🎄 Подарунки на Новий рік: що дійсно тішить айтішника у 2025?

💡 Усі статті, обговорення, новини про HR — в одному місці. Приєднуйтесь до HR спільноти!

Привіт, ком’юніті!

Наближається щорічний квест для HR-ів: «чим ще можна здивувати айтішника»?

Здається, класичні шкарпетки, блокноти і термочашки вже давно не викликають емоцій. Так само як і безіменні бокси з шоколадом :)

І от я собі думаю: що б дійсно було приємно отримати на Новий рік від компанії? (окрім просто грошової премії, звісно — це завжди доречно 😄)

Можливо:

• Cертифікат на щось цікаве (враження, подорож, курс?)
  • Кастомний подарунок з урахуванням хобі?

Буду рада почитати ваші думки — що було б дійсно приємно отримати цього року? А може, хтось уже отримував щось вау?

Ділимося в коментарях. Може, хтось з HR загляне — і стане трохи тепліше всім нам ✨

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Знову бартер?
Гроші і премії вже не цікаві є?

Іду по ТРЦ. Дівчина і хлопець обирають якісь свічки для будинку з ароматом. По очах хлопця відразу видно, що його дуже цікавлять подарунки, а особливо там різні благовонії, свічки, кандилябри і він мріє про це. Звчийно, не про секс з іцєю дівчиною та зіграти в каточку. Дівчина видно також подобається йому і пацан не хоче втрачати безкоштовний секс, бо видно, що дівчинка сама платить за ті кандилябри, але у спільне житло.

Думаю, многим бы зашло если бы был выбор: гуглдока с вариантами.
Из любимых подарков были:
1) Пауербанк
2) Рюкзак
3) Футболки, худи (но ОЧЕНЬ важно чтобы шерсть не клеилась к ним)
4) Органайзер для кабелей
5) Бутылочки и чашечки

Спасибо!
Про шерсть- прям в точку!!(у меня двое котеек:)

Багато хто в коментарях вказав в якості подарунку перемогу, відстрочку або тому подібне... Всіх розумію, це бажання кожного з нас, але ж HR-и не всесильні, а догодити всім хочеться.
Тому мені особисто цікаво почути бажання кожного, і взяти собі щось на замітку)
На разі маю непоганий варіант, — це сертифікат GiftMall. Просто подарунок сертифіката на певну суму, яку отримувач може витратити на будь що, від заправки автомобіля до активного відпочинку)

Дякую за адекватний коментар!
Хотіла почути адекватні побажання, але розумію, що люди зараз обурені на все, хоч не питай, не даруй-не задовільнити.
Хочеться додати посмішки на обличчя, внести трохи приємнощів в буденність, але...

Про обуренність — цілковита правда. Кожного разу як якесь свято — стрес в плані роздумів як задовільнити кожного(
Але таке життя, всім не вгодиш, тому це є правильне рішення — готуватись до нового року в червні))

Нічого, або грошовий бонус, на який ти сам можеш купити собі подарунок. Бо ніщо так не демотивує, як отримати щось непотрібне

Худі та футболки завжди актуальні. Футболок бажано 2-4.

Только чувства. Дарите радость.

І шо, ні в кого не виникло питання типу: «Який в біса новий рік»?

Готуй сани влітку, а воза взимку

Тімбілдінг зі сплавом по Тисі в румунському напрямку, адвент календар з посвідченням особи з інвалідністю всередині, чи щось в цьому дусі.
Викличе емоції 100%, гарантую.

Вже традиційно розповідаю, що найкращий корпоративний подарунок для айтішника це, звісно ж, Skillenge бокс)

В боксі нові хобі та навички, що навчають новому, а ми відзняли до всіх авторські відеоуроки та з радістю допомагаємо навчатись разом з нами)

Відволіктись від роботи навчаючись чомусь новому, перемкнутись ментально та просто відпочити — це все до нас, маємо понад 50+ різних хобі та навичок
Спробуйте подарувати щось крім чашок/блокнотів, а саме щось цікаве та унікальне, що колеги ще не пробували раніше, що їх розвиває, та отримаєте відгуків яких ще не було)

Відгук 1
Відгук 2
Відгук 3
Відгук 4
Відгук 5
Відгук 6

skillenge.com/corporate

Я намагаюся до п’ятниці дожити, думати про Новий рік то дуже далека перспектива. Перемога України була б непоганим подарунком. Або якась дрібничка типу 1.5 млн дохлих кацапів, дрібничка бо якщо для цих нікчем життя нічого не варте, чого нам надавати йому якоїсь цінності.

Додаткові вихідні.
Підвищення зарплати на наступний рік.
Абонемент на happyend масаж.

думаю найкращий подарунок буде — це завершення війни на наших умовах. ну і покарання пуйла і багаточисленої команди — як мінімум DEATH.
Слава ЗСУ...

Наближається щорічний квест для HR-ів: «чим ще можна здивувати айтішника»?

Здається, класичні шкарпетки, блокноти і термочашки вже давно не викликають емоцій. Так само як і безіменні бокси з шоколадом :)

Проведіть сікрет санту, хай самі собі купляють

Хотілося б у відпустку на 30 днів, при цьому «на відстані не далі ніж за 800 метрів від помешкання мати природну водойму з температурою води протягом всього року не нижчою за стандартну температуру води олімпійського басейну, 26 градусів за шкалою Цельсія», також «хотілося б у радіусі 800 метрів від помешкання мати школу, учні якої ставали призерами міжнародних олімпіад з математики, фізики або інформатики». ©

Підписатись на коментарі