Порадьте цікаву ідею для проєкту
Привіт усім! Мені 33 роки, працюю системним адміністратором, іноді беру замовлення на розробку проєктів під WordPress. Також мав два класних проєкти на Laravel — один із них досі працює, і я ним навіть трохи пишаюсь. Хоч код там, м’яко кажучи, далекий від ідеального, бо це був мій перший проєкт на Laravel, Vue.js та Inertia. Там я підключав оплату, писав фільтри, тести, розмежування прав користувачів, авторизацію через Telegram, сповіщення в Telegram тощо.
Це було десь два роки тому...
Нещодавно замислився, що більше не хочу працювати адміністратором — хочу перейти в розробку. Почав підтягувати теорію і планую восени спробувати змінити роботу.
Знайомий порадив для практики щось написати. Але окрім блогу нічого в голову не приходить. Почав робити блог — і зрозумів, що нічого нового чи цікавого я там не використовую. Та й загалом не дуже цікаво цим займатись. Зробив висновок, що блог виходить посередній, а адмінку краще використовувати готову, отже особливої практики теж не буде.
Один знайомий з компанії порадив зробити щось цікаве та корисне — але в мене поки зовсім немає ідей. Можливо, підкажете щось?
Була ідея — переписати на веб-додаток одну внутрішню базу Access, з якою я працюю на поточній роботі. Вона дуже незручна. Але є нюанс: її формують з головного офісу, і там свої правила — не так просто відмовитися від Access.
Буду дуже вдячний за будь-які поради чи ідеї. Дякую!
17 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів