Які в кого плани на зараз?

Привіт. Ми переживаємо жахливі часи. Хотілось дізнатись в кого які плани, просто на зараз?

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn

Найкращі коментарі пропустити

✅ Перечитати першу партію коментів під ще одним дурним постом на DOU.

— Ким ви себе бачите у нас в компанії через 5 днів?
— Днів?
— Ну, знаєте, часи зараз такі...

План такий:
1. не виходити з квартири — не робити помилку

Я про це навіть мотивуючу пісню на suno.com згенерив ;-)
youtube.com/shorts/sUlXOAKqD68

У мене ситуація з плануванням досить проста через поєднання двох факторів:
1) Почалося літо
2) Я живу в Одесі

Тож плани такі:
— працювати на роботі з понеділка по п’ятницю у робочі години
— у вільний час насолоджуватися життям: ходити на море, пити вино, займатися коханням з коханою людиною

Кожен день може стати останнім, грошей наскирдовано на 10+ років безробітного життя, тож вже не страшна ні смерть, ні втрата роботи і залишається лише насолоджуватися кожним днем.

Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Зараз в мене температура 39+ кашель і пульс в спокою 105, тож я туплю в інтернеті та чекаю коли ж воно вже закінчиться

Роблю збір на дрони та роблю гру у тг

Уникнути пiти на фарш за депутатськi маєтки.

Знайти вакансії не фейкові у розділі Finance.
Також початківці. Всі напрямки. Trainee/junior. Без знайомств, сексисзму, ейджизму.
Коли молодим людям відмовляють у працевлаштуванні через вік, це називається ейджизмом або віковою дискримінацією.
Ейджизм це те саме, що ми вирішили йти з іншим кандидатом. Це солодка брехня є.
Ніхто там не йде. Там вже призначений на посаду є і можливість заробити. Рекрутерки хоча б фантазію у відмовах включали. Якщо правда є стрьом.
Насправді є свої діти, яким потрібна хороша робота і заробити можливість. Також є коханки, дружини і просто свої та наші і продаж посад. Немає випадкових людей «з вулиці». Династії є коремий вид. Вже є в IT. Вже є діти.

Заработать лимон баксов, купить яхту и отправиться в кругосветку (ну хорошо, сначала побултыхаться пару-тройку годиков в Средиземке).

лише 1 мільйону на таке може не вистачити

Яхта 38 футов ~ 250 штук евро. Оставшиеся деньги в фонде будут приносить достаточный доход

Оставшиеся деньги в фонде будут приносить достаточный доход

2.5k в місяць? Мені здається заправити і оплатити стоянку яхти може бути дорожче

В Турции можно арендовать место в марине за 6000$ на год.
Заправка? Если под парусами ходить, то бака на 120 литров солярки хватит надолго
И 750к будут приносить больше, чем 2.5к в месяц

И 750к будут приносить больше, чем 2.5к в месяц

Поділитесь як?
Бо 2.5к$ при дохідності 4% це якраз 750к треба)

А откуда такая цифра — 4% ? Даже если взять дивидентную акцию с div yield = 5%, то это уже больше трёх тысяч долларов в месяц будет. А есть ведь и акции с div yield = 8% и даже больше

4% вважається золотим правилом, бо зняття 4% в рік дозволяє, індексуючи на інфляцію, підтримувати константний рівень життя до його кінця (www.schwab.com/...​-can-you-spend-retirement).

Якщо дивіденди більше 5, а тим більше 8% то туди краще не дивитись, це просто магія чисел яка вводить в оману. Є і 20% (SVOL stockanalysis.com/etf/svol/dividend) але це лише тому що сама вартість активу падає, треба дивитися TSR (total stock return).

Наприклад:

1) на початку року акція1 коштувала 100$, виплатила 2$ дивідендів і коштує в кінці року 101$. Тоді dividend yield 1,98% а TSR 3%

2) на початку року акція2 коштувала 100$, виплатила 9$ дивідендів і коштує в кінці року 90$. Тоді dividend yield 10% а TSR −1%

Краще мати акції типу акція1, особливо якщо мова про періоди в 10-20 років.

4% вважається золотим правилом,

Это паршивое правило. Работает только на подъёме рынка. Когда он схлопывается, это правило быстро приведёт к истощению депозита.

Я вообще не собираюсь ничего снимать, я же говорю — достаточно дивидентов с акций.
И, нет, я не говорю про «dividend trap» — этих сразу видно. У них yield около 20% и цена акции стремится к нулю со временем.

Я имел ввиду что-то вроде MO (Altria Group) — сейчас yield почти 7%. И таких хватает.

Это паршивое правило. Работает только на подъёме рынка. Когда он схлопывается, это правило быстро приведёт к истощению депозита.

Яким би поганим воно не здавалось, на сьогодні це найкраще що є. Воно походить з фундаментального «Дослідження Трініті» (Trinity Study, 1998). Метою було знайти найвищу безпечну ставку зняття (Safe Withdrawal Rate), за якої капітал з ймовірністю понад 95% не вичерпався б протягом 30-річного пенсійного періоду, враховуючи найгірші історичні сценарії ринку.

Я имел ввиду что-то вроде MO (Altria Group) — сейчас yield почти 7%. И таких хватает.

Вкладати 100% капіталу в 1 сток, ще й високою ставкою дивідендів. Ще й сток компанії яка прямо залежить від рішень FDA, які можуть з сьогодні на завтра помножити всю компанію на 0, може мати сенс лише з дуже коротким горизонтом планування (до 5 років).

Але робити не як всі може бути весело — може пощастити, може ви винайшли нове слово в інвестуванні, або може реальність наздожене років через 5-10 і це теж добре, бо дослідження в інвестуванні не можуть базуватися лише на позитивних прикладах, бо тоді аналіз даних може бути занадто упередженим і негативні приклади так само потрібні.

Я не говорил, что только в МО. Я его привёл как пример.

инфляция не учтена, а акции с 8% как правило рисковые, это не КокаКола

MO — железобетонная акция. Есть ещё всякие реиты, у них уилд тоже приличный

В Турции можно арендовать место в марине за 6000$ на год.

+ податки, ремонти, страхування, обслуговування, усілякі різні збори... не менше 10% вартості судна треба закладати в щорічні витрати. Що у випадку 250к за судно буде не менше 25к в рік, але скоріше всього більше.

Тому не вистачить лише 1 мільйону на таке життя (бо ще ж і їсти треба і інші витрати на життя оплачувати). Це скоріше від 2-3 мільйонів якщо не тільки в 1 бухті стояти.

10% стоимости яхты — это когда ей уже от пяти лет и больше. Я хочу с судоверфи взять. Там расходы меньше

купить яхту

Дуже довго мав мрію купити яхту, допоки не подивився пару ролікив. Це або має бути яхта з капітаном, командою і кухарем, абе це має перти і без цього не можешь жити.
Якось дивився як один росіянин купив яхту і сам плив кругосветку... спати по розкладу, постійно моніторити горизонт на предмет зіткення, сидіти в маленький каюті, постійно гойдатися і не мати змоги нормально спати. Вітра або багато або мало. І постійни витрати.
Тепер я хочу дім на колесах :)

План заробити $1 млрд ніхто не скасовував.

Донатити на русоріз.

а коли різанина русів досягне логічного кінця, що тоді?

Поесть пельмени

Знайти дівчину план N1
Подався на карту резидента. Чекаю. Хвилююся
Від цього і будуть подальші плани. (від децизії)
В розумах, чи купляти ще нерухомості в Карпатах чи позбуватися того що є.

Украинцу девушку найти вообще нереально сейчас.
За границей очень много девчат с мужьями на фронте. Айтишницы со своими тоже приехали. Остается небольшая прослойка доступных девушек, с которыми высок риск не сойтись характером, жизненными взглядами, чем то еще.
С иностранками свои подводные камни — не все хорошо знают английский чтобы общаться на уровне, с другими пропасть менталитетов. Ходил гулять с латинками, китаянками и прочими азиатками — ну сразу понимаешь, с человеком не выйдет построить прочные отношения, вы из разных миров. Европейки за собой совершенно не следят и выглядят страшно, на наших красавиц смотришь и глаз радуется. У полячек отношение начало меняться в худшую сторону или мне так показалось....

высок риск не сойтись характером

а ты их типируй по соционике и сразу сойдешься 😎
Какие же ленивые зануды айтишники. Жить опасно — можно умереть.
Главное по гормонам сойдитесь.

Бачу єдиний вихід з цієї страшної ситуації. Повертатись на(в) Неньку. Тут дихається легше, і немає тих страшних європейок.

Тцк всі красіві. Немає ні одної європейки серед них.

— Ким ви себе бачите у нас в компанії через 5 днів?
— Днів?
— Ну, знаєте, часи зараз такі...

Для чоловіка така вага це вже «непридатний до служби в армії».

То колись було. Зараз «худого нагодуємо, товстий схудне вже на БЗВП».

так і є. в мене 46 при зрості 1.83, придатний цілком і повністю. не частково, чи ще якось там, а повністю придатний.

в мене 46 при зрості 1.83

Для таких людей треба вводити параметр «парусність» і рекомендовану масу баласту, яку треба носити у сумці з собою

Для таких людей треба вводити параметр «парусність»

і відправляти служити на флот ))

Для таких людей є параметр ІМТ, і якщо я не помиляюся, то до війни це було непридатний до срочної служби, під час війни це придатний для тилу, теоретично.

Ты это. Мелочь в карманах носи.

у вас все вийде, просто зменшуйте потроху кількість калорій, не різко.
І фіксація не на втраті, а на отриманні.
Не заборона-відмова-обмеження, а надбання-отримання-вивільнення — позитивна мотивація.

тому не схуднути, а набути своєї найкращої форми!

Досидіти на роботі до відпустки, потім відпочивати, з’їздити на море, гуляти в горах! Після відпустки чекати на наступну , що через місяць) А після шукати нову роботу, а для цього треба поготуватись до співбесід

Раніше уявляв що буду працювати віддалено залишок життя та бути типу «громадянином світу», поки не настане старість. А в старості буде уже байдуже де і як жити.

Оскільки ситуація у світі та потенціал для автоматизації моєї професії ставлять такі перспективи під сумнів, то планів ніяких не маю. Не можу поки що уявити яку б я хотів мати професію, щоб не ненавидіти життя при цьому.

За війну вже на диво сильно не переживаю. Війни закінчуються, закінчиться і ця. Можливо я навіть доживу цілий до того моменту. На початку мав здоровий глузд посидіти рік і не доєднуватись до армії на емоціях, тепер вважаю що зробив правильно і планую продовжувати ухилятись від «обовʼязку». Але, ще не «вечір», треба дивитись яка буде ситуація далі (в тому числі в тилу) можливо варто буде доєднатись і мати навички поводження зі зброєю та якусь підготовку. Із моєю швидкістю прийняття рішень маю шанси залишитись цивілом уже в громадянській війні.

В цілому маю горизонт планування маю на тиждень де вирішую скільки і коли працювати, відпочивати та навчатись (уже чисто в задоволення, скоріше за все навчання не має сенсу). Намагаюсь робити те, про що пізніше жалітиму що не робив.

Доітерувати з редактором книжку до нормального рівня англійської мови, ще й щоб воно не роздулося зайвим текстом. Додати туди фрейми з поясненнями (ідея редактора). По дорозі часом десь виходити на сонце, щоб не залетіти назад до депресії.

Так а в чому проблема з сонцем? Можна ж біля під’їзду потусити. Достатньо 15 хвилин в день побути на сонці, для нормального рівня вітаміну д.

Ну мені треба кілька годин вилежатися пару разів на тиждень — чи то хлорофілу недостатньо в шкірі, чи вітаміни швидше розходяться.

побути на сонці

треба кілька годин вилежатися

нагадало — how dark you wanna be, 1 2 or 3 counting in Mississippis?

Пройти Spider-Man: Miles Morales на платину.

План такий:
1. не виходити з квартири — не робити помилку

Я про це навіть мотивуючу пісню на suno.com згенерив ;-)
youtube.com/shorts/sUlXOAKqD68

1. Працювати
2. Знайти десь 100к доларів на звʼязок повітряних сил
3. Знайти нових найкращих господарів для двох моїх цуценят хаскі (у мене розплідник чистокровних собак)
4. Існувати далі

У мене ситуація з плануванням досить проста через поєднання двох факторів:
1) Почалося літо
2) Я живу в Одесі

Тож плани такі:
— працювати на роботі з понеділка по п’ятницю у робочі години
— у вільний час насолоджуватися життям: ходити на море, пити вино, займатися коханням з коханою людиною

Кожен день може стати останнім, грошей наскирдовано на 10+ років безробітного життя, тож вже не страшна ні смерть, ні втрата роботи і залишається лише насолоджуватися кожним днем.

Шо там у вас на пляжі нема «спасателів Малібу»?

А у вас відстрочка є? Чи у вас маска діда?

Треба повністю весь костюм діда, це ж на пляжі.

У EU4 вибити кілька нових досягнень, поки п’ята частина ще не вийшла

✅ Перечитати першу партію коментів під ще одним дурним постом на DOU.

Научиться готовить плов вкусный в мультиварке и подремонтировать авто

1. Не вмерти
2. Подивитися шо далі буде

Шашлики, качати тріцепс, відпустка, бзвп, отримати звання старший лейтенант. Досить дивний порядок, але так вже склалося.

Вийти на 1к$ пасивного доходу (чи аналогічного росту акцій, бо купляю BRK) протягом наступних 1-2 років. Можливо зайти в комерційну нерухомість з кредитним плечем.

Здати на Б2 польську для сертифіката євро резидента.

Знайти нормальну шаверму і затоптати на місці.

Кого знайти? Шаурму, донер-кебаб?

Шаурму звісно. Оці класичні турецькі донери локаційно адаптовані, воно мені не подобається

Ну... своя мова програмування, є ще фреймворк, який дозволяє працювати з віртуалками через computer vision, ну і трохи інших планів.

Думаю на дилемою щодо підвищення свого тайтлу та рейту , якщо на поточному місці в поточних умовах отримати ’Левел ап ’ майже неможливо в найближчий час.

зараз сіяв солодкий перець на розсаду... десь 7 тисяч насінин..
res.cloudinary.com/...​/e6s7ntr7tamcklarlunx.jpg

трохи відпочину, гляну обстановку в країні..
у планах ще сьогодні посіяти десь 8 тис. насіння томатів
res.cloudinary.com/...​/zrqu9pj5m2gvxlxz55su.jpg

і, якщо встигну сьогодні ввечері, розсаду томатів з погріба треба висадити на грядку, щоб не мучилася.. кущів 400-500...

а там буде видно...

Враховуючи ціни на овочі, досить непоганий стартап)

той, хто придумав назви для сортів насіння, має кращий генератор рандомних значень ніж cloudflare:)

думаю восени збирати насіння з тих сортів, що сподобаються...
і далі вже вирощувати під власним брендом — 001, 002, 035, і т.д.
а ще краще у кожну цифру закодувати властивості

у планах ще сьогодні посіяти десь 8 тис. насіння томатів
res.cloudinary.com/...​/zrqu9pj5m2gvxlxz55su.jpg

місяць пройшов... політ нормальний )

res.cloudinary.com/...​/tiswotosvat5bp2w2i7i.jpg

А якщо вони не жахливі і виявиться, що витіснення США з Євразії буде початком переділу світу Китаєм, Британією, Росією, Німеччиною, Іраном, Індією, Туреччиною.
Ах, теплі лампові часи старого американського світоустрою...

Підписатись на коментарі