Які в кого плани на зараз?
Привіт. Ми переживаємо жахливі часи. Хотілось дізнатись в кого які плани, просто на зараз?
Привіт. Ми переживаємо жахливі часи. Хотілось дізнатись в кого які плани, просто на зараз?
✅ Перечитати першу партію коментів під ще одним дурним постом на DOU.
— Ким ви себе бачите у нас в компанії через 5 днів?
— Днів?
— Ну, знаєте, часи зараз такі...
План такий:
1. не виходити з квартири — не робити помилку
Я про це навіть мотивуючу пісню на suno.com згенерив ;-)
youtube.com/shorts/sUlXOAKqD68
У мене ситуація з плануванням досить проста через поєднання двох факторів:
1) Почалося літо
2) Я живу в Одесі
Тож плани такі:
— працювати на роботі з понеділка по п’ятницю у робочі години
— у вільний час насолоджуватися життям: ходити на море, пити вино, займатися коханням з коханою людиною
Кожен день може стати останнім, грошей наскирдовано на 10+ років безробітного життя, тож вже не страшна ні смерть, ні втрата роботи і залишається лише насолоджуватися кожним днем.
Зараз в мене температура 39+ кашель і пульс в спокою 105, тож я туплю в інтернеті та чекаю коли ж воно вже закінчиться
Знайти вакансії не фейкові у розділі Finance.
Також початківці. Всі напрямки. Trainee/junior. Без знайомств, сексисзму, ейджизму.
Коли молодим людям відмовляють у працевлаштуванні через вік, це називається ейджизмом або віковою дискримінацією.
Ейджизм це те саме, що ми вирішили йти з іншим кандидатом. Це солодка брехня є.
Ніхто там не йде. Там вже призначений на посаду є і можливість заробити. Рекрутерки хоча б фантазію у відмовах включали. Якщо правда є стрьом.
Насправді є свої діти, яким потрібна хороша робота і заробити можливість. Також є коханки, дружини і просто свої та наші і продаж посад. Немає випадкових людей «з вулиці». Династії є коремий вид. Вже є в IT. Вже є діти.
Заработать лимон баксов, купить яхту и отправиться в кругосветку (ну хорошо, сначала побултыхаться пару-тройку годиков в Средиземке).
Яхта 38 футов ~ 250 штук евро. Оставшиеся деньги в фонде будут приносить достаточный доход
Оставшиеся деньги в фонде будут приносить достаточный доход
2.5k в місяць? Мені здається заправити і оплатити стоянку яхти може бути дорожче
В Турции можно арендовать место в марине за 6000$ на год.
Заправка? Если под парусами ходить, то бака на 120 литров солярки хватит надолго
И 750к будут приносить больше, чем 2.5к в месяц
И 750к будут приносить больше, чем 2.5к в месяц
Поділитесь як?
Бо 2.5к$ при дохідності 4% це якраз 750к треба)
А откуда такая цифра — 4% ? Даже если взять дивидентную акцию с div yield = 5%, то это уже больше трёх тысяч долларов в месяц будет. А есть ведь и акции с div yield = 8% и даже больше
4% вважається золотим правилом, бо зняття 4% в рік дозволяє, індексуючи на інфляцію, підтримувати константний рівень життя до його кінця (www.schwab.com/...-can-you-spend-retirement).
Якщо дивіденди більше 5, а тим більше 8% то туди краще не дивитись, це просто магія чисел яка вводить в оману. Є і 20% (SVOL stockanalysis.com/etf/svol/dividend) але це лише тому що сама вартість активу падає, треба дивитися TSR (total stock return).
Наприклад:
1) на початку року акція1 коштувала 100$, виплатила 2$ дивідендів і коштує в кінці року 101$. Тоді dividend yield 1,98% а TSR 3%
2) на початку року акція2 коштувала 100$, виплатила 9$ дивідендів і коштує в кінці року 90$. Тоді dividend yield 10% а TSR −1%
Краще мати акції типу акція1, особливо якщо мова про періоди в
4% вважається золотим правилом,
Это паршивое правило. Работает только на подъёме рынка. Когда он схлопывается, это правило быстро приведёт к истощению депозита.
Я вообще не собираюсь ничего снимать, я же говорю — достаточно дивидентов с акций.
И, нет, я не говорю про «dividend trap» — этих сразу видно. У них yield около 20% и цена акции стремится к нулю со временем.
Я имел ввиду что-то вроде MO (Altria Group) — сейчас yield почти 7%. И таких хватает.
Это паршивое правило. Работает только на подъёме рынка. Когда он схлопывается, это правило быстро приведёт к истощению депозита.
Яким би поганим воно не здавалось, на сьогодні це найкраще що є. Воно походить з фундаментального «Дослідження Трініті» (Trinity Study, 1998). Метою було знайти найвищу безпечну ставку зняття (Safe Withdrawal Rate), за якої капітал з ймовірністю понад 95% не вичерпався б протягом
Я имел ввиду что-то вроде MO (Altria Group) — сейчас yield почти 7%. И таких хватает.
Вкладати 100% капіталу в 1 сток, ще й високою ставкою дивідендів. Ще й сток компанії яка прямо залежить від рішень FDA, які можуть з сьогодні на завтра помножити всю компанію на 0, може мати сенс лише з дуже коротким горизонтом планування (до 5 років).
Але робити не як всі може бути весело — може пощастити, може ви винайшли нове слово в інвестуванні, або може реальність наздожене років через
инфляция не учтена, а акции с 8% как правило рисковые, это не КокаКола
MO — железобетонная акция. Есть ещё всякие реиты, у них уилд тоже приличный
В Турции можно арендовать место в марине за 6000$ на год.
+ податки, ремонти, страхування, обслуговування, усілякі різні збори... не менше 10% вартості судна треба закладати в щорічні витрати. Що у випадку 250к за судно буде не менше 25к в рік, але скоріше всього більше.
Тому не вистачить лише 1 мільйону на таке життя (бо ще ж і їсти треба і інші витрати на життя оплачувати). Це скоріше від
10% стоимости яхты — это когда ей уже от пяти лет и больше. Я хочу с судоверфи взять. Там расходы меньше
купить яхту
Дуже довго мав мрію купити яхту, допоки не подивився пару ролікив. Це або має бути яхта з капітаном, командою і кухарем, абе це має перти і без цього не можешь жити.
Якось дивився як один росіянин купив яхту і сам плив кругосветку... спати по розкладу, постійно моніторити горизонт на предмет зіткення, сидіти в маленький каюті, постійно гойдатися і не мати змоги нормально спати. Вітра або багато або мало. І постійни витрати.
Тепер я хочу дім на колесах :)
Знайти дівчину план N1
Подався на карту резидента. Чекаю. Хвилююся
Від цього і будуть подальші плани. (від децизії)
В розумах, чи купляти ще нерухомості в Карпатах чи позбуватися того що є.
Украинцу девушку найти вообще нереально сейчас.
За границей очень много девчат с мужьями на фронте. Айтишницы со своими тоже приехали. Остается небольшая прослойка доступных девушек, с которыми высок риск не сойтись характером, жизненными взглядами, чем то еще.
С иностранками свои подводные камни — не все хорошо знают английский чтобы общаться на уровне, с другими пропасть менталитетов. Ходил гулять с латинками, китаянками и прочими азиатками — ну сразу понимаешь, с человеком не выйдет построить прочные отношения, вы из разных миров. Европейки за собой совершенно не следят и выглядят страшно, на наших красавиц смотришь и глаз радуется. У полячек отношение начало меняться в худшую сторону или мне так показалось....
высок риск не сойтись характером
а ты их типируй по соционике и сразу сойдешься 😎
Какие же ленивые зануды айтишники. Жить опасно — можно умереть.
Главное по гормонам сойдитесь.
Бачу єдиний вихід з цієї страшної ситуації. Повертатись на(в) Неньку. Тут дихається легше, і немає тих страшних європейок.
— Ким ви себе бачите у нас в компанії через 5 днів?
— Днів?
— Ну, знаєте, часи зараз такі...
так і є. в мене 46 при зрості 1.83, придатний цілком і повністю. не частково, чи ще якось там, а повністю придатний.
в мене 46 при зрості 1.83
Для таких людей треба вводити параметр «парусність» і рекомендовану масу баласту, яку треба носити у сумці з собою
Для таких людей треба вводити параметр «парусність»
і відправляти служити на флот ))
Для таких людей є параметр ІМТ, і якщо я не помиляюся, то до війни це було непридатний до срочної служби, під час війни це придатний для тилу, теоретично.
у вас все вийде, просто зменшуйте потроху кількість калорій, не різко.
І фіксація не на втраті, а на отриманні.
Не заборона-відмова-обмеження, а надбання-отримання-вивільнення — позитивна мотивація.
тому не схуднути, а набути своєї найкращої форми!
Досидіти на роботі до відпустки, потім відпочивати, з’їздити на море, гуляти в горах! Після відпустки чекати на наступну , що через місяць) А після шукати нову роботу, а для цього треба поготуватись до співбесід
Раніше уявляв що буду працювати віддалено залишок життя та бути типу «громадянином світу», поки не настане старість. А в старості буде уже байдуже де і як жити.
Оскільки ситуація у світі та потенціал для автоматизації моєї професії ставлять такі перспективи під сумнів, то планів ніяких не маю. Не можу поки що уявити яку б я хотів мати професію, щоб не ненавидіти життя при цьому.
За війну вже на диво сильно не переживаю. Війни закінчуються, закінчиться і ця. Можливо я навіть доживу цілий до того моменту. На початку мав здоровий глузд посидіти рік і не доєднуватись до армії на емоціях, тепер вважаю що зробив правильно і планую продовжувати ухилятись від «обовʼязку». Але, ще не «вечір», треба дивитись яка буде ситуація далі (в тому числі в тилу) можливо варто буде доєднатись і мати навички поводження зі зброєю та якусь підготовку. Із моєю швидкістю прийняття рішень маю шанси залишитись цивілом уже в громадянській війні.
В цілому маю горизонт планування маю на тиждень де вирішую скільки і коли працювати, відпочивати та навчатись (уже чисто в задоволення, скоріше за все навчання не має сенсу). Намагаюсь робити те, про що пізніше жалітиму що не робив.
Доітерувати з редактором книжку до нормального рівня англійської мови, ще й щоб воно не роздулося зайвим текстом. Додати туди фрейми з поясненнями (ідея редактора). По дорозі часом десь виходити на сонце, щоб не залетіти назад до депресії.
Так а в чому проблема з сонцем? Можна ж біля під’їзду потусити. Достатньо 15 хвилин в день побути на сонці, для нормального рівня вітаміну д.
Ну мені треба кілька годин вилежатися пару разів на тиждень — чи то хлорофілу недостатньо в шкірі, чи вітаміни швидше розходяться.
побути на сонцітреба кілька годин вилежатися
нагадало — how dark you wanna be, 1 2 or 3 counting in Mississippis?
План такий:
1. не виходити з квартири — не робити помилку
Я про це навіть мотивуючу пісню на suno.com згенерив ;-)
youtube.com/shorts/sUlXOAKqD68
1. Працювати
2. Знайти десь 100к доларів на звʼязок повітряних сил
3. Знайти нових найкращих господарів для двох моїх цуценят хаскі (у мене розплідник чистокровних собак)
4. Існувати далі
У мене ситуація з плануванням досить проста через поєднання двох факторів:
1) Почалося літо
2) Я живу в Одесі
Тож плани такі:
— працювати на роботі з понеділка по п’ятницю у робочі години
— у вільний час насолоджуватися життям: ходити на море, пити вино, займатися коханням з коханою людиною
Кожен день може стати останнім, грошей наскирдовано на 10+ років безробітного життя, тож вже не страшна ні смерть, ні втрата роботи і залишається лише насолоджуватися кожним днем.
Шашлики, качати тріцепс, відпустка, бзвп, отримати звання старший лейтенант. Досить дивний порядок, але так вже склалося.
Вийти на 1к$ пасивного доходу (чи аналогічного росту акцій, бо купляю BRK) протягом наступних
Здати на Б2 польську для сертифіката євро резидента.
Шаурму звісно. Оці класичні турецькі донери локаційно адаптовані, воно мені не подобається
Ну... своя мова програмування, є ще фреймворк, який дозволяє працювати з віртуалками через computer vision, ну і трохи інших планів.
Думаю на дилемою щодо підвищення свого тайтлу та рейту , якщо на поточному місці в поточних умовах отримати ’Левел ап ’ майже неможливо в найближчий час.
зараз сіяв солодкий перець на розсаду... десь 7 тисяч насінин..
res.cloudinary.com/.../e6s7ntr7tamcklarlunx.jpg
трохи відпочину, гляну обстановку в країні..
у планах ще сьогодні посіяти десь 8 тис. насіння томатів
res.cloudinary.com/.../zrqu9pj5m2gvxlxz55su.jpg
і, якщо встигну сьогодні ввечері, розсаду томатів з погріба треба висадити на грядку, щоб не мучилася.. кущів
а там буде видно...
той, хто придумав назви для сортів насіння, має кращий генератор рандомних значень ніж cloudflare:)
думаю восени збирати насіння з тих сортів, що сподобаються...
і далі вже вирощувати під власним брендом — 001, 002, 035, і т.д.
а ще краще у кожну цифру закодувати властивості
у планах ще сьогодні посіяти десь 8 тис. насіння томатів
res.cloudinary.com/.../zrqu9pj5m2gvxlxz55su.jpg
місяць пройшов... політ нормальний )
А якщо вони не жахливі і виявиться, що витіснення США з Євразії буде початком переділу світу Китаєм, Британією, Росією, Німеччиною, Іраном, Індією, Туреччиною.
Ах, теплі лампові часи старого американського світоустрою...
Найкращі коментарі пропустити