Порада для минулого джуна і нинішнього ветерана війни
Бажаю здоровʼя! Мені 26 років. Маю досвід розробки з використанням React та React Native. Служба в армії, де я командую відділенням, значно посилила мої лідерські якості та софт скіли, зокрема вміння працювати в команді, приймати відповідальні рішення та ефективно комунікувати.
Завжди прагнув працювати над цікавими та складними проєктами. Однак, зважаючи на мій попередній досвід та відсутність можливості релокації, знайти відповідну позицію у сфері фронт-енд розробки виявилося чимось нереальним. Тому я прийняв рішення піти у армію, а зосередитися на кар’єрному розвитку після завершення служби в армії.
Зараз я усвідомлюю, що за час моєї відсутності технології у фронт індустрії стрімко розвинулися, і мої знання могли частково втратити актуальність. Повернення на попередній рівень у цій сфері може бути тратою часу, зважаючи на мій комерційний досвід, тому я відкритий до нових професійних напрямків.
Наразі розглядаю для себе перехід BA, DA або AQA. Буду вдячний за поради щодо вибору оптимального шляху та перших кроків у новій спеціалізації, посилання на курси, а також більш актуального напрямку в ІТ з тих що написав.
Та чи можлива якась допомога, від рекрутерів та компаній, ветеранам в пошуку роботи після війни?
Дякую усім.
45 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів