[Автор видалив допис]
Видалено автором
Видалено автором
Регуляцій мало в крипті. В стоках купа правил і обмежень, більшість з яких писались кров’ю(грошами) і десятилітнім досвідом фінансових установ. В крипті, особливо децентралізованій, не зрозуміло як за маніпуляції(я вже не буду казати про кидки чи піраміди, там ще сумніше) карати людей. Уявіть якби Цитадель чи Джейн стріт мали б всі ті знання і експертизу що вони мають, але не мали б жодних обмежень на маніпуляції. Вони і так стабільно мільярди заробляють за рахунок ретейл трейдерів, а так би взагалі б без нитки лишали) Рівень скаму в крипті об’єктивно більший ніж в класичному фондовому ринку, заробити звичайним людям на трейдингу важче — тому і думка така негативна про неї
Нова модель емісії (випуску) грошей
Функціонал:
З самого початку, в кожного користувача є 1 репутаційний бал і 0,0001 платіжний.
В кожного є гаманець і пароль до нього.
Кожен користувач, може передати свій 1 єдиний бал репутації іншому користувачу, а може в будь-який момент, забрати назад, але всього лише цей один репутаційний бал і лишити його собі, або передати ще комусь іншому. Цей бал не ділиться на менші частини, тому що він не звичайний, а репутаційний і твій особистий, належить лише тобі. Як твій голос на виборах.
В мінус, заходити не можна.
Плановий ліміт на всю систему:
1 млн. балів (Репутаційні + платіжні)
Кредитів і депозитів в системі не передбачено.
Нікнейм і пароль, генеруються автоматично, пароль змінити можна тільки автоматично.
Той, в кого є мінімум 100 балів репутації, або більше, отримує від цієї автономної замкнутої системи, на свій рахунок щодня +1 платіжний бал.
Це альтернатива майнингу, який відбувається до тих пір, допоки не буде досягнутий ліміт в 1 мільйон балів, сукупно на всю систему. Після чого, нові платіжні бали і нові гаманці, система більше не генерує.
Кожен користувач системи, який має 10 або більше репутаційних балів, раз на тиждень, отримує від системи пароль і гаманець з одним репутаційним балом і 0,0001 платіжним балом, для іншого нового користувача, якого обирає сам.
В системі, є лише два типи балів: платіжний, та репутаційний.
Платіжні бали, можна переказувати з одного гаманця, на інший, як гроші (Від 0,0001)
1 платіжний бал, можна викупати в користувачів за одну реальну піцу, щоб підвищити попит на цю інновацію.
як наш ultranet.org , родом з України з власним мільйонним фінансуванням!
який ПОВНІСТЮ фінансується на власні мільйонні кошти головного архітектора
А чого інвесторів не залучаєте? Вам не дають?
Скільки людей працюють над проектом?
Скільки часу ви вже пиляєте проект?
Ця серія постів через те що гроші закінчуються і треба нового архітекта з мільйонами?
А то суть блокчейну, ідеї Сатоші Накамото, Віталіка Бутеріна, Гевіна Вуда та інших новаторів — там філософія, там не про бабло, друзі!
До того, що я є Пропагандистом децентралізації, опенсорсу, відкритості, прозорості, інтеграції у державний сектор, адекватної регуляції від скаму, яка не перешкоджає поширенню ідей децентралізації!Я є Керівником по Партнерствам та Пропагандистом нашого підходу в ultranet.org/manifest , який ПОВНІСТЮ фінансується на власні мільйонні кошти головного архітектора, родом з України!
Всі розробки буде і вже частково викладено у відкритий доступ — не треба тут підписок платних — це не продукт — це філософія, у яку ми вкладаємось, це є Нон-Профіт!
Тут залишилося тільки додати слова Митця:
Таких гaндонiв часто бачив я,
Що всiм пиздять: я — гуру, я — учитєль!
Несiть менi усi по три рубля
І мудростi вам дам я доxуя.
А сам читать умiє по складам
І голосно пердить в компан’ї дам.
За пів року Web3-проєкти втратили понад $2 млрд через шахраїв (8 липня 2022)
В мене є проєкт для спрощення пошуку роботи зі списками компаній, де використовується Golang, Rust, Scala та Elixir. У цьому списку відсутні компанії, які займаються криптовалютами, блокчейном, web3, NoCode, LowCode, Gambling та iGaming, бо такі домени є ризикованими, й про це треба нагадувати.
За пів року Web3-проєкти втратили понад $2 млрд через шахраїв (8 липня 2022)
Щось мені підказує що web2 проєкти через шахраїв втратили значно більше за той же проміжок часу.
У цьому списку відсутні компанії
Молодець, Microsoft свого часу ігнорували мобільний ринок, IBM ігнорували Microsoft, Nokia сприймали IPhone як нецікаву дитячу іграшку і т/д.
Це не прям звісно щось накшталт боязні нового. Просто помилка в управлінні ризиками.
Треба показувати такі компанії, знати як відрізняти мутних персонажів від адекватних компаній і т/д.
У мене наприклад в портфелі моїх проектів є стабільна робота в зростаючій компанії з web2 та легасі хардкором. Але є і крипто стартап який пилимо разом із випускником стенфорду у фоні. У нього також цілий портфель різних web3 проектів бо у долині це популярно і це приносить гроші.
Тобто адекватна стратегія підходу до ризиків — 80% моїх зусиль на малоприбуткову але стабільну галеру та 20% на щось ризиковане але те що може мені принести надприбутки.
Потрібно додавати компанії зі сфер Web3, Blockchain, Cryptocurrency, NoCode, LowCode, iGaming, Gambling і Betting. За замовчуванням компанії з цих сфер завжди будуть приховані, але авторизований користувач повинен мати можливість увімкнути їх на сторінці налаштувань.
Щось мені підказує що web2 проєкти через шахраїв втратили значно більше за той же проміжок часу.
Так, але є один нюанс © . Токен проекти втратили гроші через шахраїв, але ці шахраї були в середині самих проектів :)
Декларативна беззмістовна стаття, прочитав і таке відчуття що радіо слухав — нічого не лишилося.
Україна в лідерах токен скаму тільки тому, що наше законодавство та контрольні органи поки що дещо хромають, а інколи і взагалі корумповані. Ще і війна підкосила можливості держави в регулюванні. Але це пройде, як інші країни східної Європи нормалізували свій апарат, так і Україна зможе.
Бджоли проти меду? Дуже зручно криптою давати хабаря, тому не регламентується .
Адміністрація не банить цього персонажа тільки тому що його топіки генерують активність на цьому напівмертвому форумі
Ми вже провели з автором конструктивну дискусію й довели до відома правила форуму
Українські банки не люблять працювати з криптовалютою.
Були випадки, коли клієнти скаржилися на блокування рахунків ПриватБанком через підозрілі операції з криптовалютою. Банк пояснює, що це пов’язано з моніторингом фінансових операцій.
Фінансовий моніторинг зараз дуже уважний
УкрСиббанк не працює з криптовалютою взагалі ніяк абсолютно. Так сказали в службі підтримки
Є обмінники де можна конвертувати криптовалюту в гривні, але це не дуже зручно для регулярного користування.
15 коментарів
Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів Коментарі можуть залишати тільки користувачі з підтвердженими акаунтами.