел дальше. всем ведь давно известно, что продвижение контента сейчас идет через массовую накрутку, обмен лайками — это несерьезно

готов накрутить звездочки недорого, для таких хороших репозиториев будет скидка

та пох. що цінно а що ні люди самі розберуться.
накрутити 100 зірочок не гріх

Підписатись на коментарі