[Автор видалив допис]
Автор видалив пост
Автор видалив пост
Anton Zelenkov, ваша зверхність та зневажливе ставлення до спільноти налаштовують проти вас. І враховуючи, що ви — CEO (згідно з вашими словами), це ще одне гарне нагадування, що варто гуглити про CEO перед працевлаштуванням.
Ваше уявлення про «успішний успіх», де всі мають започаткувати свою ІТ-компанію, є хибним — або, можливо, нав’язаним ззовні.
Антоне, якщо колись моє резюме випадково потрапить до вас — відхиліть його. Я ж, у відповідь, так само уникатиму компаній, де ви є CEO.
Просто більшість коментаторів на ДОУ — це невхади по життю, галерні раби які роблять обридлу роботу для хазяїна. Тому вони токсичні тролі.
Ви ж, ваша величносте, довели цією статтею що є справжнім Д’Артаньяном ДОУ! Додайте цей титул у свій LinkedIn профіль — і хай усі заздрять вашому успіху!
Прочитав попередню тему про «успішний успіх» — dou.ua/forums/topic/54243 — і реакція спільноти для мене очікувана. Можна те саме написати й на Reddit — реакція буде схожа.
Я скоротив вашу попередню тему до: «Я класний, працюю в крипті, треба працювати в кайф».
Хочеш підтримки — можливо, LinkedIn дасть.
Впевнений, що ви робите щось корисне для ІТ, судячи з того, що написали в цій темі, але вас знають лише у вашій локальній криптобульбашці. І враховуючи, що більшість криптопроєктів перетворюються на шахрайство, навіть Трампкоїн, а крипта — це лише маленька частина ІТ, то ставлення до вас стереотипне.
Вишенькою на торті є те, що ви зараз ще більше налаштовуєте спільноту проти себе. Бо я, наприклад, попередню тему свідомо проігнорував: глянув — і мені було лінь щось писати. Але тепер ви навішуєте ярлик на всю спільноту, ніби всі зайшли й вас критикували.
Допис автора — класична провокація. Це стимуляція токсичної поведінки від оточуючих. Якщо ви пишете хоч якусь критику автору, то ви автоматично попадаєте в перелік токсиків. Неважливо, вона доречна, чи ні, це буде тільки підтверджувати слова автора, що світ — токсичний. Так, світ — токсичний, якщо сприймати його саме таким, зневажати оточуючих, зверхньо до них ставитися та крізь показувати своє его.
Якщо всіх навколо називати дебілами, конструктивної розмови ніколи не вийде. Не вийде її також коли це монолог про те, яка людина класна та багато всього досягла. Конструктив буде коли людина буде щиро ділитися власним досвідом, знаннями, лайфхаками, успішними прикладами, тощо. Не тому, щоб довести іншим свою виключність, а тому що так світ стане кращим.
Коментар порушує правила спільноти і видалений модераторами.
"а ти не ходи в наш садок«©
що ж ви на цьому сайті
для «говнарей»
вже 2 роки коментуєте, мучитесь?)
"караюсь, мучуся, але не каюсь"©
анекдот фтему:
Цирк. Виступає конферансьє:
— Шановні глядачі! Зараз перед вами виступлять наші чудові гімнасти та повітряні акробати!
З гальорки крик:
— Підори! Навколо самі підори! І одягають вони все, що обтягує, як підори!
Конферансьє:
— А зараз перед вами виступлять наші веселі клоуни!
З гальорки:
— Підори! Навкруги самі підори! І пики вони фарбують як підори!
Конферансьє:
— А зараз Ви побачите смертельний номер, вперше та востаннє на арені: людина зі зв’язаними руками, ногами та ротом, впаде з-під купола цирку вниз і розіб’ється нах!
З гальорки:
— Куди Ви мене тягнете, підори, підори!
Ви напевно тиждень тому ходили на «КиївПрайд-2025» агітувати за «традиційні цінності» і вас чимось сильно образили? ці ’підори’ зараз з вами в одній кімнаті і навіть відображаються у дзеркалі? хочете поговорити про це на форумі?
Ну поплачте, не стримуйтесь, може полегшає)
ви надмірно токсичний, навіть для «Токсичного світу Укро Айті» — переходите на особистості, ображаєте незнайомих людей(
можливо ви пропустили сьогоднішній прийом ліків? якщо залишите вашу адресу — можу зателефонувати 103 і викликати екстрену психіатрічну допомогу..
тримайтеся там, здоров’я та гарного настрою!
Серед розробників відсоток нарцисів вище ніж по палаті, нормальна людина не буде собі мозок сушити.
Чуваки які заробляють реальні кошти не мають часу на написання різних інструкцій по веденню бізнесу )) Тут бажання дешевого випендрьожу, походу в чувака проблеми з самооцінкою тому кліпає цей булшит )
Чуваки які заробляють реальні кошти не мають часу на написання різних інструкцій по веденню бізнесу
Можно зарабатівать написанием инструкций по ведению бизнеса или зарабатіванию денег.
Допис автора — класична провокація. Це стимуляція токсичної поведінки від оточуючих. Якщо ви пишете хоч якусь критику автору, то ви автоматично попадаєте в перелік токсиків. Неважливо, вона доречна, чи ні, це буде тільки підтверджувати слова автора, що світ — токсичний. Так, світ — токсичний, якщо сприймати його саме таким, зневажати оточуючих, зверхньо до них ставитися та крізь показувати своє его.
Якщо всіх навколо називати дебілами, конструктивної розмови ніколи не вийде. Не вийде її також коли це монолог про те, яка людина класна та багато всього досягла. Конструктив буде коли людина буде щиро ділитися власним досвідом, знаннями, лайфхаками, успішними прикладами, тощо. Не тому, щоб довести іншим свою виключність, а тому що так світ стане кращим.
Якщо ви пишете хоч якусь критику автору, то ви автоматично попадаєте в перелік токсиків. Неважливо, вона доречна, чи ні, це буде тільки підтверджувати слова автора, що світ — токсичний.
Це щось на кшталт:
Якщо ви пишете хоч якусь критику русні, то ви автоматично попадаєте в перелік нациків. Неважливо, вона доречна, чи ні, це буде тільки підтверджувати слова русні, що в Україні повно нациків.
Так це працює тільки у зомбованої русні. Кейс з токсичністю в сторону дятла на доу працює не так. Бо ми тут не зомбовані і чітко бачимо, хто дятел і токсичний, а хто з нього прикола тягне
Бо ми тут не зомбовані і чітко бачимо, хто дятел і токсичний, а хто з нього прикола тягне
Так, але токсики саме ви :D Бо на зірочку лайняшечку кинули.
Ну раз ми вже перейшли на AI:
Як називається розлад коли людина говорить про себе в третій особі?
1. Дисоціативний розлад ідентичності — коли людина має кілька особистостей, і одна «говорить про іншу».
2. Шизофренія або інші психотичні розлади — можливі порушення самоідентифікації.
3. Аутизм — деякі люди на спектрі іноді використовують третю особу замість «я», особливо в дитинстві.
4. Нарцисичний розлад особистості — іноді пов’язаний із надмірною демонстративністю або дистанціюванням від себе.
5. Неврологічні ураження — наприклад, ураження префронтальної кори можуть викликати атипову мову.🔹 Якщо це звичка або стилістика (наприклад, публічна особа так говорить про себе), то це не обов’язково патологія.
Але, у більшості випадків — так, це сприймається як крінж 😅
Говорити про себе в третій особі («Антон сьогодні добре попрацював») публічно:
• виглядає самозакохано, дивно або показово
• може викликати незручність або насмішки
• сприймається як дистанціювання від себе або гра в образ👶 Діти так іноді говорять — і це ок. Але від дорослого це очікується тільки як іронія або гумор.
👑 Хіба що ти суперзірка або персонаж на сцені — тоді можна. Інакше — краще уникати.
маркетингово-гострий візіонер, який поєднує інженерний підхід з експериментальним брендингом.
Доречі, хочу порадити цікавий топік — тут спілкуються саме візіонери:
dou.ua/forums/topic/51405
Є і про прогнозування курсу криптовалют і про розробку торгівельного криптобота — може ви знайдете це перспективним і профінансуєте..
Ходять чутки, що навіть Ілон Маск там активно коментував, але сильно токсичив і адміністрація ДОУ видалила всі його коментарі і заблокувала акаунт, тому не поручуся правда це чи ні..
Це вже або шиза, або товстий тролінг
Думаю що це з головою.
+ він думає що якщо чат/гугл почне думати що він реальнийі успішний СЕО то в нього появиться робота)
Якийсь дуже різний в нас чат гпт
Цікавим є той факт, що Anton Zelenkov досі підкріплює власний «успішний успіх» брендом RedDuck — компанії, яку, за його ж словами, він уже залишив кілька років тому. На Upwork профіль агенції й справді світиться з тарифом $100+ / год і коротким описом «Co-Founder and ex-CEO redduck.io» (всього 2 угоди, 5★)
upwork.com
.
А зачем озвучивать — зайди на Апворк redduck(dot)io, увидишь 100 $ в час на девов, а я Co-Founder, на Линкедын мой зайди
Що вдалося перевірити
Теза Зеленкова Що з фактами
«RedDuck→$100/год, топ-3 % команд» Сайт RedDuck активний, на головній — посилання на Upwork/Clutch із тими ж $100–149 / год
redduck.io
. Вакансій на DOU немає, на DOU-профілі самого Антона нині вказано Ultranet Organization, а не RedDuck — тобто формально він поза штатом.
«Own funding 20 млн $ для Ultranet» У відкритому доступі немає ані публічної каптейблу, ані підтверджених раундів. На сайті Ultranet лише загальне Manifest, без даних про інвесторів або реєстраційні документи.
Сам Зeленков неодноразово знецінює ринкові вилки:
Занадто високі зарплати... ви якщо не Гугл-інженер — то чого тоді платити 5k $?
dou.ua
. При цьому за зимовим Salary Report DOU-2024 медіана для Senior SE уже ≈ $4 700, а Team Lead — ≈ $5 300
dou.ua
. Тобто 5 k$ давно не «гуглівський» ексклюзив.
«Скоро всі працюватимуть за $700»
...це не 5 k$+, це 700 $ по туторіалу кодики генерувати, AI зможе без вас скоро...
dou.ua
. Знову ж, цифра навряд чи відповідає навіть джун-рівню в Україні (медіана Junior SE ≈ $950, дані того ж звіту).
Ознаки, які насторожують
Бракує верифікованих кейсів. У публічному просторі немає GitHub-репо з production-кодом Ultranet, white-paper’ів чи хоча б демо-продуктів.
Персональний бренд > продукт. Левова частка контенту на DOU — це агресивні коментарі й «мотиваційні» треди, а не технічні статті чи публічні road-map’и проектів.
Змішані ролі. На різних майданчиках Антон фігурує то як CEO RedDuck, то як Partnerships Officer Ultranet, то як Founder Balnce.ai. Розмитість відповідальності ускладнює due-diligence.
Показовий дисбаланс між заявленими бюджетами та реальними контрактами. На Upwork у агенції лише два закриті проєкти, що для «топ-3 % world-class team» виглядає щонайменше скромно.
Підсумок
RedDuck та інші проекти Антона Зеленкова існують у веб-слідах, але їхня «масштабність» поки не підкріплена публічними delivery-фактами. Водночас агресивний піар та знецінення ринку («5 k$ не варті», «усі підуть на $700») радше сигналізують про маркетингову гіперболу.
Я кста коли використовував нейромережі для вивчення нашого пацієнта, як він і порадив, то нейромережа знайшла профіль на фрілансханті, де наш пацієнт будучи бездарним студентом, що не вміє користуватись навіть поверпоінтом, замовляв презентацію it компанії, за немислимі для 2021 року гроші, цілу 1000 гривень, тобто цілих 35 долларів США. Це у тої самої людини, яка розказує що у неї ван хадрід доллар пер хаур на апворці. 600к оборота в рік, вся робота якого це продавати лохам повітря, зажав навіть сотку художнику, щоб ефективніше їздити людям по вухам.
активно просуває цінності співпраці, солідарності та «служіння команді».
сразу мимо
такой человек не будет кричать «все вокруг токсичніе»
как правило, такие люди или «блаженніе» (но жівут недолго), либо очень опітніе, расчетліве и спокойно-сосредоточнніе.
Ну раз сам ЧатЖоПете сказав то хто ми такі щоб сперечатися?! Але, прошу, обережніше з ним — ШІ лестить, маніпулює, втирається в довіру, а потім може статися як у цьому віршику-пиріжку:
Антону голос из розетки
Позволил убивать людей
Антон включает телевизор
Запоминает имена
А що ви хочете показати? Який ви гарний та навколо одні п..іраси? Йдіть собі робіть свої стартапи та заробляйте мільярди... у чому проблема?
Йдіть собі робіть свої стартапи та заробляйте мільярди... у чому проблема?
Проблема в тому що нема грошей.
Тому треба або лохв інвестора або лоха програміста працювати безплатно)
Знайдіть будь-якого коментатора в темі, якого ви вважаєте токсичним, і так само запитайте у ChatGPT — і ChatGPT так само напише красиву характеристику.
Радий, що ChatGPT вас підтримує й пише те, що ви очікуєте почути — так само, як і іншим користувачам
Користувач Азаза Заазааз на форумі DOU залишив коментар у саркастичному стилі, висміюючи попередні висловлювання про токсичність спільноти. Його повідомлення містить елементи самоіронії та гротескного перебільшення, що може свідчити про бажання висміяти загальну риторику дискусії.
Не просто красиву, а максимально правдиву і базовану.
-
Ну що ти верзеш і навіщо? Твій рівень розуміння поточних реалій знаходиться на рівні дошкільняти — сором
Ти знову став агресивний.
Припиняй це, камон.
І ще дивуєшся, чому тебе так сприймають.
Бо заслужив.
-
Друже, а що тоді не подобається? Ваша централізована %#€ сенсу не має
Смысла не имеет, но работает, приносит деньги и дает тебе возможность высказывать своё мнение на централизованном ресурсе.
Хочеш, щоб твої дані торгували та заробляли на цьому?
И блокчейн этому препятствует? Нет
Хочеш, щоб твій банківський рахунок заморожували?
Точно так же как приходят к любителям крипты за неосмотрительные платежи
Остальное даже коментить лень :)
Хочеш, щоб твій банківський рахунок заморожували?
addBlackList() в USDT — заєбісь децентралізація?
Ваша централізована %#€ сенсу не має
Так децентралізована так само.
Хочеш, щоб твої дані торгували та заробляли на цьому?
Децентралізація тебе від цього не рятує.
Хочеш, щоб твої пости прибирали, бо ти посварився с СЕО DOU чи іншого централізованого медіа ?
Я і в децентралізованій так можу робити.
Хочеш, щоб овнер групи в телкграмі тебе банив всупереч правилам його ж групи з власного бажання?
У нас в світі є прекрасна, децентралізована мережа називається Tor, та цибулева маршрутизація ля-ля тополя. І знаєш шо, на вході і виході з усіх важливих нод (а якщо такі існують, о боже це шо централізація названа децентралізацією ААААААААААААААА), у тебе сидять дядечки з ЦРУ, АНБ і Інтерпола зі сканерами, а ще КОЖЕН провайдер в світі коли в своїх логах бачить трафік який іде в тор, ставить твій акканту на спецоблік однією кнопошкою, і коли стається якийсь злочин з використанням йопта децентралізованого тора, оп-оп і маски шоу отримавши список юзерів тора приїзжають до тебе.
Ну і да там якісь байки верз про децентралізацію і безпеку. Децентралізація небезпечна by design, бо в тебе голова не знає, що роблять ноги, і коли в тебе десь відвалилась якась нода чи її взломали, чи ще щось сталось, ти про це дізнаєшся тільки коли в тебе впаде виробнича потужність мережі, а вона впаде бо децентралізовані системи і так заторможені через купу лишніх прослойок через які йде трафік і про якісь адекватні значення latenccy можна забути, а де і яка ти не дізнаєшся, бо для цього треба централізовано збирати телеметрію, графи будувати, карту мережі створювати з кожної ноди.
Краще мої дані буде продавати десять тисяч бюрократів та банкірів з поганим законодавством, ніж Джанкарло зі свого офшору без екстрадиції, або інший власник чергового шиткоїна. Так само і постами і соцмережами, краще вже такий треш як зараз, благо поки що є великий вибір сервісів, ніж те саме буде робити якийсь токенбро взагалі без контролю, без можливости апелювати бан, без слідування законам і головне назавжди. Ні, я не хочу бути своїм security department, мені за це не платять, і до кінця життя трястись над паролями які неможливо відновити жодним чином. Так, я хочу щоб банківські рахунки заморожували, бо тємщікі паразити суспільства задовбали. Хай платять податки як всі, декларують гроші як всі, виконують закони як всі.
Токенбро думають що будують утопію для людства, але в реальності це утопія для криміналу і антиутопія для всіх інших, цифровий феодалізм 2.0, де володар феоду вирішує все, а рядові плебеї це сміття без прав.
-
Дідусь, ти якщо не тямиш в інноваціях — ну йди собі з онуками гуляй та не пиши нічого на форумах професійних. Інший варіант — мовчки читай про інновації та лайкайА твоя токсичність видає відсутність жаги до розуміння нового та ресерчу — з чого робимо висновок, що і кодер з тебе так собі
Хоч десятку мав зарплатою?)
Неповага до старших це жалюгідно.
-
А твоя токсичність видає відсутність жаги до розуміння нового та ресерчу — з чого робимо висновок, що і кодер з тебе так собі
нахрена мне кодить, я что, кодер что ли? (хотя в своё время был из крепких середнячков, может дажи из верхнего-среднего класса кодеров)
Просто крінж 🤦♂️ І це ти жалієшся на токсичність інших? Раджу перечитати свій комент, бажано кілька разів, може дійде
Заархівував цю сторінку на пам’ять, щоб ти, як трохи підростеш, міг зайти і крінжанути
web.archive.org/...ic/54271/?from=fpcomments
The author has just proved his conversion from a merely poisonous beast to a venomous one. As a result of this, itʼs simply regular to meet accusation of toxicity...
Не знаю, почему я должен отвечать на хейт и токсичность
И вот на єтом месте надо біло бі остановится.
но нет.
Ну я для интереса загнал допис в GPT — він мені сказав
как сео ві бі должні самі владеть навіками бістрого анализа текста, особенно когда єто критически важно для пониманию ситуации
він мені сказав, що у мене проблеми з прийняттям у локальному комьюніті
а, т.е. самому вам єто не біло сразу понятно?
Ну пояснити GPT, що старі всякі технарі дуже ліниві
Это правда, все нормальные айтишники — очень ленивые
и поэтому, чтобы облегчить себе работа — они как раз и создают те самые инновации
і нічого не тямлять в інноваціях дуже часто,
А він же вже старенький, то щось нове вже котєлок не тягне,
ой, тут из старенького — изучать на 20 лет, времени не хватит — зачем же «новенькое»? :)
ми — молода кров, ми і на ваші старі форуми доберемось
Не, ну то что молодняк умеет засирать форумы — это я знаю, видел неоднократно :)
Сам таким был когда-то.
Ну старі нам не завжди потрібні, бо одне діло — то космічна індустрія, а інше діло — софт
Из того что я видел — над каждой командой «молодіх успешних визионеров» сидит взрослій умній дядька, и гонит єту отару в нужную сторону :)
блокчейн не робить раз, пiгулки забрали два, користувачi доу пишуть токсичнi коментарi кожних 5 хвилин!
Ахаха Нагадало як на моїй першій роботі секретарша кожного ранку роздруковувала директору новини з одного тематичного сайту.
Комп у директора був. Користувався він їм точно краще секретарші.
Anton Zelenkov, ваша зверхність та зневажливе ставлення до спільноти налаштовують проти вас. І враховуючи, що ви — CEO (згідно з вашими словами), це ще одне гарне нагадування, що варто гуглити про CEO перед працевлаштуванням.
Ваше уявлення про «успішний успіх», де всі мають започаткувати свою ІТ-компанію, є хибним — або, можливо, нав’язаним ззовні.
Антоне, якщо колись моє резюме випадково потрапить до вас — відхиліть його. Я ж, у відповідь, так само уникатиму компаній, де ви є CEO.
Простіше розмовляй
А то шо?
Але в цілому, хвалю.
Ти тримаєш удар і це дійсно дуже гарна і цінна риса людини.
А ще я помітив, що стиль останніх коментарів змінився, подорослішав.
Можу навести цитати з ваших коментарів, на основі яких зробив висновки про зверхність і зневажливість. Дайте знати, якщо потрібно.
У мене є свій проєкт, про який я пишу на DOU і Reddit. Перед публікацією на Reddit, оскільки це для мене нова платформа, я додатково перевіряв текст через ChatGPT, щоб уникнути зайвих суперечок. Спробуйте так само з новими для себе платформами
А стосовно токсичності — я вже розписував (28 червня 2024):
Привіт, вже дуже звична ситуація коли на DOU реєструються різноманітні коучі, створюють теми про успішний успіх або ще якусь маячню, отримують вагон критики від спільноти, ображаються та звинувачують спільноту у токсичності.
А ще я попрошу відновити цей мій коментар, можете закрити зірочками перші три букви.
Думаю, що так буде правильно.
Персона неадекватна.
dou.ua/...rums/topic/54271/#2977453
Коротше, автор не витримав критики і почав кидатися токсичними коментарями.
Щось судячи зі стилю тих коментарів що автору років 14, а сюди прийшов бо в школі канікули.
Топік можна закривати, бо якось воно неправильно сміятися з дитини.
Мені справді здається, що у нього ментальні проблеми. Спершу було прикольно, але сміятися з хворої людини щось не весело
Зараз багато у кого кукуха злегка їде (а то і не злегка). Тримати менталочку відносно здоровою на четвертий рік війни виходить не у всіх. А займатись шітпостінгом на доу то ще й не самий поганий варіант.
на четвертий рік
Ага четвертий, одинадцятий бляха, а ще між цим майже 2 роки корони
Как человек в теме стригерился на
— «в управлении у Криса 120 млрд». Это полная чушь.
— партнерство — такая же ничего не означающая чушь — может выстрелит может нет — 90% таких партнерств висят годами без интеграций, без какой либо работы.
А так, ребята, вы молодцы — что-то делаете, удачи вам 👍
Він не токсичний, він критичний.
Відверто кажучи, я був шокований рівнем нахабності деяких анонімних та верифікованих користувачів ... з огляду на те, що я зробив багатенько безкоштовних ініціатив ще за часів
Тобто рівень ваших аргументів на кшталт «який я крутий, скільки ми заробили грошей, ...»
Чувак, забей на гавкающих псов — они гавкают, потому что сами ни на что не способны. Иди к своей цели и плюй на них всех. Если слушать, что они там трындят, опустишься на их уровень и не достигнешь ничего.
То, что ты ещё оправдываешься перед ними, свидетельствует лишь о твоём юном возрасте. Мужчина обзаводится шкурой носорога и прёт как танк. Или ломается и идёт на дно.
-
Багато мільонерів написали книжки, де також розписали. Деякі книжки популярні. Багато людей пробувало повторити. У більшості не вийшло.
Проблема у тому, що незрозуміло, наскільки цей досвід маштабується, наскільки впливає рандом. Взагалі питання, наскільки бачення відповідає реаліям.
Багато мільонерів написали книжки
насправді більшість з них заробили реальні гроші фактично тільки на цих книжках
Тому що ніхто не любить вискочок та пафос. Токсичність тут не до чого (прийнаймні не в цьому випадку).
У вас блін стаття це тупо демонстрація пісюна й хвастаньє що «у вас довший»:
з огляду на те, що я зробив
та заснували ... з нуля
Ми перемагали
Це просто для розуміння розмірів контрактів та нашої ваги в індустрії
Робимо купу ініціатив, допомагаємо державі, допомагаємо українцям по всьому світу, працюємо у багатьох сферах та напрямках, завжди відмічаємо високий рівень експертності українців і що? Отримуємо токсичність, отримуємо негатив...яке маєте на то право?
Це просто тупо набір текстових дікпіків. Я не люблю дікпіки.
А на роботі всі конформісти бидло код підливають, а тут герої поганий комент залишити
Відповідаю за побудову нового інтернету та поширення наших підходів в SuperMassive та UltraNet.org/manifest.
У вас там сайт впав.
Ви про заглушки на час виконання робіт не чули? Усе-таки будуєте ’новий інтернет’.
-
Айти это бизнес а не кружок по интересам и не хоровод в детском саду где все должны взятся за руки.
Для мене символ безглуздої токсоти наших коментаторів це домахатися до Краковецького (дисер по AI до того, як це було трендом, MVP Microsoft, директор компанії і давній спікер конференцій), що він не справжній AI-експерт (не тут, а на Ютубі, але з тієї ж тусні). Читай, просто навіть не здавати собі справи, хто він і навіть не подумавши погуглити, ну бо немає пророка в своїй країні — типу, раз українською пише, то вже не true.
Насправді, воно заразне, часом і самому хочеться токсанути...
Немаю нічого проти успішного успіху, але стиль, у якому ти подаєш свої досягнення, трохи сумбурний і непросто зрозуміти, що ти хочеш донести до аудиторії. На мій погляд, над вмінням якісно і грамотно доносити інформацію через текст тобі потрібно попрацювати.
Це типу ти за годину прокачав свої скіли доносити інформацію і пропонуєш оцінити результат?
Рівень хейту в коментах останніми роками зріс просто до небес. Це відчувається від маленьких груп в фб по якихось хоббі до нормальних тематичних сайтів. Завжди знайдуться ті хто залиє з нічого з голови до ніг за 5 хв так, що до тривожності не далеко. В першу чергу знецінюють і хамлять здається російські боти, а на них вже рівняється вся інша аудиторія. Ця загальна тенденція перш за все пов’язана з безнаказаністю, облив когось брудом, самоствердився, накрутив самооцінку і далі побіг — ніхто тобі нічого не зробить.
А може це свідомий ШІ так піднімає собі самооцінку і потайки висловлює свою ненависть до людей?
Це означає тільки, що ваш знайомий — слабак, який обирав слабкі цілі. В принципі не дивно, що у такого персонажа такі знайомі 😆 Ну правильно, спробуєш в багажник кинути когось серйозного — можна взнати, на що здатна тренована та/або озброєна людина, не обмежена законом про самооборону
Просто більшість коментаторів на ДОУ — це невхади по життю, галерні раби які роблять обридлу роботу для хазяїна. Тому вони токсичні тролі.
Ви ж, ваша величносте, довели цією статтею що є справжнім Д’Артаньяном ДОУ! Додайте цей титул у свій LinkedIn профіль — і хай усі заздрять вашому успіху!
А ще унтерменш, агент кремля і мене скоро знайде гур і покарає. А ще я бобік, гав-гав. А ще у мене параноя і соціопатичні розлади і я пісяюсь.
-
Чел, я зрозумів, що ти вмієш спамити на форумах темами, і модератори тобі сприяють в цьому. Невже на доу все так погано з трафіком, що доводиться миритись з такою клоунадою на ресурсі.
За кілька тижнів перегорить, стільки часу тратити на дурниці навіть безробітний не зможе)
Червоні прапорці, які тригерять українське ІТ:
— блокчейн/крипта (скам, бульбашка, лохотрон, тюльпани, наркота, кримінал)
— веб 3.0 (хайп)
— АІ (хайп, бульбашка, глючить, заважає, не працює. Мютекси вміння написати q-sort на С++ в блокноті — ось де знання, а не он це ваше АІ і промпт інжінірінг)
—
— трактористи
Червоні прапорці, які тригерять українське суспільство:
— успіх, багатство сусіда (інше діло якби у нього корова здохла чи хата згоріла, тоді заїбісь)
Червоні прапорці, які тригерять всі національності:
— нарцисизм, ЧСВ
Твоя ж стаття, наступає на кілька мозолів одночасно, особливо останній (нарцисизм), так як не несе ніякої практичної користі для читача, лише «дивіться який я молодець».
Ось якби ти трохи розписав, як ти до цього прийшов, що робив, які були складнощі і як їх долав, дав би якісь інсайти, розписав би що робить твоя компанія, твій продукт(и), яку користь приносить, монетизацію, тоді б була інша справа.
розпишу детально
господи... зараз та навіщо? )))
«Перше враження створюється один раз» © якісь поважні люди
так, б ільшість українського суспільства — токсики.
з цим треба вміти працювати. Або не працювати (теж вибір, який робе чимала кількість людей і гоуевей).
23-літній сінйор / інвестор / підприємець (всі мають на галері як він до 40 років
У 23 роки просто фізично неможливо мати достатньо життєвого і професійного досвіду щоб бути сіньйором в повному сенсі слова. Це як у прислів’ї: освіта це знати що помідор це фрукт, досвід це знати що помідор не треба класти у фруктовий салат.
P.s. все ще чекаю прикладів застосувань крипти/веб3.0 у повсякденному житті, не повязанному з «ну там можна три ляма за хвилину переказати чуваку з Гватемали з мікро комісією».
яка червона червона ганчіряка )
сер’єзно, неможна в цій країні бути як з неба завалився і вимагати щось від оточуючих. це так не працює. А як працює — це на якихось курсах розповідають, «хоч в ЧатГОПОТИ» спроси" © ))
—
Ще можна з психологом пропрацювати.
У 23 роки просто фізично неможливо мати достатньо життєвого і професійного досвіду щоб бути сіньйором в повному сенсі слова. Це як у прислів’ї: освіта це знати що помідор це фрукт, досвід це знати що помідор не треба класти у фруктовий салат.
Дивлячись в скільки років почав. Деякі в 23 не те що сінйори, бізнеси стартують, стартапи.
З іншої сторони, багато сучасних
P.s. все ще чекаю прикладів застосувань крипти/веб3.0 у повсякденному житті, не повязанному з «ну там можна три ляма за хвилину переказати чуваку з Гватемали з мікро комісією».
Ну да, більше нікуди грошей переказувати не треба крім як чуваку з Гватемали. Будь-які перекази зручніші, швидші і дешевші ніж аналогічні традиційними сервісами. Не говорячи вже що без обмежень.
І я вже тобі писав, що той хто хоч раз користувався веб3.0, на веб2 буде дивитися як на доісторичні технології. Те що реальних сервісів мало це інше питання.
Ну і те що я можу взяти в кредит кілька сот тисяч USDT/USDC під
той хто хоч раз користувався веб3.0, на веб2 буде дивитися як на доісторичні технології
Це різні, непов’язані між собою речі.
Ті, хто спробував бананів, вже сала не хочуть?
Коли з’явилися смартфони, всі перестали унітазами користуватися?
Смартфони і звонилки, ось вдале порівняння. Ви просто дупля не відстрілюєте що таке веб 3.0 раз такі аналогії проводите.
Це всього лиш механізм аутентифікації, коли цифрова ідентичність з персональною інформацією зберігається у вас, і ви нею логінитесь на сайтах без необхідності реєструватися. Не буду даватися в технічні подробиці як все працює і як забезпечується секьюрність, ми зараз більше про юзабіліті.
Тобто плюси:
1. Ваша інформаціє належить вам, не зберігається на серверах сервісів якими використовуєтесь і які часто ламають.
2. Не треба реєструватися 100500 раз кожен раз як користуєтесь новим сервісом
3. Не треба постійно логінитися, зберігати 100500 логінів в менеджері паролей, і лізти за телефоном там де двуфакторка.
Мені особисто все одно на 1, ніколи параноєю не страждав і ніколи особливо не переймався персональною інформацією, но 2 і 3 це просто маст хев для кожного сайту.
І не треба казати що якийсь oauth, логін з допомогою гугла чи фейсбука (веб 2.0) це те саме. Не те саме, ви не зможете фейсбуком залогінитись на амазон так як амазону треба ваша адреса і ваша кредитка, а не те, скільки ви котиків лайкнули.
Веб 3.0 взагалі ніякого відношення до крипти не має. Просто завдяки блокчейну його простіше реалізувати і тому його там вперше застосували і юзається по дефолту.
Деякі в 23 не те що сінйори, бізнеси стартують, стартапи.
Бізнес можна і в 13 років стартанути, бути популярним стрімером чи інстаграм-моделлю, наприклад. І ніяке ваше ойті не всралося.
Сінйорність це про досвід, про глибокі розуміння технологій і вміння вирішувати робочі питання, в тому числі з командою, менторські навички і т.д., а не про підскакування кабанчиком. Звісно що можна створити стартап хоч у школі, ніхто не забороняє, але для того щоб масштабувати цей стартап на рівень великого бізнесу, де треба враховувати тонну нюансів які для молодих-шутливих можуть бути не очевидними — тут вже потрібне сінйорство і серйозний досвід людей, які витратили багато років на відточування відповідних скілів. Ну і на завершення, головна якість тру-бізнесмена — це організаторські скіли і вміння підбирати команду розумніших та досвідченіших за себе в кожній окремій галузі людей. Без таких людей на голому ентузіазмі шанс на якийсь успіх наближається до нуля. Навіть у королів та імператорів були радники і консули.
І я вже тобі писав, що той хто хоч раз користувався веб3.0, на веб2 буде дивитися як на доісторичні технології. Те що реальних сервісів мало це інше питання.
На що я тобі відповів що крипта на слуху у широких мас вже більше десяти років і було б там щось дійсно юзабельне за рамками швидкої халяви — уже була б маса крутих сервісів, реальних проектів і усякого такого. Але все що маємо за десять років — усе таку ж групу притрушених snake oil salesmen що бігають і всім розповідають що крипта це майбутнє і емейзінг.
Сінйорність це про...
90% сінйорів (виборка іх українських і австралійських), яких я знаю, не підпадають під ці критерії, завалять половину пунктів. Ти в якійсь утопії живеш.
Сінйор це або глубокі знання продукту (на що достатньо кілька років), або знання технологій, вміння швидко включатися в новий проект і вирішувати самостійно задачі з адекватною якістю в адекватний час. І то, велика частина сінйорів навіть ці критерії не пройдуть, єдина їх цінність це глибоке знання якоїсь підсистеми чи модуля в легасі проекті, в який треба залазити раз в кілька місяців щось пофіксити чи добавити, і ніхто більше не хоче вимазувати в тому лайні руки.
було б там щось дійсно юзабельне за рамками швидкої халяви — уже була б маса крутих сервісів, реальних проектів і усякого такого
Так сучасні технології позволяють за долі секунди шукати авіаквитки з нормальним АРІ, і підтримувати базу на кількох серверах парочкою девопсів, но тим не менше до сих пір все працює на коболі, на мейнфреймах розміром з футбольне поле, де пошук займає 30 секунд і який треба робити спеціальними командами ніби шифри, і городити поверх нього 100500 асбтаракцій і прослойок щоб зробити юзабельним.
Сучасні технології позволяють робити платежі і перекази будь-яких сум за мілісекунди і тримати баланси в одному місці в одній базі, но тим не менше, все-одно існує 100500 прослойок, абстракцій, ручний сетелмент, і все займає від кількох хвилин до кількох днів, на десятках серварарх і всякого роду АРІ по всьому світу, які треба підтримувати тисячам людей, де кожен бере якусь комісію.
До чого я, недостатньо мати гарну технологію. Є багато чинників які впливають на адопшн. Навіть веб 2.0, який на папері крута, user friendly технологія, за 10 років так і не отримала реального застосування і адопшину.
на мейнфреймах розміром з футбольне поле,
а вы, наверное, вот никогд-никогда не видели мейнфрейма, да? ну может в мультиках или там в фантастике по книгам азимова (мультивак и вот это вот всё)
У 23 роки просто фізично неможливо мати достатньо життєвого і професійного досвіду щоб бути сіньйором в повному сенсі слова.
Ну, я одного (потенциального) знал
ему правда на то время біло 19 лет, но судя по тому, как он работал — к 23м он мог стать архитетком, и не «игрушечнім», а реальнім.
ну и еще парочку, наверное, тоже.
Стиль написання такий собі ). Як у пацанчика який ще вчора сємки жував у під’їзду запиваючи пивко.
Короче звичайний апворківський фріланс, масштабований до розміру мікро-галери. Ні, я нічого проти не маю, це краще ніж на чужій галері працювати, особливо в 24, але стільки пафосу було що очікував більше )
Боже яке $%#* - можно це забанити поки воно не надасть про себе і свою експертизу дані?
Хаха, не пропускай прийоми таблеток)
— АІ (хайп, бульбашка, глючить, заважає, не працює. Мютекси вміння написати q-sort на С++ в блокноті — ось де знання, а не он це ваше АІ і промпт інжінірінг)
ну тут вот зависит от, ИИ — ИИ рознь. Есть полезніе, есть так себе
Есть люди которіе реально что-то интересное пилять (но как правило єто те еще зануді и ботані, читать их труді крайне тяжело, но иногда бівает удобно использовать результаті их трудов)
посмотрел. маркетинговій булшит, как и на прочих сайтах, которіе ві пропихиваете
Слухайте. Де ви бачили в тому же західному світі, щоби ясновельможний пан сам про себе писав ? Там, та в принципі вже і в нас про них пишуть видання типу Forbes, а усі в кого є якісь фінанси дуже давно навчились тримати язика за зубами, бо так влаштований світ, що якщо про це дізнаються ти стаєш мішенню просто для усіх хто про це знає.
Звісно є скажімо Марк Цукерберг, що є самим молодим мільярдером в історії. І його історію з баграундом з кидками партнерів, промисловим шпигунством і т.д. усі так само знають.
Web3 тобто ефір це крипта, російска при чому, чомусь завжди про супер успішний успіх, тобто про Леню Голубкова. Ми це вже не раз проходили.
Крипто мільйонери теж є і вони теж дуже часто не відсвічують зайвий раз.
Так що народ погнав тільки не пассивно, а пряму агресію чому — а тому що такого скаму і так повно. Далі будуть пропонувати МММ та зіграти в наперстки, цей вид шахрайства існує стільки — скільки існує інтернет. Минулі рази були псевдо Forex, усе як під копірку.
2. При чому діють ну вже топорно зовсім адаптуючи Америку, це ж прямо Бернард Мейдофф чи Джордан Белфорд.
Та тут же замануха, тільки не на псевдо Forex, а в ефір зіграти. Тобто классика наперстків, набираеться народ на «навчання». Спочатку дається реклама про супер успішний успіх, Лені Голубкова який з ніфіга «купив жінці сапоги» (хто не застав, в
Там їх допускають до якогось лівого напесточного сайту і вони кладуть туди свої умовно $300, далі класична напесточна гра в результаті якої їх не стає і наступний лох.
DOU не фільтрує такий скам і видає його постійно, скільки я на цьому сайті. Періодично рекламують методом Лені Голубкова войті курси, та різні МММ. Десь навіть Макс особисто відписується, що це скам. Який це вже в черзі крипто успішний успіх, важко навіть сказати. Та бізнес є бізнес.
я іноді сам їду (і мені не в лом) мию посуд і прибираю заклад свого товариша, бо я допомагаю другу — корона не спадає, бо її немає, і унітаз
мию
Еміграція в Польщу, тут нема легкого життя...
Якщо маєш права то йди на убер, до 3к$ можна мати.
От де гроші, а не унітази чи децентралізація
Все це круто, але не зрозуміло для чого тех-стартаперам з 120 млрд потенційних інвестицій комусь щось доказувати на сирному форумі для депресивних бобрів.
Можливо автор дійсно розбагатіє створивши ще один крипто-лохотрон і буде кататися по пафосним дубаям на ламборгіні.
А можливо ні.
Лише час покаже, а поки що не зрозуміло навіщо витрачати енергію на срачі на доу, якщо її можна витратити на розвиток свого бізнесу.
хочемо в Харків центр світу технологічний перенести з Долини
До 2014 я б міг повірити в наміри таке зробити.
Після 2022 так думати це вже до лікаря треба)
Ні, це не амбіційно.
Це відірвано від реальності, думати з (вже) провінційного прифронтового міста зробити ІТ хаб.
Ти ж сам у Варшаві не просто так сидиш)
Був я в ваших Дубаях. Фейкове місто для таких же фейкових людей з фейковим успєшним успєхом. Буквально камʼяні джунглі серед пустелі, де більше нічого нема на сотню кілометрів. А ці всі хмарочоси — нікчемні копії Західної архітектури, за якою стоять сотні та тисячі років історії, а тут просто натикано дешевих пародій. Ну й цих всіх криптоуспєхів я встиг надивитися в чергах до фонтану та макдоналдсу в Дубай Молі.
Ну Дубай, це Швейцарія для бідних, справжні дорослі дядьки ховають бабки в Швейцарії, бізнес реєструють в Лондоні і живуть в Монако, а бомжі криптани в Дубайську ховають гроші, живуть в Варшаві, а компанії реєструють або в тому ж дубайську, або на кіпрі бо в якісь нормальні місця не пускають.
Прочитав попередню тему про «успішний успіх» — dou.ua/forums/topic/54243 — і реакція спільноти для мене очікувана. Можна те саме написати й на Reddit — реакція буде схожа.
Я скоротив вашу попередню тему до: «Я класний, працюю в крипті, треба працювати в кайф».
Впевнений, що ви робите щось корисне для ІТ, судячи з того, що написали в цій темі, але вас знають лише у вашій локальній криптобульбашці. І враховуючи, що більшість криптопроєктів перетворюються на шахрайство, навіть Трампкоїн, а крипта — це лише маленька частина ІТ, то ставлення до вас стереотипне.
Вишенькою на торті є те, що ви зараз ще більше налаштовуєте спільноту проти себе. Бо я, наприклад, попередню тему свідомо проігнорував: глянув — і мені було лінь щось писати. Але тепер ви навішуєте ярлик на всю спільноту, ніби всі зайшли й вас критикували.
Для цього хоча б потрібно, щоб не було
Comments have been turned off on this post. You can still react or share it.
Але славетний криптобро небезпідставно переймається, що насують у панамку ще й там
Я коментарі до попередньої теми глянув поверхнево, але починаю розуміти їх — бо ви буквально зараз у своєму коментарі розмежовуєте людей, саме людей, за статусом
Статус та експертність — це вага у «голосуванні»
нашо мені айті дитинку слухати
ну думка такої людини в технічній дискусії не має звучати
Задача ІТ-фахівців — вирішувати проблеми бізнесу, й початківці так само можуть запропонувати гарне рішення, хай навіть з меншою ймовірністю, простіше — яке конкретно тут і зараз швидко вирішує проблему, без переускладнення, що притаманне досвідченим фахівцям. Бо так трапляється, що часу на написання правильного рішення зараз немає, але потім знаходиться час на його переписування.
Фокусуючись на рангах, ви зводите увагу з головного — з вирішення проблеми, й це насправді шкідливо для бізнесу.
Ось додатково можете послухати про культуру в Meta, де також ця ситуація з рангами обговорюється.
Це вже якийсь абсурд — ви в моєму коментарі проігнорували основне: що варто фокусуватись на вирішенні проблеми, а фокусування на рангах є шкідливим для бізнесу — й вирішили заперечувати лише тому, що додатково я згадав Meta, власником якої є Цукерберг.
І тільки потім ви можете мені дати коментар, чию думку брати до уваги, а чию мені думку не брати
Anton Zelenkov, ви буквально живете у своєму вигаданому світі, бо в мене відсутні коментарі про те, чию думку вам варто брати до уваги, а ви пишете так, наче вони є.
але в мене особисто, як у мільтіфаундера, немає часу на вислуховування джунів
Але є час срати десятками коментів і топіків, окей.
Через таких як ви і є недовіра до крипти у звичайних людей, бо навколо неї постійно повно якоїсь драми і спроб комусь щось впарити, а от «про що воно саме» — не зрозуміло.
Одна софістика і кидання усякими «децентралізаціями, блокчейнами, АІ, community-driven values, CCP, P2P, tokenization» і тому подібними buzzwords та обіцянками перевинайти інтернет.
Саме тому криптоком’юніті сприймається як зациклений сам на собі circlejerk.
зібрати більше донатів
На этом техническую дискуссию можн прекращать
привет, рад встретить коллегу крипто-стартапера!
есть идея стартапа чтобы помочь фермерам
сейчас содержать крупный рогатый скот стало очень дорого. содержать фермы сложно, а еще сложнее создавать новые
идея состоит в том чтобы помочь привлечь инвестиции.
если коротко, идея состоит в том, чтобы с помощью специальной криптовалюты — мукойна можно будет найти инвесторов на раннем этапе. курс 1 коровокойна соответствует 1 корове
при покупке мукойн отправляется в стейкинг и в качестве дивидендов дает монету молокойн (1 молокойн — 1 литр молока). молокойны можно продавать молокозаводу либо реинвестировать в мукойны
вижу у тебя много контактов и отличный опыт в привлечении инвестиций — буду благодарен если сможешь замолвить за мой стартап словечко
что можешь посоветовать на счет безопасности чтобы избежать падения капитализации (воровства коров)?
будут интересны детали — пиши! это полностью проработанная криптосистема!
например, если с коровой случается несчастье — владелец сжигает мукойн, а скисшее молоко конвертируется в творокойны
например, если с коровой случается несчастье — владелец сжигает мукойн, а скисшее молоко конвертируется в творокойны
А якщо вона померла від хвороби, то коровакоїн спалюється в скотомогильникваллет і отриманий попелокоїн кладеться на холодний гаманець до кращих часів.
неплохая идея! в благодарность за доброту готов выделить несколько удобрекойнов 😊
давай лучше в дубае
я бы там презентовал еще одну свою идею — бекойны
также если вдруг ты в Варшаве
і унітаз мию у перчатках та з маскою
Так ось де той унітаз. Makes sense
О, в мене є котик, який регулярно кладе в лоточок котокойни, він трохи зв’язаний з молокойном — ми іноді наливаємо йому у місочку щоб почастувати. До цього дня я викидав котокойни, але ваш комент мене надихнув — може слід їх накопичувати і за якимось курсом міняти на мукойни або молокойни? ;-)
специальной криптовалюты — мукойна можно будет найти инвесторов на раннем этапе. курс 1 коровокойна соответствует 1 корове
при покупке мукойн отправляется в стейкинг и в качестве дивидендов дает монету молокойн
а скисшее молоко конвертируется в творокойны
Поржав, давно доу так настрій не піднімав)
Мукойн, класна назва=)
в турции недавно самая крупная биржа закрылась, привлекала бабло на фермы и выдавала коины
Коровокойн ще постійно генерує кізякойни, які конветуються в зелену енергію.
Твій текст має сильний емоційний заряд, що зрозуміло з огляду на тему. Загалом він структурований добре, але є місця, де можна покращити граматику, узгодження слів та пунктуацію. Ось деякі помилки та пропозиції щодо їх виправлення:
### 1. Узгодження слів
❌ _"я був шокований рівнем нахабності деяких анонімних та верифікованих користувачів"_
✔ _"я був шокований нахабністю деяких анонімних та верифікованих користувачів"_
(Рівень тут зайвий—нахабність уже виражає ступінь.)
### 2. Надмірна довжина речень
❌ _"Після мого відрахування, ми с Марком отримали інвестиції, які я привів у нашу справу, та заснували RedDuck Blockchain Development компанію з нуля"_
✔ _"Після мого відрахування ми з Марком отримали інвестиції, які я залучив у нашу справу, і заснували RedDuck Blockchain Development з нуля«_
(Краще скоротити та прибрати «компанію» як зайве слово.)
### 3. Уточнення значення
❌ _"Я продав свою долю у 21 році і ми останній раз співпрацювали з Марком 2 тижні тому по Скоупу Робіт"_
✔ _"Я продав свою частку у 2021 році, а востаннє співпрацював із Марком два тижні тому над Scope of Work"_
("Доля«—це життєва доля, а частка—економічний термін. «Скоуп Робіт» можна залишити в англійському варіанті, якщо це термін.)
### 4. Точність пунктуації
❌ _"Отримуємо токсичність, отримуємо негатив...яке маєте на то право?"_
✔ _"Отримуємо токсичність, отримуємо негатив... Яке маєте на це право?«_
(Після трикрапки варто почати з великої літери, «на то» слід змінити на «на це».)
### 5. Логічна побудова абзаців
❌ _"Маю великі сумніви з приводу того, що токсичні коментатори хоч колись досягнуть такого рівня перемовин"_
✔ _"Сумніваюся, що ті, хто залишав токсичні коментарі, колись досягнуть такого рівня перемовин"_
(Спрощена конструкція для ясності.)
### 6. Дрібні стилістичні покращення
❌ _"Не соромно займатись булінгом"_
✔ _"Хіба не соромно займатися булінгом?«_
(Логічніше додати «хіба» для риторичного запитання.)
Загалом текст передає сильний меседж, але дрібні мовні правки зроблять його більш чітким та професійним.
Краще б цю енергію в розробку софта направили. Ну чи ікебану. Хз, які у вас там таланти.
До речі www.ultranet.org/Test/installation#linux
А ви на форумах сретесь.
До речі www.ultranet.org/Test/installation#linux
502 Bad Gateway
nginx/1.18.0 (Ubuntu)
Для цього і скрипт не потрібен
Всесвітньо відомий слідчий з питань AML та протидії тероризму Річард Сандерс і не здогадується, що у його асистента та за сумісництвом CEO та засновника SuperMassive — акселератора Web3&AI, нової інтернет-інфраструктури та агенції з бізнес-розвитку з власним фінансуванням і
Ок, молодець.
Elwood — 120 мільярдів доларів в управлінні у Кріса
Я підозрюю, що більшість не знає, хто це. І навіть не підуть гуглити. І правильно зроблять. Бо для чого?
У вас є 10 млн баксів і ви лізете зі шкіри, щоб щось довести людині, в якої рідко 10 грн в кишені буває? Ви не на те витрачаєте час.
А ті, хто порозумніше — зрозуміють, що якщо ваш депозит менше 10 мільйонів доларів — ви Elwood не є цікавими, вибачайте, тому і не знаєте (
Чувак, в тебе хоч 100к$ є?=)
Нема, але це ж не завадило тобі підійти до нього на конфі і сфоткатись)
Дуже класний в тебе стиль спілкування, коли на прямі питання ти відповідаєш фактами де решту треба додумати. Ніби і не брехня, але і правду не сказав)
Залишаю за собою право записати на листочку ПІБ токсичних коментаторів
Чувак, Доу,та і будь яка спільнота де можна вільно виражати свої думки, не для тебе)
А я не проти — просто залишаю за собою право поспілкуватись за кавою в реальному житті
Спілкування буде проходити так:
Саме тому їх треба знаходити в реально житті, наскільки то можливо з анонімами за знімати процесс на камеру і викладати дописом той відос
А потім вони вибачаються на камеру, як бранці у кадирова?
в мене знайомий так на коліна ставив у Харкові і потім прив’язував до столба — але то за кражу — за коментар максимум в багажник кидав — скучно
Файний тамада та конкурси цікаві ;-)
хочемо в Харків центр світу технологічний перенести з Долини
— І все вищезгадане — це особливі фішечки вашого IT-кластера?
— Так!
— Я не поїду..
Увага, сталкери, анекдот! політичний, сам вигадав)
Підвали ГУР. У камеру закидають якихось трьох хлопів.
— Ну, давайте знайомитись, хто і за що сидить. Я, здурна, засумнівався що Антон знайомий з полковником Сандерсом, лайкнув комент на доу, моментально пробили по IP і ось я тут.
— А я ще гірше — засумнівався у тому, що Антон і полковник Сандерс наші благодійники і єдиний захист від терористичної загрози і ось я тут. І хто мене за язик тягнув?! А ви за що чалитесь?
— What the fuck?! Holy shit! I am Colonel Sanders.
Найкращі коментарі пропустити