У команді інженерів роботаксі Tesla — жодної жінки

Чули, що Tesla нещодавно запустила своє перше роботаксі в Остіні? Але ще цікавіше не сам запуск, а те, що команда, яка стояла за розробкою — повністю чоловіча. На це звернули увагу на TeamBlind.

Жодної жінки серед інженерів. Ніби нічого шокуючого, таке трапляється. Але наскільки це гарна практика? На що впливає ситуація, коли команда — суто чоловіча або суто жіноча? Наскільки мені відомо, згідно дослідженням, гендерне різноманіття позитивно впливає на весь розвиток продукту. Воно допомагає бачити більше та краще враховувати різні сценарії використання.

Загалом, як вважаєте, чи справді різноманітність у команді впливає на продукт? Як із цим у вас? І чи бувають ще «жіночі» чи «чоловічі» професії у 2025?

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn

Найкращі коментарі пропустити

А ще всі якісь підозріло молоді, жодної людини в похилому віці не видно. Ейджизм? 🤔

Женщины умны и осмотрительны, они не склонны ввязываться в сомнительные авантюры.

Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
На що впливає ситуація, коли команда — суто чоловіча або суто жіноча?

У декрет не піде. Не лише ейджизмом, а також гендер є.
Зараз мобілізація і багато чоловіків також почали активно йти в декрет. Знайома розповідала, що щойно взяли на роботу чоловіка, а він через три місяці приходить і говорить, що дружина вагітна і у неї зарплата більше, тому вирішили, що в декрет піде він. Останнім часом профеміністів стає більше.

Нова чудова команда, і я там одна-одненька квіточка. 😀

В коментарях перепис чоловіків, які б не довірили жінкам навіть задоволення своїх чоловічих сексуальних потреб.

Іноді сигара — це просто сигара ©

Жодного ветерану АТО в складі
Здається, вони не поважають військових

Ох ці проблеми першого світу)

Тут ще не побороли чорні рекрутерські списки та розголошення персональних даних разом з відкликанням оферів та 100% мутні схеми найму. Куди нам до цієї sousage party?)))

У этого проекта много объективных технических проблем, которые следуют из задачи удешевления конечного решения. К примеру вопрос лидаров, которых нет и и которых выкинули сознательно....
А Вы тут чушь пишите нет того или этого.

OP та інші, у вас є можливість змінити стать, влаштуватися в Теслу і таким чином виправити цю несправедливість.
Іміграція та працевлаштування не повністю залежить від вас, але як то кажуть удача любить сміливих.

Ну проект все одно провалиться. Це роботаксі когось уб’є, теслу благополучно закидають позовами і всьо, більше нема роботаксі, знову індуси і мексиканці рулять. А ще це таксі не вміє їздити на складних перехрестях не знає правил дорожнього руху і наглухо ігнорує дорожні знаки. Хоча зі знаками це якась дивність, бо я коли їздив в Німеччину камера у мене в бмв всі знаки обмеження швидкості на автобанах читала, а там камера всього одна. А тут тесла у якої камер вистачить на весь концерн тойота, і воно банально не може розпізнати знак стоп проїзд без зупинки заборонено. До речі як вони будуть поясняти тупорилому штучному інтелекту всі виключення з пдр, коли там знак застосовується, коли не застосовується, як воно буде себе вести коли це таксі будуть підрізати реднеки на пікапах. Людина сучасний трафік часто зрозуміти не може, як цю задачу буде вирішувати тостер від маска, враховуючи ще й той факт, що вся продукція тесла це низькоякісне погано працююче лай*о.

Техническую часть могут подлечить, но такси это не только перемещение из пункта А в пункт В. Есть куча нюансов, начиная от встречи в аэропорту и помощи с багажом, до простого «а поговорить». И вот этот функционал роботакси не осилит никогда.

LLM та зручний у використанні багажник?

до простого «а поговорить». И вот этот функционал роботакси не осилит никогда.

Халва аллаху

Ну враховуючи, що це тесла, буде веселий атракціон, коли машина загориться, але продовжить їхати при цьому заблокувавши двері.

а поговорить

Це мінус а не плюс. В Остіні Веймо коштує дорожче а середньому ніж шкіряний мішок за кермом, а беруть всерівно Веймо...

а поговорить
Це мінус а не плюс

Не все люди интроверты.

В Остіні Веймо коштує дорожче а середньому ніж шкіряний мішок за кермом, а беруть всерівно Веймо...

Люди склонны увлекаться техническими новинкам , но среднесрочно не взлетит. Бизнесу конечно адски выгодно делать продажи и оказывать услуги без людей, но вот клиентам хочется иметь дело с человеком. И несмотря на обилие касс самообслуживания все равно стоят люди к живым кассирам.

несмотря на обилие касс самообслуживания все равно стоят люди к живым кассирам

Касири в середньому значно швидше все вибивають ніж покупці. Коли до касира 0-2 людини — стану в ту чергу (бо швидше буде трохи почекати ніж я то буду сканувати крутити і т.п.), якщо більше — піду сам тупити в самообслуговування і трохи часу виграю.

Автокасса хороша, как экспресс — для одного-двух средних предметов.
Живой кассир незаменим:
1. Дохрена разнородного товара
2. Товар 18+
3. Упаковка 6+ единиц одного товара.
4. Крупногабаритный/тяжелый товар.
5. Товар малого веса (мелкий крепеж, прянности) при автокассе с контролем веса.
Тоже самое и с такси — на одну поездку дом-офис приходится десятки корнер-кейсов.

Часто закупляюсь на касі з вагою, ніяких проблем.

Часто закупляюсь на касі з вагою, ніяких проблем.

Что-то мне подсказывает, что ты никогда не покупал 2 грамма ванилина или семена цветов.

Пучок петрушки рахується? Можливо ми говоримо про різні сервіси, я хз що там зараз в Україні.
Я про таку штуку говорю:
www.reddit.com/...​at_store_is_this_located
Я туди десятки кг навантажую різного всякого, і все ок.

Пучок петрушки рахується

Нет, он где-то грамм 100 весит.
Я про фасованный товар меньше 10 грамм — пряности, дрожжи, семена, 10 винтиков М2.5, бита к шуруповерта, клеммник WAGO.

Можливо ми говоримо про різні сервіси, я хз що там зараз в Україні.

Самый распространенный такой.
youtu.be/...​Yq1E4?si=5niqwlHOsXnGrDgP

Я про таку штуку говорю:

Такой тоже есть.
youtu.be/...​s8z98?si=3kLQOzvZSw_fG_4t
Это вообще хана. Я прошел его без помощи человека ровно один раз, после этого предпочитаю постоять в очереди.

Я туди десятки кг навантажую різного всякого,
і все ок.

Возможно это особенности американского ритейла с его фасовкой по 5 фунтов.
Но в связке, когда у тебя 18 литров сока и 100-граммовая пачка сливок касса начинает козлить по вполне понятной причине допусков на вес.

козлить по вполне понятной причине допусков на вес

Це проблема маркету а не технології. Те що в Україні рітейл жлобський — це факт. В США теж буває жлобський рітейл, наприклад, Волмарт. Там таких штук нк буде впринципі. В нашому ж маруеті, я таку касу стабільно проходжу. Навіть якщо лавровий лист в пакетику взяти. Очевидно, що вага впринципі не здатна порахувати точно що я набрав, адже в мене ще накидані там 10 сумок, які теж щось важаать, тим не менше. Магазину, вигідно, інакше б не ставили.

Раніше, в нас замість ваги був чекаут, де тобі людина сканувала 6 чи 10 товарів з кошика. Я кілька разів спробував і це до дупи. Тепер коли є вага — ніяких проблем.

Те що в Україні рітейл жлобський — це факт.

Да, я считал твой анальный импульс про успешный успех в Штатах, но дело в том, что Метро — европейская сеть.

Навіть якщо лавровий лист в пакетику взяти.

А если шафран?
ua.iherb.com/...​#product-purchase-options
В общем-то я бы это списал на крайне низкое качество американской синтетической еды.

европейская сеть

І? Менеджмент теж може бути українським, як і те що мережа європейська — не робить її не жлобською. Ще раз повторю, в нас теж є жлобський рітейл.

Інакше, як ти поясниш це?

Это вообще хана. Я прошел его без помощи человека ровно один раз
Да, я считал твой анальный импульс

Анальний імпульс в мене, а бомбить тебе, несподівано? :)

А если шафран

Яка різниця, якщо

в мене ще накидані там 10 сумок, які теж щось важаать
В общем-то я бы это списал на крайне низкое качество американской синтетической еды

Лол. А ти її куштував?:)

Трохи не так. Касири зручніші тим, що можуть перепитати, якщо щось не так в товарі або з оплатою, також можна з людиною поговорити і вирішити питання. А що автомат? Йому не поясниш, у нього обмежені функції, особливо, коли похилим людям і так важко з інтересами взаємодіяти.
Я нещодавно скуплявся в Єві і замість касира підійшов до каси самообслуговування. Коли я все пробив і намагався розплатитися, термінал сказав, що проблеми з карткою і треба покликати консультанта. Я покликав. Почекав поки той прийде. Прийшов консультант, відмінив покупку. Я спробував знову. Знову подібна помилка. Знову кличу консультанта, чекаю поки вона прийде, поки відмінить транзакцію. Пробую іншу картку — знову помилка: покличте консультанта. Виявилось, що на першій картці не вірно вводив пінкод, а у другій недостатньо коштів. Але за ті пів години, поки я намагався самообслужитись разом з консультантом, я 10 раз пошкодував, що не пішов на касу. В результаті я все згріб і таки пішов розплачуватись на касі, а з тим автоматом нехай самі розбираються!

Буває десь що розрахуватися з додатку ще опція, там все якось підв’язано, технології одним словом)
А якщо в цілому то з касиром — так — швидше виходить, але іноді такі черги... що і самообслугуватись можна інколи.

А что бы на кассе поменялось? С учетом того, что читать ты не умеешь, раз не можешь прочитать ошибку на терминале. Ну а про отсутствие приложения на телефоне (где приходят подробные уведомления об ошибках) для 1 из 2х карт в Украине — это вообще почти фантастика.

Ти бачив той термінал чи так, аби ляпнуть на свинособачому? Консультант теж мені не зміг сказати чому не пишеться зміст помилки і навіщо кожного разу його звати, хіба я не можу спробувати сам ще раз, без дозволу консультанта? Просто сказав:"Пробуйте ще раз" і пікнув своєю карткою, щоб розблокувати термінал.
Але схоже, інтерфейс того терміналу розробляли такі, як ти.

В часи пік, що на звичайні касі — черги, що на самообслуговування- теж
Нагадує часи черг до маршрутки, де 3 черги: сидячі, стоячі місця і задня дверь- там вже як підлаштуватися, щоб не випасти з маршрутки:)
Мені більш подобаються каси самообслуговування, але часто буває так, що то зависнуть, то виб’є декілька, замість штуки, ну і звичайні хлібобулочні вироби — починаєш перевіряти, чи та сама булка, чи ні ітд. І ось так виходить довше, ніж, якби я пішла в звичайну чергу:)

В СФ Веймо вже 2 роки, кількість поїздок лише росте. Вартість, вища ніж в убера, зона покриття — менша.
Тому варто задуматись що, можливо, якраз, твоє бачення світу в меншості, і воно таки

взлетит

?

В СФ

СФ сам по себе очень альтернативный город, мягко говоря.

Вартість, вища ніж в убера, зона
покриття — менша.

И не поможит выгрузить чемоданы девушке-метр-в-кепке. Как на меня — очень сомнительный бизнес, жизнеспособный только в экономике избыточных денег. Которые у Штатов в десятилетней перспективе не просматриваются.

Як часто дівчина метр в кепці таскає з собою валізи по 20кг? Якісь одиничні кейси не роблять погоди.

Як часто дівчина метр в кепці таскає з собою валізи по 20кг?

Ты давно был в аэропорту в курортный
сезон?

Згідно з даними Lyft 50% поїздок буднього дня -робота/дім
Ще є поїздки — ресторан/дозвілля
Велика частина поїздок в аеропорту- це бізнес тріпи, туди ніхто валізи не тягає. Ручна кладь та й все. Я взагалі з рюкзаком великим їжджу.
Серед тих літніх поїздок яка лишилась — велика частина — сімейні.
Решта, мабуть 50% чоловіки
І тільки з того що лишилось, якась частина жінок метр з кепкою

Згідно з даними Lyft 50% поїздок буднього дня -робота/дім
Ще є поїздки — ресторан/дозвілля

А согласно данным AirBnB гостиничного бизнеса не существует

WAT? Ти заперечуєш авторитет одного з двох найбільших перевізників пасажирів в сфері пасажирських перевезень?

Ти заперечуєш авторитет одного з двох найбільших перевізників пасажирів в сфері пасажирських перевезень?

А в чем авторитет? Они дают статистику по своей клиентуре.

А на чию клієнтуру на твою думку, посягає роботаксі?

А на чию клієнтуру на твою думку, посягає роботаксі?

50% процентов клиентуры Lyft это отдельная страта IT-прекариата. То есть людей, чьи доходы выше клиентуры общественного транспорта, но не покрывают стоимость владения собственным автомобилем. При этом они не попадают в число тех, чья квалификация не требует ежедневного присутствия в офисе.
Естественная клиентура такси это люди низкого дохода, которые ездят в/из вокзала/аэропорта в отпуск/домой и люди дохода выше среднего, которым в конкретных обстоятельствах дешевле оставить автомобиль дома.

Інфа я так розумію з того самого джерела що і синтетична їжа в США? Адже до США це ніякого відношення не має. І навіть якби мало — яка різниця, якщо ця клієнтура — це левова частина перевезень?

що і синтетична їжа в США? .

Извини, но это общее место — убогое качество штатовских продуктов и массовое ожирение.

якщо ця клієнтура — це левова частина перевезень?

Ещё раз повторюсь: во вселенной МакДака нет любителей доброкачественной еды.

Лол, як ти швидко зїхав з перевезень на пажрать.
Розкажи, скільки Мішелінівських ресторанів є в Києві, любитель якісної їжі? :)

Розкажи, скільки Мішелінівських ресторанів є в Києві, любитель якісної їжі? :)

Деточка, с жанром «повымахиваться перед односельчанами городськой буличкой и водою з бульбачками» со мной не работает.

Ахаха. Що і треба було довести :)

Ахаха. Що і треба було
довести :)

Что ты селюк на дешёвых понтах?
Так это с первого поста было очевидно.

:) так так, гаси пукан
вже

Ты всерьез считаешь, что гастарбайтерам кто-то завидует?
Не все родились у селі без газу.

Ти серйозно вважаєш, що думка чувака, який за одну бесіду двічі обісрався, ще й почав бикувати, може когось цікавити? :)

Судя по тому, как ты продолжаешь абсолютно бессмысленный тред, твое самолюбие нешуточно задело, что вобшем-то свойственно примитивным типам личности.

:)
Мені скучно, я сиджу біля басейну поки діти товчуться в воді. А тут — безкоштовний клоун ;) А ти чому в першій ночі не спиш? :)

Тебе не скучно, тебе хочется погонять понты про успех в Штатах.
Прикол в том, что если бы успех был, у тебя бы не было времени на пустой базар с незнакомыми людьми.

Я не знаю де ти понти побачив. Це напевно в тебе якісь комплекси ;) Але, очевидно.ти краще мене знаєш що я зараз роблю, десь на рівні, твоїх знань про харчову і транспортну сферу, якими ти вже тут виблиснув :) тут он на форумі навіть мульти міліонери водяться, і нічого, часу поговорити вистачає ;)

Оооо, так ты из этих... загнивающих западнюков, получается

Оооо, так ты из этих... загнивающих западнюков, получается

А ты капслок Трампа видать не читаешь :)

Та жінок в роботехніці і ембеді взагалі мало, я тільки одну знаю, вона займається програмуванням графіки на низькому рівні і все.

О, тепер хоч зрозуміло, чого воно біля шкільного автобуса не знижує швидкість і збиває дітей
www.youtube.com/watch?v=a2CNLkqrOME
Були б там жінки, такого б не було :)

Давайте це таксо туди де климат активистiв забагато

О, доу почало тягнути теми з зарубіжного йо...ного айті.

ну так ми ж не в вакуумі живемо)

чи бувають ще «жіночі» чи «чоловічі» професії у 2025?

хтось буде заперечувати фізиологічні відмінності?

зазвичай у жінок мабуть краще розвинута дрібна моторика...
у чоловіків, наприклад, зір на велику відстань...
і т.д. і т.д.

а професії зазвичай якось пов’язані з такими речами...

думати, що кілька років технічного прогресу сильно змінили мільйони років еволюції — мабуть трохи наївно...

Насправді довольно сильно змінили, так що еволюція в сутності не встигає, але її механізми вже почали працювати. Наприклад епідемії та пандемії. Єволюція природний механізм, який видозмінює живі організми під умови змініючоїся навколишньої середи. Діє двома методами, мутації та природній добір.
Зараз вчені фіксуюють як зміни в природі і фауні, у відповідь на вплив людини на середовище, так і зміну самих людей. За останні 200 років люди як сильно змінились антропометрично томущо стали значно краще харчуватись ніж коли небудь в історії людства, стали жити довше в середньому на 30 років, так і сильно змінились інтелектуально. Сьогодні є вже феномени савантізму та вундеркіндсва массового, тобто йдуть мутації направлені на подальший розвиток мозку. Хоча примітивна гомінідна (стадний хижак) інстинктивна поведінка, яка принаймні з часів неолітичної революції корелюється освітою і дисципліною, усе ще дуже сильна і цим користуються у і маркетологи і політологи.

назвеш види спорту, де жінки і чоловіки — приблизно рівні за результатами?

З олімпіських : керлінг, фігурне катання, стрибки в воду — оцінюється аналогічними системами балів.
В гімнастиці та художній гімнастиці вважається, що жінки переважають, за рахунок більшої гнучкості.
Є і чисто парні види, типу парного фігурного катання, танців на льду, бадминтон чи теніс в парах і т.д. Тут тупік в порівнянні.
Коротше це маніпуляції, так є ціла купа видів діяльності де жінки і цілому кращі математично результати дають, так само і такі діяльності де чоловіки. В тому числі коли йдеться про екіпаж космічної станції, ну або ІТ команда. Так само є парадокси гендерних стереотипів, як відомо на конкурсах кухарства часто виграють чоловіки, а спортивні пілоти чи парашутисти, так само як і військові пілоти — жінки показують кращі результати. Тіло краще пристосовано до перенавантаження. Менша мускульна масса, кращій кровообіг.
Ну і однозначно окремо один від одних гендери не існують і не виживуть.

є ціла купа видів діяльності де жінки і цілому кращі математично результати дають, так само і такі діяльності де чоловіки.

я так і кажу )

Керлінг: It currently includes men’s, women’s, and mixed doubles tournaments
фігурне катання: The Olympic disciplines are men’s singles, women’s singles,[note 1] pair skating, and ice dance;
стрибки в воду: Competitive athletes are divided by gender, and often by age group.

спортивні пілоти чи парашутисти, так само як і військові пілоти — жінки показують кращі результати. Тіло краще пристосовано до перенавантаження. Менша мускульна масса, кращій кровообіг.

Здається все ж таки навпаки: Пілоти з вищим індексом маси тіла (*за рахунок мускульної маси) рідше провалюють тренування з перевантаженням 7.5G.

Якщо йдуть мутації направлені на подальший розвиток, то варто перечитати щось по генетиці, вченням по еволюції, соціології, трохи подумати

Поведінка, мабуть, _коригується_ освітою та дисципліною, амне корелюється))

200 років це не о чем щоб яки суттєві зміни відбулися

Насправді зміни йдуть експоненціально, останні 25 років особливо сильно theconversation.com/...​planet-is-changing-161493
Для людської психіки сучасний мегаполіс, так само абсолютно стресова не природна середа. Джеймсом Уаттом в 1784 було винайдено першу універсальну парову машину, яка викликала виток технічної революцію, і привела до змін фактично усього. Але почалась уся революція з винайдення пилорами на вітряку в Голландії та принципу масового виробництва галер який організував Венеціанський Арсенал. Це викликало усе інше, в тому числі : стрімку урбанізацію, капіталістичний устрій економіки в замін феодалізму тощо.

фізиологічні відмінності?

Які такі ще фізіологічні відмінності в роботі інженера? Кнопки на компухтері натискаються тільки пісюном?

Є відмінності в гормонах, що впливає на емоції й так далі, це як є, й це факт. Й багато інших речей. Проте з інтелектуальною діяльністю, або легкою фізичною — маю підозру що це виключно культурне питання, а не фізіологічне або еволюційне.

там в останньому реченні наче загальне питання

чи бувають ще «жіночі» чи «чоловічі» професії у 2025?
Проте з інтелектуальною діяльністю, або легкою фізичною — маю підозру що це виключно культурне питання,

Це повна неправда. Науково доведено великий вплив гормонів, зокрема статевих, на когнітивні можливості.

Судячи з того що я нагуглив, ви праві, вплив є, але як завжди диявол в деталях й в тому як ці дослідження проводились, й наскільки ці висновки дійсно релевантні. Припускаю що цього не достатньо щоб зробити глобальний висновок що жінки тупіщі на біологічному рівні.

Про те, хто тупіший я нічого не казав, бо вплив гормонів складний і неоднозначний навіть у межах однієї статі. Тут коментар до конкретної тези.

Якщо дивитися на наукові дослідження, то справді є певна закономірність у тому, які задачі краще виконують жінки, і які чоловіки. Тобто певна статеві відмінності на рівні інтелекту все-таки існують і, як на мене, немає сенсу це заперечувати.

Я наводив приклади, коли в початкових розробках систем пасивної безпеки авто не було жодної жінки в команді і тепер цим вже потрібно займатись, бо статистика каже, що для жінок ці системи значно менше ефективні, ніж для чоловіків. А для дітей взагалі довелось розробляти нові норми, дитячі крісла тощо.
І є ціла купа прикладів, коли це обертається проблемами. Є і інші питання із тим, що більшість дизайнів усього не враховують шульг наприклад тощо.
А скажімо в сфері торгівлі 80% покупців усього — жінки, тобто для бізнесів це принципово. Нагадаю що першим водієм, яка поїхала на дальняк була Берта Бенц і власне цим звернула увагу спільноти на автомобіль.

Цікаво що з, вашої точки, зору важливіше: створити автомобіль чи бути першим хто проїде на ньому «на дальняк»? Я обома руками за рівність, справедливість і таке інше, але подібні досягнення сильно схожі на натягування сови на модель Землі.

Що первично, куриця чи яйце, інженерія чи маркетинг?
Бути че не бути, от в чому питання ?
Німці поставили пам’ятник Берті Бенц та синам, а не Карлу.
От наприклад непогана стаття про неї www.instagram.com/p/DBf5IgltqVf
Між іншим після рейсу, який зробив автомобіль відомим на усі Німеччину, а потім в світ, Карл врніс купу модифікацій, на прохання жінки.

А ще жінки більш холоднокровні в стресових ситуаціях, бо у них є материнський інстинкт, який за небезпеки перетворює жінку в холоднокровну тварюку і машину для вбивств. Там де у чоловіка за небезпеки дьоргне рука, чи він почне тупити, чи агресія буде перебивати здоровий глузд, жінка просто вимкнувши мозок вже буде витирати кров з ножа, бо проблема вже вирішена.

вже буде витирати кров з ножа, бо проблема вже вирішена

Ну і правильно — посуду треба мити зразу, а то засохне і потім віддирай зубами

Виходе, шо не тих бусифікують, треба з жінок машини до вбивств робить

Нормальный тимдилдинг че

На це звернули увагу на TeamBild.

На TeamBlind

TeamBuild это немного другое.

Ой, дякую, відредагував. Обдруківка підкралася непомітно

Створять потім службу підтримки, де будуть одні жінки:)
В моєї школі, до речі, був експеримент.У нас окремо був клас дівчат, і клас хлопчиків. Ми десь з 5 по 7 клас так навчалися. Я не пам’ятаю вже, яку саме мету переслідував районний відділ освіти, коли це створювали, але потім батьки на зборах все це завернули і створили звичайні класи , де і хлопчики, і дівчатка. Не пам’ятаю вже , як воно було, бо всі свята ми разом святкували в школі.

В історії людства змішані класси почали використовувати лише в 19 столітті. А в російській імперії освіта в гімназіях була роздільна і в 20-му віці, були окремо чоловічі та жіночі гімназії. Знайомитись між іншим благородних вчили за етикетом, на балах тобто танцях, які влаштовували, власне як і навчали танцювати. Радянска влада створила школу і об’єднала навчання в 1918 році, при чому в 1930 му класси знову розділили і 11 років так було, доки не змінили назад банально через нестачу фінансів на це, роздільними залишили уроки труда.
Так що тепер, що ви називаете звичайними классами, це швидше експеримент сучасності пов’язаним із введенням массової освіти. Досі педагоги не можуть сказати яка система краще, в тому сенсі що з лівої точки зору коли завдання в школі вчити дітей софт скілам — то явно змішана, але з правої коли хард скілам — то роздільна. І пробема для самих педагогів в першу чергу, та в них самих дуже великий гендерний дисбаланс.

Я це знаю, щодо історії. Зараз трохи інша ділема, серед тих, що я чула.
В моїх знайомих донька вчиться в ліцеї в Польщі, і нещодавно розповідала мені, що в них в групах багато дітей, хто в звичайному житті, умовно, за гендером- дівчата, а в ліцеї просять не ідентифікувати їх, як дівчат.І через це бувають непорозуміння на парах. Тому, новий час- нові виклики.

Усі замовчують, та массова пропаганда оцього «хіппі» в політичних цілях, яка в історії людства ставалась неодноразово. За це скажімо народ у Вермахсткій Німеччині обрав Гітлера, а Ернста Рема — Гітлер прибрав сам. Сталін теж прибирав таких з партії проти числених протестів, на які накладав резолюції : «Отправить в архив, легенерат и дурак». В Китаї з рештою корупція в цій сфері дійшла до стану, коли останній імператор їх усіх вигнав з палацу і майже одразу сталась революція.
А по смерті цариці Хатшепсут, бігом змінили владу в Єгипті з чисто жречісткої знову на армію і небожа Хатшепсут, Тутмоса Третього якого ваона в цю армію спровадила. Усі лезбіські зображення і т.п. позаривали в пісок. Тутмос майже одразу пішов усіх сусідів воювати, щоправда успішно.
От і зараз якщо поживетесь, цим усім займаються лиця які дістались вищих подвтичних посадад, стали мільярдерами, зірками шоу-бізнесу чи фешн індустрії, заробляють на гейбарах і т.д. Їм важливо роширювати базу.
Завжди це так само централізовано припиняли, царі, церкви і т.д.

Живи теперішнім, будь ласка, і апелюй теж.Історія важлива, но ти робиш якусь солянку з фактами різних цивілізацій, епох ітд.Я не критикую, це просто порада.

Ну теперішнє, це пропаганда дітям з розряду : «Чому би тобі не спробувати, це ж абсолютно, нормально ті хто так роблять дуже успішні». Потім у того же Маска, стається горе (а припинення однієї з генетичної лінії для людей обох статей, це горе, аналогічне смерті дитини, кастрат не може розмножуватись як і небіжчік. Тому папа Климент 14 це заборонив в Європі, з будь яких причин в 1773 році, а в шоу-бізнесі було дуже модно, опери довелось переписувати), і він конкретно мститься усій планеті, приводячи до влади ультра правого Трампа. Ну і добрі речи в принципі теж робить із ревізією витрат — що було треба. Думаю можна порахувати, скільки хлопців загинуло на передовій, через нестачу зброї і набоїв. Ще грозяться відключити повністю Starlink якщо не капітулюємо (тоді буде беззаперечна капітуляція вже). Щось це навіть не ефект метелика.
Коли вони сидять по своїх закладах , танцюють танго — мене це не обходить. Та коли це пропаганда і політика — напевно має бути протидія.

Вікторе, пардон, але тяжко коментувати, коли ти з теми на тему: Маск, папа Климент, танго, ітд.
Тема конкретно про дітей — підлітків і іх ідентифікацію.
Хай хтось інший вже, не я, розбирається в потоці думок.

Тема про Ілона Маска та відсутність жінок в його команді ? Далі тролінг провокація на сина Маска кастрата, повістку і пропаганду цього дітям. Вибачаюсь але ви явно хитруєте і газлайтите. Поток думок простий — кастрація і пропаганда гомосятини, зло за визначенням, яке дуже дорого коштує. Як і гендерні стереотипи теж зло, яке так само дорого коштує, зокрема з історії. Усі теми з геями і євнухами зазвичай використовують саме жінки в політичних цілях, бо культурна середа забороняє їм, часто з релігійних причин займати вищі політичні посади. Перші приклади в історії з Древнього Єгипту.
P.S. Монахиня досі не може стати Папою римським, так само як і Патріархом, імамом і т.д.

Якщо уважно прочитати, то ви коментували мене( окремий пост), де я написала про клас , де дівчатка окремо, і де — хлопчики, а далі — про ліцей. Все.Нічого зайвого. Я знаю, що ви або самостійно, або за допомогою чату любите наводити історичні ракурси.
Я вас всіх читаю в загальному топіку і розумію вже, хто є хто і яка направленість меседжів( окрім новеньких тут):)

розумію яка направленість меседжів

а яка направленість читається в такому різноманітті від хатшепсут і аж до танго?

У пана Віктора завжди історичний ракурс, вірніше, солянка.Тому, коли він коментує, то це купа епох, персоналій ітд . І туди- сюди скачуть. І сидиш і гадаєш, ну за що:). Але одразу можна зрозуміти, не дивлячись на нікнейм, що це він.Якось так.

солянка, сидиш і гадаєш

пробував підібрати опції — але якось повністю не підходять

Та я не знаю, тут багато різних людей. Когось краще розумієш думки, когось- не дуже, але і хай. Це життя.
P.S. Я наче на інший комент відповідала.В наступний раз почекаю на всі редагування тоді)

наче на інший комент відповідала, почекаю на всі редагування тоді)

обрати опцію на чому акцентувати не завжди виходить з першого разу, точніше якби всі варіанти редагування залишити — точно солянка теж вийшла би)

Якщо ви мені відповідаєте- можете залишати першу версію, мені ок. Якщо я не зрозумію — я перепитаю тоді. Дякую.

Він просто вкидає потрібну тезу в ллм, яка дає рандомний набір історичних подій і видає це все вам. Там немає ні логіки, ні аргументів, тупо чері пікінг. Тому рекомендую просто ігнорувати такі коментарі. Його власні — то зазвичай 2-3 стрічки якогось жарту. На ці можна відповідати

Так а нащо ви оте все читаєте? Хто вас заставляє? Пан не поважає своїх читачів.

Набирать на роботу самых квалифицированных людей? Меритократия? Не, не слышал

На фотографии не меритократия, а толпа гиков, готовых овертаймить за гринку и байки об успешном успехе.

а на человеческий язык можно перевести?

работяги готовые ебашить за еду в ущерб здоровью и отношениям

Шановні громадяни, обережно! Публікація — детектор! Не ведіться!

чи справді різноманітність у команді впливає на продукт?

Скорее всего да — негативно. Чем больше «разнообразия ради разнообразия», тем больше вероятность недопонимания, конфликтов, накладных организационных расходов и т.п.

Та тут просто взяли тех кто будет вкалывать на хозяина и не качать права. Чисто по классике www.youtube.com/watch?v=gb35Scred00
К нам приехал наш любимый Ілан Маск, дорогой.
С моей практики, жешны с такой работы просто свалят нахрен, у нее муж есть перень и т.д. с голоду не умрет. А тут можно что угодно, овератаймы без конца влоть до жизни на работе, материть и т.д.

Я отвечал на вопрос, который был поставлен безотносительно Маска и этого случая, а в принципе о влиянии «разнообразия» на итоговое качество.

В СССР при космической программе проводили исследования, получилось смешаные колективы в целом получают результаты лучше.
Хотя тут конечно вопрос идеологии не последний. Но тем не мение взять российскую империю и СССР, никакой космической программы как таковой у первой не было (в Англии уже была смешаная система в массах, и ее вооружение и промышленность превосходила российскую империю во всем) , а 80% народу жило на селе и вообще были не грамотными в большинстве, некоторым повезло закончить три класса церковно приходской и уметь читать.

Вообще-то разнообразие это нормальное состояние любого социума.
А вот контингент, навевающий мысли о казарме, скорее по правилам казармы и живёт.

Який жах...
Навіть роботів не має.. AI?

ви шо їм у труселя лазили, що знаєте, що то всі чоловіки? може там половина жінок.

І навіть це не допоможе, лол. Деякі транси заявляють, що вони «відчувають себе жінкою», а геніталії ні до чого. Це просто вмерти можна від передозу маразму

ну насправді він може себе відчувати навіть мікі маусом чи пташкою. проблема зазвичай виникає, коли оточуючи вважають, що це чоловік і його це ображає. але як людям знати, що то жінка, якщо він виглядяє як чоловік? хай одягається по жіночому, робить причіску, макіяж, підбори, вчиться хіхікати як жінка та крутити задом

Так если он все это будет делать, то как тогда выделиться в группе успешных женщин с женственной внешностью?

хай одягається по жіночому, робить причіску, макіяж, підбори, вчиться хіхікати як жінка та крутити задом

До нещодавна правило було інше. Більшість має змінювати своє сприйняття/поведінку/мову, щоб інтегрувати меншість. В даному випадку усі мають використовувати гендерно нейтральні займенники.

В даному випадку усі мають використовувати гендерно нейтральні займенники.

це було б ржачно

от прикинь на дейліку «Вася заболіло, тому я задиплоїло фічу, над якою воно працювало останні три дні»

і все це тому, щоб Вася не образився, бо може він жінка. отже будемо називати його «воно»

В мене колега гей з Аргентини так розмовляв іспанською. Інших іспаномовних це дратувало

так розмовляв іспанською

це якось некрасиво
потрібно, щоб розуміли усі і мали змогу посміятися

🤔 Я мав на увазі коли він розмовляв інспанською із іншими іспаномовними колегами. З іншими він розмовляв англійською)

але англійською він розмовляв нормально, а не гендерно нейтрально. просто я вважаю гендерно нейтральну мову і взагалі цю тему, коли людина не може визначитись «він» чи «вона», досидь кумедною.

В мене колега гей з Аргентини так розмовляв іспанською. Інших іспаномовних це дратувало

Оскільки іспанська ізначально дуже гендерна мова (там все або EL, або LA), то для гендерно-нейтральних слів треба видумувати цілі нові мовні конструкції — цілком очікувано, що частині людей цей новояз буде не до вподоби

німці придумали комбінувати обидві форми і не використовуюьть артикль у гендер нейтральній мові

наприклад

der Kollege (м)
die Kollegin (ж)

буде
Kollege:in

і таке у бізнес контексті використовують досить активно

А хіба артикль Das не є гендерно нейтральним?
Чи це ніби не «нейтральний», а «середнього роду» і тому їм не подобається?

Чи це ніби не «нейтральний», а «середнього роду» і тому їм не подобається?

це середнього роду
і це буде щось на кшталт, коли ми кажемо «воно». тільки в українській таке звучить неввічливо, а для німців це смішно.

з іншого боку останні роки у письмовій мові коли багато тексту можна зустріти таке, що спочатку пишуть, що «в цьому тексті для простоти сприйняття не буде використовуватися гендерно нейтральна мова», тобто як раніше — вчитель, колега, робітник чоловічого роду.

от прикинь на дейліку

Так вони же в дизайні, або у вищому менедменті по квотах, бо раз ображають, то обов’язково директори мають бути такими, чи принаймні прикидатись і т.д.

я задиплоїло фічу

гендер нейтральне «я» з дієсловами іспанською це як?

як в оригіналі буде фраза з «мну» що зробить іспанською «я задиплоїло фічу» чимсь особливим?

ясно, якщо щось скомпіліровано, то завжди працює (десь це вже було в програмуванні...)

Це вважають кастратом при чому як чоловіки так і жинки, чим воно і є. Та справа в тому, що політично вони можуть бути вигідними і між іншим зазвичай саме жінкам, які зокрема і через них впроваджують свою політику вже багато сторіч. Євнухи були при усіх гаремах і використовувались високо-поставленими жінками в полічтичних цілях. Напевно перший відомий випадок в історії цариця Хатшепсут в Єгипті, що спиралась у владі на жреців амона. Фізично вона не могла «запліднювати Ніл», тобто розрізати крайню плоть та лити кров в Ніл, щоби він розлився. Та інші ритуали були придумані.
В Євпропі оскоблених зазвичай залишали співати арії в опері, одягнених в пір’я, до рівня державного управління їх ніколи не допускали. В Індії — це окрема каста.

хай одягається по жіночому, робить причіску, макіяж, підбори, вчиться хіхікати як жінка та крутити задом

а потім приходить на депіляцію «зони бікіні», а там — х*й :)
(це я дійсно колись читав про такого фріка, який ходив зі своїми бейцями на депіляцію у жіночі салони)

бгг )) респект тому пану

у мене був колега, який іноді ходив на жіночі групові тренування типа «йога для жінок» чи «ноги-сідниці-живіт». він не був геєм, просто ну от так хотілося йому

Деякі транси заявляють,

Я заявляю — вони євнухи кастрати, а ніякі не жінки. Повістка — зло, власне це закономірна штука і давно виникла наприклад в Китаї www.youtube.com/watch?v=hoj6_ekPyXI
Деяким політикам вигідно на це спиратись тому вони це пропагандують. А різні мандаліни, які можуть проявляти не лояльність — навпаки не вигідні.

Я фільтрую проблемних, тож мінімальний імпакт 🤞

А ще всі якісь підозріло молоді, жодної людини в похилому віці не видно. Ейджизм? 🤔

Старі рахують це авантюрою, хайпом, непотрібною фігньою, і взагалі «працює, не трогай». Вони вирішують дійсно важливі задачі — мютекси в базі, легасі джава проекти підтримують без яких весь світ стане.

були на хабрі статті від хлопця що там працював, розробляв електроніку.
свої плюсі-мінуси, але як по посаді та задачам платять не так багато зато люблять брати тих хто «не пропаде», допомогаючи з візами і тд
тобто там більша частина емігранти-початківці як я зрозумів, які і так щасливі за такий шанс і допомогу.

Щвидше зрілі американці у віці — просять зарплату за роботу, на яку Ілон банально скупердяйнічає. Те що він міг пів Детройту досвідчених людей собі набрати, якби жаба не давила то 100%. А так набрав людей які будуть в дупку цілувати його величність.
2. У разі чого не їздіть тим таксі є наприклад Google, та і іншого виробника електрокар купляйте : Ягуар, BMW і т.д.

І жодного українця. Українофобія?

Там і білих то я нарахував 5 людей. Тримаю парі усі начальники.
Який командир така і команда. Це вже потім виявляються массово проблеми вже під час експлуатації, наприклад класичний триточковий ремінь безпеки винайдений Volvo, незручний для більшості жінок через груди, тому вони його двигають таким чином, що він стає не ефективний під час аварії, а грудасті жінки і взагалі часто не пристібаються. Задача реміня безпеки утримати тіло в кріслі, щоби від перезавантаження під час удару зламалось крісло, а не хребет.
2. Щодо тесли, то той же кібер трак в Європі не був допущений до продажів через безпеку (в США насправді норми до безпеки ще жорсткіші за ЄС), бо там 0 зірок за євроенкап вийшло. Та для південних штатів — проштовхнули.

Да-да, надо было, конечно, делать под женщин, которые на автомобилях не ездили. Если не удобные ремни, то почему грудастые женщины до сих не предложили совместимую альтернативу? Равенство же уже давно, поколение выучилось, а ремни не поменялись. Или это тоже массовые проблемы.. ?
Второй пункт тоже смешной. www.nhtsa.gov/...​/CYBERTRUCK/PU%252FCC/AWD
The EU requires that any protruding part of a car be rounded, with a minimum radius of 3.2 millimeters. ... With its sharp, hard stainless steel nose, the Cybertruck does not meet this rule.
In addition, it is too heavy for ordinary motorists. With a B license, for example, as a European, you are not allowed to drive a vehicle with a maximum authorized mass of more than 3.5 tons.
То есть сопрны регуляции безопасности (без машин вообще аварий не будет) и права на грузовик. Ну да, ну да, 0 звездочек, можно ссылку?

Если не удобные ремни, то почему грудастые женщины до сих не предложили совместимую альтернативу?

Бо суспільство вже давно функціонує за принципом розподілу праці. Якщо мені не подобається якийсь сорт хлібу, в мене не зʼявляється думка, що треба піти та засіяти поле іншими зернами та створити інший рецепт

Ти сортів хлібу десятки в локальному маркеті. Якщо ти можеш придумати новий, який буде більш популярний в великої частини населення, ти озолотишся :)

Щодо жіночіх ременів та крісел та інших систем пасивної безпеки, цим конкретно зараз займається EuroNCAP, не дивлячись на те, що по статистиці жінки значно більш дисциплінований водії, наприклад практично не їздять п’яними і водять більш нові автомобілі, ця статистика каже що пасивні системи безпеки значно менш ефективні (79%) для жінок в цілому. Одна із головних причин прорахунку, оригінальна команда Volvo не мала жодної жінки в складі. Усе проектувалося під чоловіка, крісла, манекени і т.д.
Щодо кібер траку наприкладь — www.ecoticias.com/...​ck as a passenger vehicle.
Там одна з головних претензій, цей дизайн зубила гарантовано в’бьє людину у разі наїзду, а авто загориться при аварії (що має місце в реалії як бачимо), відповідно рейтинг 0 зірок та бан на продажі. І там ще купа проблем з цим авто, воно для редників з грошима, в північних штатах Маску так само не дали продавити на ринок сирий погано протестований продукт. (І багато хто прямо каже, що він давав хабара в інших штатах).
Коротше зараз повний інтернет інформації з цього.
Щодо авто індустрії в цілому, то робота над безпекою реально це в більшості починаючи з середини 90-х років минулого сторічча, хоча винайдено авто ще в 19-му.

pmc.ncbi.nlm.nih.gov/...​s/PMC8141461/pdf/main.pdf — статистика про жінок.
www.infrastructure.gov.au/...​1994/pdf/Gender_Fat_1.pdf — статистика про кількість жінок-водіїв.
І це в Австралії :))))
В посилання навіть не згадуються пішоходи.
Якщо трак наїде на людину зі швидкістю 1км/год людина гарантовано помре?
Ну в доказом «повний інтернет» — це вагомо, звісно.
Рівень аргументованої дискусії у тебе, звичайно, ніякий

В посилання навіть не згадуються пішоходи.
Якщо трак наїде на людину зі швидкістю 1км/год людина гарантовано помре?

Норми NCAP людина має гарантовано виживати при наїзді авто зі швидкістю 40 км/год. Задля цього заборонені усілякі кенгурятники, сталеві бампери, а також усе має бути зроблено на поглинення енергії зіткнення конструкцією. Зіткнення із пішоходом особливо дітьми — най жорсткіші норми із 2009.
Якщо впадлу загуглити:
От вам Forbes www.forbes.com/...​-uk-due-to-safety-issues
От Гардіан www.theguardian.com/...​ean-roads-say-campaigners
авторитетні видання.
P.S. Щоб не було що «американців ображають, погані європейці» www.youtube.com/watch?v=HwCjx5Ot30g банів було достатньо. З радянських авто За рулем робив тести за методикою Euro NCAP Лада Ніва і УАЗ хантер (та старі стайлінги), це авто самогубці. Як і Таврія чи Славута youtu.be/aE8RAX3eF_8?t=555
Народних Ланос теж гімно — одна зірка. А от Сhevrolet Aveo — 5 зірок, там були конструктори корейці — а потім вже під’єднався Детройт.

если не удобные ремни, то почему грудастые женщины до сих не предложили совместимую альтернативу?

ну пузаті чоловіки теж не зпропунували нову конструкцію руля, щоб мамона не натирало до дир у одязі

Женщины умны и осмотрительны, они не склонны ввязываться в сомнительные авантюры.

Ну да, ШІ, автопілот, EV, космос, це все авантюри, інше діло мюткеси в базі для легасі, ентерпрайзного проекту на джаві пилити

До того ж:
«клієнти» фінансових пірамід — жінки
лікування народними засобами — жінки
антивакси — жінки
гадання, карти таро, астрологія, гороскопи — жінки
клієнти на курси по успішному успіху, підписчики на існтаграмних гуру де вчать дихати маткою і всяким віпасанським практикам по залученю успіху і фінансів — жінки

так, мужики також не без гріха, но доля жінок серед клієнтів подібних «послуг» — 70-90%

Донни, нельзя так откровенно палиться своими неудачами на личном фронте :)

Когда это факты начали клише называть? :)

коли рандомний набір букв почали видавати за факти

факти:

A FINRA study (2015) found men are more likely to be victims of investment fraud, especially those involving large amounts. (ну тобто на інвестиціях, мемкойни, сками та інші хай ріск схеми)

However, female victims are more common in social-engineering-based schemes (where trust or community is exploited). (піраміди, понці)

In a NCCIH (US) study, women made up ~65—75% of alternative medicine users.

Both men and women are represented among anti-vaxxers, but slightly more women, particularly mothers of young children, are involved in vaccine hesitancy movements.

A 2018 Pew study found that 37% of women believe in astrology, compared to 20% of men.

Belief in psychic abilities and tarot: ~60—70% of believers are women.

Usage of horoscopes: ~75% women.

Spiritual influencers have a predominantly female audience.

Women dominate spiritual TikTok (#witchtok, #astrologytok, etc.).

Давай приводь свої факти

Men gamble more than women. About 64% of the gambling population are men, and only 36% are women.

Boys were more likely to be classified as problem gamblers than girls (0.9 percent compared to 0.1 percent ).

І? Є різниця між влазити в ризиковані історії (казино, ставки, мемеойни) розуміючи і приймаючи всі ризики, і влазити в фінансові піраміди, вірити в АІ роботів чи команду професійних трейдерів, які на сток маркеті торгують на 20% в місяць, і з піною в роті доказувати іншим що це все реально а ти, дебіл, не розумієш, в будеш все життя горбатитись на роботі.

Знала одного чоловіка, який повісився після краху b2b jewelry, залишивши матір і дружину з боргами, взятими для цієї ’інвестиції’. Згадалась історія, ще малою була, на початку 2000х, як прийшли в гості до знайомих, і у них в коридорі при вході стояв віник вверх ногами, і я поцікавилась, чому він так стоїть. Чоловік поспішив пояснити, що то його дружина вичитала, що це приваблюватиме гроші. А вже на кухні дружина пожалілась, що насправді то чоловік вичитав, а їй той віник всю красу псує, і взагалі у них пилосос є. Я до того, що пацієнтів гадалок серед чоловіків теж немало, і ’інфлюенсери’ в цій темі серед них є.

Угу, вот тільки картина така:
img.tsn.ua/...​8ed09d53a51027197fd6.jpeg

А саме більшість «інвесторів» — жінки

Тому я і писав:

так, мужики також не без гріха, но доля жінок серед клієнтів подібних «послуг» — 70-90%

Трохи кумедно, що у статті від ТСН, звідки ваша картинка, ’Ладижинець Леонід Іванович, як і чимало його земляків, теж вклав гроші у В2В’, ’Хотів заробити і киянин Андрій.’, ’Віктор з Рівного разом з дружиною’. Ну і ви ж розумієте, що можна і таку картину знайти finclub.net/...​7f1ae8cd68e936b8db_XL.jpg
Гендерної статистики по саме цій піраміді і її 600 тис жертв не знаходжу, але ви так кажете ніби всі жінки дурепи з гороскопами , а чоловіки таким не займаються, бо від природи розумні, але я знаю чимало прикладів, коли ще й як займаються. Тут взимку в одній темі з релігійною суперечкою мені автор кидав відео на фізика, що ходив до екстрасенсів, але зневірився і пішов в церкву. Тисячі їх, насправді. Думаю ваші 90% явне перебільшення.

ви так кажете ніби всі жінки дурепи з гороскопами , а чоловіки таким не займаються, бо від природи розумні,

Як ви із цього коментаря зробили такий висновок? В якому конкретному місці я заявляю що всі жінки — дурепи і що серед чоловіків дурнів немає?

Ви навіть коментар осилити не можете, а потім розказуєте що жінки не дурепи )

Чого ж не осилила? Ви заявляєте, що майже всі жінки дурепи (90%) згідно статистики по гороскопам, і майже всі чоловіки розумні, лише десь 10% не без гріха, ігноруючи статистику по гемблінгу, де цифри будуть навпаки. Кажучи ’всі’ то я округлила ваші 90% до 100%.

Є різниця між влазити в ризиковані історії (казино, ставки, мемеойни) розуміючи і приймаючи всі ризики

Ох уж эти понимающие все риски лудоманы, закладывающие в ломбард последние трусы чтобы отыграться

А по твоєму вони не розуміють ризики? Все прекрасно розуміють, но надіються на той один шанс із тисячі підняти бабло. Так само як і лотерея, всі знають що шанси 1 на мільйон, і все-одно купують, так як всі думають що стануть тим самим одним.

Лудоманів серед мужиків більше лише тому, що мужуики в принципі більш ризиковані ніж жінки, у всьому.

Читала дослідження по лудоманії, то єдина ключова різниця між чоловіками і жінками була не в ризикованості, а в типу експертності. Більшість чоловіків грають там, де думають, що щось знають і це їм допоможе, а більшість жінок віддавала перевагу іграм, де просто покладаєшся на удачу. От і ви кажете, що чоловіки щось там розуміють, але надіються. Але якби справді розуміли, то не надіялись би)

звісно, блін, не розуміють ризики лол, шо ти дурню талдичиш раз за разом.
ті хто розуміють, відкривають казино, а не грають у нього.

ті хто розуміють, відкривають казино, а не грають у нього.

відкривають. я колись працювала у казино. казино завжди виграє, але грошей багато не буває і коли у залі з`являвся клієнт, що починав робити собі стабільно плюс, то спочатку використовували стандартні методи (гарна дівчина круп’є, алкоголь), а потім починалося диво дивне — прибиральниця мала пійти у залу та поприбиратися біля «проблемного» клієнта, підмісти навколо нього, потім якщо не помогло, то до нього повинні були виходити ті круп’є, які мали на той день гороскоп, сприятливий щодо грошей, а якшо і це не допомагало, то визивали круп’є Ваню. вони вважали, що у Вані є якісь здібності, тому що у проблемних сітуаціях він майже завжди відігравав якщо не в плюс, то хоча б в нуль.

А був там чорний кіт із пустим відром, який навколо сіль розсипав?

Все прекрасно розуміють, но надіються на той один шанс із тисячі підняти бабло.

Так подожди, а что тогда плохого в

влазити в фінансові піраміди

? Первые участники финансовых пирамид имеют очень хорошие шансы получить свои деньги назад, «главное знать когда выйти»

? Первые участники финансовых пирамид имеют очень хорошие шансы получить свои деньги назад, «главное знать когда выйти»

Тільки мало хто це розуміє, а серед розуміючих в основному чоловіки. А вот жінки, майже все поголовно вірять в 100+% річних і відсутність пірамідальної схеми, ігнорують здоровий глузд, факти, будь-які аргументи.

Я просто в свій час боровся з пірамідами, спілкувався з «інвесторами» на різних площадках намагаючись знайти остатки здорового глузду, слідкував за каналами. 80% тупих, непробиваємих — жінки. Факт.

це до речі не кліше, я по половині з цих тверджень прям спілкувався з продуктами/бізнесами = таро/фінансові піраміди/продавання всяких бадів = справді основна аудиторія жінки і коли кажу основна — це вплоть до 90%

«клієнти» фінансових пірамід — жінки

Впевнені? Я чув тільки про чоловічі історії «успіхів».

Тут мабуть до фін пірамід включені MLM. Очевидно, що жінки там більше зайняті, бо, половина тої фігні — це мабуть продажі косметики.

Але від Трампа, який свої міліони на крипті заробив, чути так, мінімум смішно :)

Цеж Ілона Маск, що ви від нього ще очікуєте?) Хоч індуси і корейці є, це вже досягнення.

В Агати Крісті є такий детектив Ten Little Niggers, який не продають вже під такою назвою, замінюють на And Then There Were None, хочь це і світовий безцеллер в жанрі детектив в списку 100 найкращіх. Предатавники повісточки також жорсоко боряться із Adventures of Huckleberry Finn Марка Твенна, бо там величезна купа рассизма та взагалі роман навколо рабства. Те що це усе один загальний присутній Марку Твенну сарказм, явно в протест проти конфедерації, вони нічого не хочуть знати.
P.S. А так то справді на фото масса Ілан на плантації із рабами.

Так якраз індусів я і очікую, на Н1В.

Я готовий перепрацьовувати платно, за потреби, але якщо від моєї дружини захочуть, щоб вона перепрацьовувала, то хай звільняється — і відсвяткуємо її звільнення, таке вже траплялось.

І в Tesla перепрацювання присутні.

Найбільший проміжок часу, коли я перепрацьовував, — це 9 місяців після початку повномасштабного вторгнення московії-росії в Україну. У мене тоді був парт-тайм, і це був гарний темп — вчасно завершив без наслідків для здоров’я. Але в мене є друг, який посадив зір і навіть потребував хірургічного втручання через сидячий спосіб життя й перепрацювання. Думаю, у кожного айтішника є такі друзі — це для контексту.

Якщо дружина захоче перепрацьовувати, буду пояснювати, що перепрацювання шкодять як фізичному, так і психологічному здоров’ю.

Є такі друзі, але зазвичай перепрацювання це не весь контекст їх життя. В мене до айті було 3 роботи, 6 днів, з яких дві офіційно, і вже з приходом в айті люблю брати овертайми чи паралельні короткі замовлення для вечорів-вихідних. Зір 1, здоров’я нормальне. Але це постійна тема для конфліктів в стосунках, які виснажують значно більше, ніж овертайми.

Підписатись на коментарі