Розлучення, USDT та офшор. Цікаво?)

Мені іноді здається, що міжнародна практика- це найбільш креативна практика, яка може бути — а якщо додати елементи криптовалют — взагалі унікальна за своїми запитами.

Трішки ввідних даних: Сімейна пара. Розлучення. Аліменти.

Чоловік пропонує домовитися мирно, без суду та платити аліменти.

Позиція дружини наступна — хоче щоб аліменти призначив суд.

Але от ситуація:

1. Чоловік працевлаштований неофіційно, отримує заробітну плату в USDT.
  2. Дружина знає лиш назву компанії де працює чоловік.
  3. Дана компанія зареєстрована в офшорі.
  4. Вони проживають в одній із країн ЄС

Питання наступне: чи зможе сторона дружини дізнатися розмір доходів чоловіка і надати докази в суді?

Якщо все ж дізнається, і подасть розмір доходу до суду, чи не буде відповідальності в чоловіка за несплату податків?

Перш за все я ознайомився з договором, який був укладений між чоловіком і компанією — ні сум, ні оплат, ні зазначених гаманців, ні звісно ж офіційного оформлення.

Потім встановили чи отримує він на біржовий рахунок кошти чи на гаманець — це один із ключових факторів. Тому що біржа може за певних обставин розкрити інформацію про тебе за твоїм КУС.

Оцінили чи могла дружина якимось чином дізнатися адресу гаманця.

Встановили рух коштів від USDT до EUR на рахунки.

Тут була головна проблема. Тому що фактично банківські рахунки поповнювалися і були постійні розрахунки.
Тому перш за все зʼясували чи знають яким банківським рахунком користується чоловік та чи зможемо підтвердити джерело коштів, які заходяться на рахунок та показати детальну хронологію.

Результатом підготовки була чиста картина і побудовані запобіжники. Але до суду так і не дійшло — все ж змогли домовитись.

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Хм, дивно, що місцева податкова ще не постукала зі штрафами.
А ким працювала дружина? Чи є діти? Спільне майно ітд?

Діти є — звідти питання про аліменти. Якраз чоловік і остерігався питань від податкової.

Я в контексті написала, бо ви дуже мало інформації надали загалом.

Чоловік працевлаштований неофіційно, отримує заробітну плату в USDT.

Тобто він безробітний, з ризиками сісти на кілька років за ухилення від сплати податків.

По темі, треба було відкрити укр фопа. І швидко подати в укр суд на розлучення першим.
І погодитись з укр аліментами в розмірі кількох тисяч грн.

Чоловік готовий платити аліменти в повному розмірі — готовий був це зробити за взаємною згодаю. Питання було в тому, що дружина хотіла спочатку лиш через суд

Чоловік готовий платити аліменти в повному розмірі
дружина хотіла спочатку лиш через суд

Через суд, але український, і присудили б 3к грн аліментів.

Тоді і дружина була б більш зговірлива)

Ех, спочатку любофф до гроба і умєрєть в адін день, а потім як грошей стрясти )))

працевлаштований неофіційно, отримує заробітну плату в USDT
Вони проживають в одній із країн ЄС
рух коштів від USDT до EUR на рахунки
банківські рахунки поповнювалися

казкові дов**йоби

А на які кошти живе чоловік офіційно? Куди він виводить usdt?

USDT виводяться через обмінний пункт

Ну так а офіційні доходи він не показує взагалі? Я взагалі не уявляю як в Європі можна якісь неоподатковані доходи на рахунки регулярно заводити.

Офіційні доходи не показує. Кошти на рахунок в онлайн банкінгу — Wise, там чуть лекший компалєнс з цього приводу.

Враховуючи що чоловік в крипті, цікаво, дружина подала на розлучення до приходу Трампа (коли була стабільність і росли), чи після (коли почався хаос в крипті і на ринках)? )

Уже після)

до суду так і не дійшло — все ж змогли домовитись.

А якщо б дійшло то суд тривав би 5+ років)

Складність процесу — одна із складових чому дружина погодилась на мирне врегулювання.

Перш за все я ознайомився з договором, який був укладений між чоловіком і компанією — ні сум, ні оплат, ні зазначених гаманців, ні звісно ж офіційного оформлення.

яким чином колишня дружина і третя особа отримала доступ до конфіденційній інформації ?

В мене Приват має копію контракту

і ? дружина з якою ви розлучилися має доступ до вашого банку чи може якось офіційно отримати цей контракт ?

Дружина до договору доступу не мала, але знала назву компанії. Якщо б компанія офіційно зареєструвала працівника і компнаія була не в офшорній зоні — була б можливість отримати цю інормацію (в межах судового процесу).

по тексту я бачу що договір ви якось отримали, але судового процесу не було

Але до суду так і не дійшло — все ж змогли домовитись.

Представляв сторону чоловіка

Підписатись на коментарі