Робота з відеосигналом на FPGA
Наразі шукаю актуальну тему для магістерського диплому. Спеціалізуюсь на розробці FPGA проєктів. Цікавлять теми обробки/генерації/конвертування та інших маніпуляцій з відеосигналом на базі FPGA. Тому що вони часто спливають у профейсійних обговореннях або чую від рекрутерів.
Хочеться вирішити дійсно актуальну задачу/проблему, яка наразі існує, наприклад, у Збройних Силах України.
Обмеженнями проєкту є лише те, що протоколи, відеоформати та інтерфейси, що будуть використані при реалізації, повинні бути відкритими. Інакше, я не зможу реалізувати проєкт через брак інформації по предметній області.
Чув про задачу SDI-MIPI відеоконвертера для літальних дронів, це актуальна задача або вона вже вирішена?
Можливо є якісь проблеми з існуючими конвертерами оптоволоконних сигналів або тепловізорами (генерація зображення на основі сигналу з інфрачервоного датчика)?
Я розумію, що ця інформація може бути під нерозголошенням, але, можливо, є якість схожі задачі? Бо я хочу отримати актуальний досвід під час навчання.
7 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів