Що ви робите заради перемоги?

Сьогодні русня знову гатила по нашим житловим будинкам і мирному населенню. Кожну ніч одне й те саме. Руйнуються домівки, гинуть люди, діти прокидаються від вибухів замість казок на ніч.

На жаль, перемога не впаде нам з неба, і сподіватися, що хтось інший зробить усе за нас — означає лише втратити час і можливості. Тому здобути її ми маємо власними силами.

Перед тим, як писати коментарі, пропоную задонатити від 300 гривень на збір для Третьої штурмової, задля наближення нашої перемоги 👉 dou.ua/goto/tm0X.

А тепер — розкажіть, що саме ви робите для спільної перемоги? Підтримуєте волонтерів? Донатите? Допомагаєте армії? Ведете інформаційну боротьбу?

👍ПодобаєтьсяСподобалось3
До обраногоВ обраному0
LinkedIn

12 коментарів

Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів Коментарі можуть залишати тільки користувачі з підтвердженими акаунтами.

А Ви ще вірите в перемогу?

Так, ще вірю. Але однієї віри недостатньо, для її наближення треба ще щось робити, бо якщо лише вірити, то так вона ніколи не настане

Ви пропонуєте вірити у поразку? В кінець світу?

Що я роблю для того, щоб людство полетіло на Марс? Ок, а що можна зробити? Ілону Маску переслати донат? Чи намагатися якось інфлюєнсити, щоб виник у суспільства відповідний запит?

Аналогічно, доки не зміниться система, доки не буде запита у суспільства, сподіватися на перемогу марно. Тому лише спроба донести це іншим, але, мені здається, що політ на Марс більш реалістичний.

я роблю недостатньо

З 1 березня 2022 в ЗСУ.
З 25 вересня 2022 в 93.
Піхота -> аеророзвідка -> FPV

Поважно. Дякую за службу

Моя відповідь завжди буде однакова: я роблю недостатньо.

Минулого року займався популяризацією прямих контрактів, щоб українські ІТ-фахівці могли заробляти більше

Також минулого року активно долучився до популяризації опитування Stack Overflow Survey — і цього року також буду нагадувати: stackoverflow.com/dev-survey/start

Ви можете повернутися до України, щоб показати, що вам справді небайдужа її доля

Сергію, у вас добре вдається знецінювати

Підписатись на коментарі