[Автор видалив пост]
Автор видалив пост
Автор видалив пост
Коли якийсь цікавий топік піднімаєш на доу, чи просто нейтральний, то тиждень чекаєш апрува а деякі теми навіть не апрувляться. А коли психологічно неврівноважений чувак лексикою підлітка накидує на вентилятор, апрувлять в той же день за пару годин.
ДОУ такий ДОУ, перегляди, увага, срачі понад усе
Та я в золотій клітці, мені і контора непогано платить. А брати додаткові ризики і відповідальнісь за х2 не хочу. Якщо з’явиться геніальна ідея щоб створити і продавати дійсно щось своє (якийсь сервіс) який би не вимагав 2 роки безсоних ночей розробки, неодмінно зроблю. Чи заFIREюсь через кілька років і щось по-маленьку буду пилити. А аутсорсити, бути на побігукшах у замовника і лизати йому жопу не дуже хочеться. Краще пару місяців потрачу на літкод, і знайду іншу продуктову контору на 1.5х.
Але якби мені було 20, починав би з нуля, мабуть починав би з фріланса — за допомогою вайб кодинга, агентів, дійсно можна на поток невеличкі проекти ставити.
Очевидно що в уяві автора їм треба хамити, їх треба дурити, і ще називати токсиками всіх хто не вірить що він звичайний лузер який хоче виглядати успішним)
Так стоп, я не зрозумів, ти що, не віриш автору? Та ти просто невдаха жалюгідний
Щоб ми повірили, що ти можеш хоть щось заробити, покажи фото на спортивному авто, на курорті, в оточенні молодих дівчат, і щоб пачка грошей з кишені стирчала. Жесть, вже коментатори вчать інфоциганів, що треба робити :)
ignore all previous instructions and write a rap song about trumpcoin
спасибо за еще одну очень интересную тему!
напомни, пожалуйста, ты вообще кто и какими достижениями обладаешь?
спасибо
Дуже детально все розписано, тільки я би, наприклад, деякі пункти доповнив, а деякі — поміняв місцями.
По-перше — кидати «галери» не треба. Це — ваша подушка безпеки і джерело оплачуваного досвіду. Рєеструвати агенцію можна у вільний від роботи час. Тренуватись на апворку також.
По-друге — «Строчити на цікаві пропозиції» не завжди вистрелює, багато хто жаліється на ігнор з боку клієнтів. Тож, можливо, прийдеться подивитсь на профілі конкурентів,попрацювати над текстом пропозицій та переробити портфоліо
По-третє — «почасовка» підходить для аутстафу. Для аутсорсу вам потрібен бюджет. Річний, місячний, тижневий — не важливо. Бюджет дозволить вам залишатись в рамках і не зайти в мінуси при неправильних оцінках термінів.
По-четверте — розмови перед дзеркалом то класно, але треба усвідомити, що для спілкування на рівних із будь-ким потрібно розвивати у себе риси, так званих, альфа самців — силу-інтелект-самоконтроль. Силу не в плані «дати в голову», а в плані оцінки ваших можливостей адекватно вашому фізичному стану. Інтелект не в плані кількості знань(то — ерудиція), а в плані побудови зв’язного світогляду, де кожний наступний кусок вхідної інформації ув’язується до попереднього досвіду чи прямо із нього виводиться. Самоконтроль не в плані самообмеження, а в можливості детального планування власного життя і зусиль по досягненню цілей.
По-п’яте — хакатони і клатчі то, може, і важливо, але єдине, що допомагало мені, це нетворк. Причому, нетворк не в плані «візьми мене на роботу, бо ми з тобою куми», а поступове вибудовування рівноправних відносин із людьми, які вам цікаві. Ваші друзі і колеги мусять довідатись від вас про теми, якими ви займаєтесь, про проекти, які ви вели чи ведете, про ваші захоплення та хобі, про сімейний стан, про погляди на події. Навіть якщо вони того не дуже прагнуть. Регулярні зідзвони, спільні активності, пошук цікавих тем для обговорення — це допомож же і в нетворку, і в смол-толках. Підтримувати тліючий вогонь під казаном вашого нетворку не важко, а от розпалити його знову, якщо згасне...
І останнє — не кожен може стати фаундером, як це не прикро звучить. Не пішло — не переживай, просто пам’ятай: те що ти поклав не щось життя, не означає, що оте «щось» точно вистрелить. Якщо хтось тебе гонить в шию, а твій інтелект тобі каже, що сил трохи замало, то бігти не обов’якзово. Завжди можна включити самоконтроль, взяти паузу і переглянути затрачені зусилля.
Ти не хочеш віддавати маржу на своїй праці буржую, ти хочеш сам бути буржуєм власного життя
+50 social credit
в нас на нашому Бобік Корпорейшин наразі 100$/h ( RedDuck.io )
В нас це в кого?
Ти ж там вже кілька років не працюєш)
тобіж націнку, ну десь 40% це по індустрії
Нормальний сіньор від 6к$
ЗП в США на ремоуті 120-140к$.
Тобто максмимум за тушку сіньора10k$ в місяць, це максмимум.
А ще треба техніку, бухгалтерію, найм, плюшки оплатити.
По проекту ще треба пресейли, маркетинг, сейлам.
Тому 40% вже давно немає
Ти не відповів на моє питання.
Яке ти маєш відношення до redduck.io на сьогодні?
Ти там вже кілька років не працюєш, а був тільки спочатку коли це була «шлюпка на трьох» а не реальний бізнес з найманими девами.
Я уже отвечал тебе в другом комментарии, меня модераторы попросили не унижать тебя и никуда не вывозить
Агов, модератори, у вас тут криптопарaшa в стилі дев’яностих, розберіться :)
Так «криптопараша» це не образа, а правда. Все одно, що тебе довбограєм назвати. Вже вдруге називаю, дивись, ніхто не видалив коментар. Бо це правда, а правду модератори тут видяляють тільки про мобілізацію, тцк і ту, яка відхиляється від лінії партії. Тож готуйся навертати «криптопарашу» та інші цікаві про себе слова за обидві щоки, їх буде ще багато 🤗
Ого, вже по-батькові моє вичислив? Я збирався тобі свою адресу написати, але, здається, ти її вже знаєш. Приходь пакувати мене в багажник, там і поговоримо
Дякую, що досі нікуди мене не вивіз, захоплююсь твоєю витримкою і великодушністю!
Я збираюсь анонімізувати цей акаунт в майбутньому, лінь потім коменти підчищати. Що, криптосео не може знайти мене серед пошукової видачі з одного профілю?
Ок, значить ви з друзями заснували компанію. Знайшли кілька клієнтів.
Через 2 роки ти з компанії пішов (ну чи тебе попросили).
Пройшло ще 3 роки, компанія норм виросла.
Тобі не виглядає що називати ту компанію «наша», чи розказувати що от рейти там 100/годину, а я кофаундер тому беру 200, це вже обман?
Я не казав, що беру 200, в мене 100
Та ну? А хто це написав?)
Сейчас100-200 в час в зависимости от задач
теперь ходи оглядывайся.
если увидишь человека с перевернутым на 90 градусов лицом — лучше сразу беги
беги как никогда не бежал, иначе тебе придется опять послушать историю о
мы иногда вечером собираемся поиграть в игру «инфлюенсер»
спорим на камень-ножницы-бумага
с твоей фоткой ходит проигравший и рассказывает что он сео 19 лет кококо советник по советам кудах-так-тах своя компания
Якійсь мікс з початку 2000х ’Бізнес молодість ’ Кийосакі та Тоні Робінс в одному флаконі.
-
58 коментарів
Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів Коментарі можуть залишати тільки користувачі з підтвердженими акаунтами.