[Автор видалив допис]
Автор видалив пост
Автор видалив пост
У свою наступну компанію запроси авторку цього допису — dou.ua/forums/topic/54204
Здається мені чомусь, що ви зможете поладнати.
Так а коли в унікє поновлюватись будете?
Фаундер це все добре, але ж треба колись і на роботу влаштовуватись — а не у мамки в хаті жити.
ХАІ бакалавра диплом маю
6го факультета? ну, не знаю
в свое время образование там біло не очень. мі их ласково назівали «мєнєджєри»
О, був там на екскурсії колись.
Там для дітей періодично влаштовують дні відкритих дверей. Найбільш запамʼятався викладач з пропитою мордою який розповідав про недолугість західної школи літакобудування в порівнянні з ХАІ на фоні матеріальної бази часів СРСР.
Найбільш запамʼятався викладач з пропитою мордою
О, это классика! больше летунов пьют только богословы
но это не очень мешает именно школе самолётостроения, многие (ну или по крайней мере — значительное количество) хороших спецов — к сожалению выпивохи.
Ну може воно там і прийнято бухати, не знаю. Мені було просто смішно слухати про те, що американці неправильно будують гелікоптери в порівнянні з мі-8.
Ну так, воно колись в тому ХАІ були технології, показували американцям як треба але зараз то вже руїни булої величі і збоку воно смішно виглядає.
Мені було просто смішно слухати про те, що американці неправильно будують гелікоптери в порівнянні з мі-8.
Вот совершенно не исключаю. То что «коммерчески вігодно» не всегда означает «технологически или технически правильно»
Ну так, воно колись в тому ХАІ були технології, показували американцям як треба але зараз то вже руїни булої величі і збоку воно смішно виглядає.
Ну, мои одногрупники и правда показівают американцам — как надо. Потому что у американцев есть деньги на промішленность а мі, в силу разніх причин, очень многое про***ли.
неправильно будують гелікоптери в порівнянні з мі-8.
Це той мі-8, для якого потрібно було відправляти Міля в США, щоб він подивився на американські вертольоти (читаєм як вкрав технічні рішення), і заодно по можливості купив ті самі вертольоти Сікорського.
Ну цем звичайно, особливо знаючи про сучасне літакобудування в Україні, коли найбільше підприємство з величезними зусиллями зробило навіть не літак, а бпла.
на баристу візьмуть і так
нахрен
Мне за приличнім (не «супер», а просто «приличнім») кофе приходится ездить в соседний город, потому что только там есть (біла) кофейня, в которой бариста не віёбывается, а изготавливает кофе согласно технологической карте чотко по инструкции.
хочу щоб каву мені варив лауреат конкурсу ім Петра Яцика та призер математичної олімпіади
Хочу щоб мені каву варив підприємець який в 19 відкрив свій аутсорс бізнес. А ти і далі веслуй на своїй галєрі.
Почитала, сюрреалізм якійсь).
З одного боку — є досягнення ітд, з іншого — гопник стайл в подачі матеріалу, в спілкуванні тут ітд.
Щодо останнього — тут або ви їх, або вас.
P.S.
«я був близький до вулиці іноді, але ніколи не тримаю язик за зубами»
Це так не працює в реальному житті). Кажу, бо знаю.
Антоне, я не маю мети переконати вас.
В реальному житті вулиця обирає вас. Не навпаки.І там немає нічого романтичного і дотичного до того, що ви описали. Коли вулиця обирає вас, то це означає, що або ви будете когось бити, або вас.Там не працює дипломатія,діалог ітд.
Це бійки,травми,кров, приводи до поліції ітд. Я не буду тут писати більш серйозні моменти, вони , думаю, зрозуміли. Там неважливо, чи ти- жінка, або хлопець.Бьють усіх, або ти б’єш. Бо право сили. Я це знаю із власного досвіду. Крайній випадок — в мене перелом був, від ударів були травми, ну, нажаль,я теж нанесла дівчатам травми. Батьки тоді з обох боків намагалися владнати це в поліції. Я вже мовчу про чоловічі бійки ітд. Тому, ще раз, вулицю не треба романтизувати і там немає нічого спільного з діалогом, з донесенням власної позиції ітд.
поки внизу коментатори сруться, звернуся до модератора. Пане Волошин (чи хто відповідає), як так вийшло, що ця тема не була в жодному з листів розсилки за 12, 13, 16 червня? Мені здавалося, розділ листа «Нові теми» містить вичерпний перелік (ну, крім відверто зрадолюбських, тут я розумію). Якби автор не створив ще одну тему з посиланням на цю, я так про неї б не дізнався(.
Не можу говорити за всіх, але я впевнений, що дуже багатьом сподобалось)
У свою наступну компанію запроси авторку цього допису — dou.ua/forums/topic/54204
Здається мені чомусь, що ви зможете поладнати.
-
Антоха крепкий парень. Что-что, а удар он держать умеет, не сдается, идет вперед.
Он еще в начале пути своей карьеры, но старт был точно не плохой!
Звертаюсь до редакції DOU:
Прошу не видаляти цю тему і коментарі автора.
Це має залишитись для історії.
Дякую.
да ты в принципе по местным меркам ничто
тут создали криптографичискую систему, которую невозможно взломать
тут создали недетерменированную машину тьюринга
тут зарабатывали миллионы за месяц совмещая фуллтаймов больше, чем ты в своей жизни видел проектов
...
а ты даже не смог закончить универ
а ты даже не смог закончить универ
Це як та сцена в ТВБ, про новий кабінет.
Якщо я створюю якийсь бізнес — я вивчаю його до деталей в сторонніх компаніях — йду туди працювати і дивлюсь на процеси, роблю висновки, ті процеси оптимізую і йду робити свою справу
Бувально цитата з якого інфоциганського курсу успєшного успєха, можливо ще й спіраченого з рутрекера з курсів бізнес-молодості, які були популярні в 2015 році, ще коли в Україні не було своїх інфоциган, і українців розводили російські.
Брехня, не працює, не працювало і не буде працювати. Навіть топ менеджери зі світовими іменами, так не можуть, а тих хто змогли одиниці. Оптимізує процеси він блін, та щоб запровадити якісь зміни в навіть самій зачуханій ПРИВАТНІЙ (бо в державних взагалі анріал, щось міняти бо це вимагає відповідати купі нпа) конторі на
«Я ніколи не боявся втратити роботу та дуже жорстко спілкувався з керівництвом»
ну таких як ти керівництво взагалі приймати не буде, твоє «жорстоко спілкувався с керівництвом», це тіпа будучи молодшим вантажником в АТБ, бикануть на вантажника.
«я був близький до вулиці іноді, але ніколи не тримаю язик за зубами»
Якщо примусово не тримати язика за зубами, зуби мають властивість бути вибитими, і тоді тримати язика уже буде неможливо. А враховуючи твою сферу діяльності, а саме криптоскам, то дядечки з грошима які керують такими як ти і на майбахах тобі це можуть організувати.
Я б на твому місці помовчав, я тут твою біографію яка відома проаналізував, і в мене багато чого не сходиться особливо по твоїй діяльності в 2020 — 21 роіці. І все в чому ти береш участь має такі явні ознаки скаму. Тож я б радив адміністрації сайту, знести цю статтю, і в стилі кардерських форумів початку нульових дати тобі плашку reaper, щоб всі тебе за кілометр обходили.
Я — Асистент Річарда Сандерса
ЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯхау
А Я намісник бога на Землі.
Я аж барні подавився, лол.
Я _ Я _Я _Я _Я _Я _Я_ Я_ Я_ Я_ Я_ Я _ Я
Я — Асистент Річарда Сандерса
І що, в тебе тіпа золота карточка на крильця в KFC?
Ти кому зуби зібрався вибити? Адресу даєш?
В тебе поход пробелми з когнітивними здібностями. У дітей це буває, якщо батьки вчасно до лікаря не звертаються, діти починають хибно сприймати інформацію, як ти бізнесменом то став, ти завалився на одному абзаці, не зрозумівши написане.
Чи самим пошукати с ГУР?
Нагадуй це частіше, я не зрозумів. Нагадуй в кожній відповіді, щоб я не забув куди мені скарги писати на аноніма в інтернеті. Відправлю червону папочку з нотаріально завіреними скриншотами. Я канєш розумію, що блаааатным даж в комнатє свєтіт сонце, але якби ти хочаб знав як розшифровується гур і чим вони займаються уже б натякнуло б тобі, що кричати, я з гура, з гуром на гурі — це дуж тупий мув, бо це значить дві речі: а) ти брехло, б) ти держзрадник і тебе треба покарати. Ща би тут розвідники козиряли, що вони розвідники, а тим паче 20 річний криптоміліардер з пирятина, який навіть читати не може. А ну і ще, якщо ти дійсно якимось чудом ходив один раз в житті поряд з гуром, і кричиш маї карєша з гура все парішають, я просто піду до журналістів, вони напишуть заяву в ДБР, НАЗК, військову прокуратуру, папі римському, нацпол, сбу, феєчкам вінкс, черепашкам ніндзя і бетмену і вас всіх закриють, кого в тюрмі, кого в дурці.
я з гура, з гуром на гурі — це дуж тупий мув
Я щойно погуглив про це «гуро» — це реально моторошна річ))
uk.wikipedia.org/wiki/Ґуро
я щось не подумав, що можна і про гуро шуткануть. Я просто не анімешнік.
та я теж не анімешник, суто по верхам знаю: тільки мульти Міядзакі дивився і кілька коміксів жахів Іто Дзюндзі читав.. стілько теребайт кіно та серіалів, що відклав і не подивився, а скільки геймів у стимі, які купив і не запускав — часу обмаль, напевно до аніме вже ніколи не доберуся((
Рад знайомству, а я Сергій!
Дивно, у лінкедині ви зареєстровані як Антон, а не Бобік.. А-а-а, здогадався! це таємний позивний у ФБР, обіцяю зберегти вашу таємницю — ¡No pasarán!
я поступово сетаплю «форк RedDuck.io» — Green Duck
Лол, red duck хоч в курсі такого «форку»? Чи там від оригіналу тільки «duck» спільне?
Бо це ж швидше клон, форк це якби частина команди пішла в нову компанію=)
Якщо читаєш цілу простиню про людину і не до кінця зрозуміло, чим вона займається, але на перший погляд здається, що якоюсь хуйнею — то це не здається
-
Я, я, я, я, я...
Висновок
але більшу частину часу — вам має бути в кайф — інакше результату не буде!
+ Речення англійською типу цитати Стетхема.
Стаття рівня джуна=)
А якщо серйозно, то в мене є знайомий який на шашликах хвалився «та я замутив бізнес, арбітраж трафіку в інсті, 20к$ оборот в місяць)». Звучить то круто, а по факту він заробляв 1к$, і то до податків бо не платив їх. В статті щось схоже, тількистут ще й компанія не твоя=)
Граматика і структурованість теж печаль. ти ж АІ згадував, так прожени статтю через чат, хай пороставляє замість тебе коми, зробить структуру статті.
Ну і смисл хвалитись компанією яка основне бабло зробила після твого екзіту (хоч галерну сіньор ЗП отримав за вихід отримав?), в ти в тій компінії був менше 3ох років?
Кароч, успіх успіхом, але поки я побачив ЧСВ чувака який по доходах ще навіть до галерного сіньора не доріс=)
Та не плач, ну не вийшло розвести людей зараз — може вийде наступного разу)
Або повезе і Марк на джуна візьме)
Ти блін зумер, ти народився і виріс в інтернеті, і порвався з першого ж комента, як останній інфантильний мілєніал який в своєму житті читав тільки гарі поттера і інструкцію з ікеї до свого стола трансформера. Шось ніфіга в тебе не бізнесменські якості, позер ти ахаха.
Ну і толку з того, що ти в 19 створив компанію. Ну створив і створив. В 19 компанія, в 20 банкрутство, в 21 штрафи за несплату податків, і всьо конєчна, на галєру все ж прийдеться йти, а то і в армію, щоб від зони відкосити.
На великих конференціях дістаємо українські флаги та захищаємо індустрію від скамерів та терористів..
Щоб трохи розрадити цю нестерпну токсичну атмосферу розкажу дружній анекдот)
— навіщо ти махаєш прапором?
— захищаємо індустрію від скамерів та терористів від крокодилів вас захищаю, прапором відганяю!
— але ж тут немає крокодилів..
— тому й немає їх, метод працює!
Ну ти ж сам нариваєшся, ти так часто згадуєш полковника Сандерса, що я ж рано чи пізно напишу йому листа, і спитаю чи знає він тебе. І в ГУР заодно через форму звернення громадян, запитаю, а чого їх такі цінні кадри тут клоунаду влаштовують.
ти так часто згадуєш полковника Сандерса, що я ж рано чи пізно напишу йому листа
Якщо будете писати листа полковнику Сандерсу, будь ласка, заразом спитайте чи не нащадок він славетного полковника Гарланда Девіда Сандерса, який заснував мережу ресторанів швидкого харчування Kentucky Fried Chicken (KFC)?
Якщо так, то респект йому і його славетному предку!
Так полковник Сандерс і заснував кфц, а цей полковник сандерс, ще не полковник наче, і взагалі не зрозуміло чим він займається. www.linkedin.com/in/richasanders З його біографії, єдине що можна дістати, це те що він з 17 років служив в армії США, 17 років йому було в 2002 або 2003, бо цитата служити пішов після терактів 911, чого саме в армію, а не в ЦРУ чи ФБР, адже це вони проспали все. З цього робимо висновок, що нашому полковнику
Просто сором — як ти живеш..чому..навіщо..
А вы на земле проживете,
Как черви слепые живут:
Ни сказок про вас не расскажут,
Ни песен про вас не споют!
© Макс Горький
Що значить «як ти живеш»? — нагадаю що я написав текстову, фентезійну, антипутінську гру AAA рівня — AFM-1: Northern Enemy — в якій так глумився над путєном, пригожиним, кадировим, симонян та іншими організмами, що мене напевно вже оголосили ворогом раші № 1, як Гітлер Левітана!
Скріни з гри як доказ:
res.cloudinary.com/.../n4jwdjxqmroafti1r63v.jpg
Ось і доводиться ховатися від росіянських агентів на західній Україні, за власний кошт! А ви погрожуєте пробити мій ПІБ — хочете навести їх на слід?! дуже патріотично, нічого не скажеш!
І як мені Батьківщина за все віддячила?!
— може таємно вивезли на віллу в Іспанію, за програмою захисту цінних спеціалістів? — ні
— може виплатили грант на створення продовження гри? — знову ні
— а може хоча б присвоїли чергове військове звання за вагомий внесок у боротьбу з російською ідеологією та просування українських наративів, хоча б полковника, як у зрадника Арестовича — ха! звісно що ні, напевно так і помру обер-лейтенантом..
Тоді вони канешн роздупляться — золота була людина, скажуть, стовп вітчизняного Ігропрому, давайте на його честь вулицю назвемо! Еее, нащо мені ваша вулиця — краще б за життя дали невеличкий грант, хоча б 1 мільйон долярів — державі дріб’язок, а мені було б приємно!
Подяка тільки шановній адміністрації ДОУ — вони мені чашку та сумку з логотипом подарували, не за гру, а за статтю, але все одно класно! :-)
Так і ви не чекайте від колег подяки, робіть свою справу, сціпивши зуби, не зважаючи на критику — історія всіх розсудить!
посмотрел бегло и увидел: " Я... Я... Я... Я..." — похоже автор поймал звезду и к простым смертным себя уже не причисляет. видно же что он теперь — Элита, которая может высокомерно советовать окружающим тупарям, как жить :) да, надо будет вчитаться повнимательнее и познать мудрость, может она тут действительно есть.
Ну если бы у тебя было пол миллиона баксов, и не к 50, а к 25 вероятно тоже бы унесло крышу звёздной болезнью. Кстати говоря, тех кто слишком быстро рос по карьере почти всегда уносит как и реальных рок звёзд, в смысле с поведением начинается полный писец во всех проявлениях.
Ну если бы у тебя было пол миллиона баксов, и не к 50, а к 25 вероятно тоже бы унесло крышу
звёздной болезнью.
Так в нього їх немає, це оборот компанії з мінімум кількох людей (в яку він вже 3 роки не залучений).
Вже те що він пише конкретні $ обороту, але не вказує конкретно свій дохід/наявність квартири/стоків, натякає що це більше понти)
І що з тих 40%, «не основной источник»?
Ти по факту можеш відписати на
Вже те що він пише конкретні $ обороту, але не вказує конкретно свій дохід/наявність квартири/стоків, натякає що це більше понти)
?
Ні, не можеш, навіть в стилі «конкретних цифр не скажу, заробляю на рівні одного(кількох) сіньорів на галері/гуглі».
Тому дешеві понти від чувака який вчився з крутими чуваками, тільки вони змогли в успіх а ти ні)
> ти — великий і геніальний розробник, бізнесмен, інноватор та візіонер
> дурники з доу не можуть осягнути навіть долі твоєї величі, їм не вистачає інтелекту оцінити твій рівень
> тебе беруть на слабо підкріпити свої 1001% правдиві слова якимось матеріальними досягненнями. Нарешті хейтери умиються сльозами! Зараз ти їм всім покажеш!
>
Яка ж ти токсична анонімна нікчемність — класика жанру😍
Де підняти табличку сарказм :)
2. Якщо зараз сісти і підрахувати, припустимо в ватазі шхуни фрілансерів 10 людей, на середні. $2500 в місяць. Це лише 25 тисяч баксів зарплатні на місяць, тобто чиста собівартість. Ще електрика, амортизація обладнання, навчальні матеріали курси там і т.п. аттрішен тобто і найм, залучення однієї людини коштує пів року її зарплатні. Виходе, що оборот в $600 000 в рік, це не так вже і багато хоча не погано в статті не сказано за який час, а там значно більше, що в сутності жалюгідь.
В цілому же, виходить економіка майнінгу, в сучасному світі проти крутих ферм тих же китайских, щоб почати заробляти — треба дуже не слабо вкластить і бажано в локації де є дешева клектрика, та до ферми асіків не завітають маскішоу із документами, що воно належить місцевому барону і ти взагалі тут невідомо звідки взявся.
Тому діти лейтенанта Шмідта всі подались в «навчання трейдінгу» крипотовалют. Часто сенс такий самий як і у псевдо Forex, тобто через підставну криптобібржу видурюють в дурників їх гроші де як не крути виграє казіно. Що цікаво, зовмім без видумки просто повторють за колегами з Америки один в один. Ефір, як відомо ще і продукт російської СВР.
достойный ответ на мой не самый приятный коммент! хороший поворот. лови лайкос :)
Нагадує іншу зірку доу — Кожаєва. Теж любив життю повчити, мудрості, і в цілому прекрасна людина)
«Теж любив життю повчити» — ну це трішки не те, він писав статі і непогані. Хоч деякі його тейки — це кек, але в цілому я вважаю його людиною розумною і прагматичною. А цей поцієнт — звичайний міський божевільний
Честно говоря, я удивлен тональности большинства комментариев, мне кажется, что лучше расспрашивать, чем критиковать..Лучше узнать, как сделать результат..
Бо ти себе уявляєш «мега успішним», і це є основним посилом твого тексту.
А по факту що тебе питати, як ти створив з друзями компанію на трьох і через 2 роки пішов звідти?
Тому тут і гонять з тебе)
От є сіньор+, відкладає $50-100k/рік.
Що ти йому порадиш, якщо сам на цей рівень не вийшов?
Хвалитись оборотом компанії?)
100к в год..откладывать..в Украине..сеньйор галерный..
твій коментар наглядно демонструє, що ти ніхуя не знаєш і маєш кругозір, обмежений галерами. Ясна справа, що з медіаною на галері 4.5к за рік стільки не те що не відкладеш, а й не заробиш. Такі гроші заробляються з двох прямих контрактів на 8-10к або одного на 15-20к.
Сьогодні Апворк компанії має 600к$ зароблених коштів
1. а за какой период?
2. а сколько прибыль? Доход — это так себе критерий
За 5 чи 6 років. Чотири з яких без участі «дев’ятнадцятирічного фаундера». 100к інкаму на рік на двох? Трьох? П’ятьох?). Наскільки успішний «стартап»?)
За 5 чи 6 років. Чотири з яких без участі «дев’ятнадцятирічного фаундера». 100к інкаму на рік на двох? Трьох? П’ятьох?). Наскільки успішний «стартап»?)
ти просто заздріш :)))))
Це ніяка не дивна тональність, людина просто вихована добре і коректно натякає, що ти — ніщо з великим ротом
Тобто 4 фаундера і ще працівники напрацювали на 100к в рік на апворку. У вас цифри апворку були подані, як наддосягнення. Звідси і тональність. Ви подаєте себе, як генія, а цифри кажуть, що ваші працівники отримали менш ніж 2к на місяць.
Тепер ви кажете, що апворк то 15%. Якщо так, то навіщо його згадувати, як ваше досягнення?
Нижче є гілка, де вже розібрали, що і до апворку компанії ви маєте опосередковане відношення. dou.ua/...rums/topic/54243/#2976689
Куди ти лізеш? Хед Делівері після позиції СЕО, куди ?
Куди ти поліз?
Підтримую, обережніше!
Ребята, не стоит вскрывать эту тему. Вы молодые, шутливые, вам все легко. Это не то. Это не Чикатило и даже не архивы спецслужб. Сюда лучше не лезть. Серьезно, любой из вас будет жалеть. Лучше закройте тему и забудьте, что тут писалось. Я вполне понимаю, что данным сообщением вызову дополнительный интерес, но хочу сразу предостеречь пытливых — стоп. Остальных просто не найдут.© старая копипаста
коли мені таксист розповідає, що він насправді бізнесмен — я не розпитую, бо мені по*** на його байки. До того ж, якщо почну з нього рофлити — ще везти відмовиться, я час втрачу. Тут та сама ситуація, але ти нікого нікуди візвезти не маєш, то ж і причин з тебе не насміхатися у нас нема
Тут та сама ситуація, але ти нікого нікуди візвезти не маєш, то ж і причин з тебе не насміхатися у нас нема
Історія циклічна, весь тред коментарів нагадав мені одне коротке оповідання Хармса :-)
Даниил Хармс «Четыре иллюстрации того, как новая идея огорашивает человека, к ней не подготовленного»
I
Писатель:
Я писатель!
Читатель:
А по-моему, ты говно!
(Писатель стоит несколько минут, потрясённый этой новой идеей, и падает замертво. Его выносят.)
II
Художник:
Я художник!
Рабочий:
А по-моему, ты говно!
(Художник тут же побледнел, как полотно,
И как тростинка закачался
И неожиданно скончался.
Его выносят.)
III
Композитор:
Я композитор!
Ваня Рублев:
А по-моему, ты говно!
(Композитор, тяжело дыша, так и осел.
Его неожиданно выносят.)
IV
Химик:
Я химик!
Физик:
А по-моему, ты говно!
(Химик не сказал больше ни слова и тяжело рухнул на пол.)
13.4.1933
У моєму досвіді — крипта — це завжди про фейки, хайп та найоб.
«Згадали про крипту — перепровіряй цифри і факти!»
RedDuck Software
Я продав свою долю у 21 році та наразі у свої 24 роки я є
Тобто продав частку
Upwork за ці роки:
i.imgur.com/IibhsxK.png
Не густо. Звичайний фриланс.
Розвиток компанія отримала після продажу частки.
Ваш профіль на Апворку значно скромніший:
www.upwork.com/...cers/~0167c46e0d992d8174
Усе це:
Сьогодні Апворк компанії має 600к$ зароблених коштів, рейтинг Top Rated Plus, середній погодинний рейт в 100$ на годину, 12 верифікованих відгуків на Клатч, нагороду від лідера Блокчейн Індустрії Віталіка Бутеріна за 2 Місце на Хакатоні в Києві, декілька нагород з Хакатонів, які проводились Павлом Кравченком в рамках BlockchainUA
cталося без вас.
Висновки:
який і займався булінгом, на лекціях розповідав який він крутий та яка крута в нього компанія — на ділі не дуже то і успішна без потенціалу на масштабування
мудень та ЧСВ
з СЕО RedDuck.io я працював..над прісейлом 2 тижні тому
Дякую за інформацію. Я погуглив.
СЕО Mark Virchenko теж був засновником і СТО. Компанія росла саме при ньому.
www.linkedin.com/in/mark-virchenko
Хлопчина — молодець.
Підозрюю, що долю довелося продати добровільно-примусово? Так буває, коли функціональний партнер пропонує нефункціональному гроші, щоб тот з’їбався і не заважав розвитку.
Доречі, награди на хакатонах отримував саме він:
res.cloudinary.com/.../uido8okoy2rmqjjnki5m.jpg
Коли компанія вистрілює, як то часто буває, нефункціональний кікнутий партнер піднімає хайп, нагадує, що він теж приймав участь.
Ми з RedDuck не є ворогами
Компанія — це не назва. Це люди. З Марком ви не вороги, ви йому просто не потрібні.
Яка цікава вікенд-сторі!
Раз ви так активно кидаєтесь на мене з якихось причин
Причини досить конкретні — тому що ваш досвід мені цікавий.
Те, що описано в статті вище — вихваляння і шлак.
Те, що цікаво мені — вдається дізнатись лише по крихтах після серії уточнень, щоб бачити реальну картину.
З того, що я бачу:
— Компанію — створили
— Інвесторів — знайшли
— Процеси по хакатонах і конферанціях — організували
— Зіштовхнулися з закатом ICO і крипто-бума, але пішли далі.
— Зіштовхнулися з внутрішньою кризою і переділом впливу з витісненням кофаундера, але пішли далі.
Ось це цікаво, бо це живе, це суть, це боль і рух.
Як відбувався пошук інвесторів? Через які платформи, чи, можливо, через знайомих? Який договір використовувався? SAFE? Які умови? Як вирішили розпорядитися коштами? Як вдалося поєднувати роботу та підготовку до хакатону? Як вдалося підключити замовлення на апворку на 140к? Через що виникла внутрішня криза? Як вирішували? Хто був ініціатором? До чого прийшли?
Це саме те живе, що надихає і дає поживу для роздумів.
Коли компанія вистрілює, як то часто буває, нефункціональний кікнутий партнер піднімає хайп, нагадує, що він теж приймав участь.
Аж шкода стало автора, він ж назву для компанії придумав...
зачекайте, я правильно зрозумів, що, по результатам вашого розслідування, у топік-стартера немає грошей?((
але ж він майже пообіцяв купу бабла на мій стартап:
dou.ua/...rums/topic/54243/#2976657
я вже й мішки для біткоїнів приготував! ну що за невдача..
йди працювати в поле без всієї цієї айтішки та успішних бізнесменів
Morpheus: There are fields-endless fields, Neo
Фізична праця?! Це огидна, неприйнятна і недоречна пропозиція! Я 30+ років нічого важчого від компутерної миши не підіймав!
youtube.com/shorts/pvLfCyeHtmE
Єдиний варіант у якому можу уявити себе на полях — це в шкіряній тужурці, з маузером у кобурі, наглядаючи за тим як колишні крипта-трейдери сапками грядки тяпають)
— ну що, хлопче, згадав код від крипто-гаманця? ні? тоді арбайтен, сонце ще не зайшло..
«Сьогодні криптовалютчик,
а завтра
грядки сапкою сапаєш
Боже, за що?!
Так наказала
Робітничо-селянська партія!»
© майже Маяковський
Соромно, відчуваю «іспанський сором» за топік-стартера — бо я беззлобно кепкую в коментах і над собою і над іншими коментарями і над вашим вихвалянням, а ви уявили що я якимись «досягненнями» хвалюсь — та немає в мене ніяких значних досягнень, я просто насолоджуюся екзистенцією, наскільки це доступно в Україні)
От ви всіх лякаєте ГУРом (це щось з японської літератури?) — ви так слона не продасте; зараз я безкоштовно перепишу вашу самопрезентацію мовою справжнього програмістського репу і доучане, втрачаючи капці, побіжать записуватися на ваші консультації по 100$ за годину!
— ВИ всі старпери, а не стартапери, а Я у Каліфорнії працюю стендапером!
— поки ВИ слухали срану чичеріну — Я фотографувався з Віталькой Бутеріним!
— ТИ недолугий не бачив біткоіна, а в МЕНЕ кот кладе в лоток кото-коїни!
— поки ВИ в Counter-Strike набивали фраги — МИ на конфах діставали українські флаги!
— У ВАС на DOU токсична структура — Я зараз під’їду з ФБРом та ГУРом!
все, замовкаю, прошу, не треба вираховувати мене по IP та вбивати, в мене котик вдома один)
але якщо захочете замовити в мене ще слоганів для самопрезентації по 200$ за годину — you welcome!
поки ВИ в Counter-Strike набивали фраги
Я коли був малий, також пробував себе в кіберспорті, і вгадай шо, ми там також діставали прапор лол, причому не тільки український, а ще і міський. Правда всі наші заслуги, це 500 гривень призових за друге місце, на одному з дно туріків в Донецьку, нам поїздка з заходу України дорожче вийшла. В той час коли наві напихували шведам за щоку і ставали чемпіонами світу.
Так в тебе ніфіга собі успішна кіберспортивна карʼєра була, по рівню імпакту і призових практично нарівні з СЕО міжгалактичного крипто-акселератора. Пиши статтю
Можна ще заслуг собі намалювати, бо ера 1.6 дуже гігантська і малодокументована.
Ні.
За результатами мого допису — автор має сильний потенціал.
Йому справді є що розповісти й чим вразити.
Я це описав вище.
dou.ua/...rums/topic/54243/#2976836
Але дивиться автор не туди. Акценти ставить не на тому.
Ну там тези з розряду «Я був близький до вулиці, але ніколи не тримав язика за зубами» :) Дивно як тоді він взагалі дожив до 24 років.
У меня есть крутая бизнес идея , нада сделать игру, можна грабить карованы, можна играть за охрану замка. Как получить бабла на развитие ?
Играть должен AI :) И збывать награбленое надо через эфир, и всюду написать Web3.
ха, я вже рік як написав гру, майже з цього мема)
gamedev.dou.ua/forums/topic/49111
play.google.com/...?id=io.cordova.afm1&hl=uk
можна грабить карованы
можна
res.cloudinary.com/.../mlekhyfqul5vzt3mwqa3.jpg
можна играть за охрану замка
не можна. але треба штурмувати замок де ховається влад жутін (путєн)
Как получить бабла на развитие ?
а ніяк, майже рік кодив у вільний час, чисто по фану)
Круто! Хоча картинки краще зробити менше — багато екрану займають.
Можливо, ти хочеш підтримати наших ветеранів і допомогти організувати навчання та хакатон?
Ну так блокчайн крипто гуру, класика жанра. Однако если реально срубить пол ляма баксов, то собственно капиталистический мир поддерживает, надо брать пример. Чем старше становитшся, тем больше цениш туго набитый кошелек и разнообразные полезные связи, а не «мега скил» который на деле — типа как у андеграунд творческой личности, начинает продаваться только после смерти автора.
Кстати Джобс и Гейтс тоже бросили универ, как и Цукерберг. Маск босил аспиратуру в Стенфорде. А дипломы Гарварда и Стенфорда не самый последний аргумент на рынке труда.
Увидел фотку Витальки Бутерина, статью не читал, недовольно фыркнул и ушел не поняв даже что в принципе такая история могла бы быть в любом домене (если уж какие-то личные счеты с криптой у чела). Код то везде одинаково пишется.
Я как чувак который 10 лет до этого отпахал Enterprise Architect заявляю что нет там никаких уникальных задач. Немного интересного гемора по криптографии было который мы разгребали на пару с деканом кафедры криптографии, а так может я уставший от жизни дядька который все повидал. ХЗ, но ничего меня не заинтересовало хотя пару стартапов поднимал, в хакатонах побеждал.
Единственный плюс для меня это залететь с профессии о которой мало даже кто слышал в программирование на Go мидла бо типичные галеры не принимали мой прошлый опыт в серьез т/к он не бьется с их шаблонным профилем галерного гребца
Найкращі коментарі пропустити