📣 Mother of QA рекомендує 📣
Часто чую в особисті:
- «А є якісь нормальні курси по API?»
- «А цей курс вартує уваги?»
- «А що скажеш про цього викладача?»
І ще десятки схожих питань 😅
Тому я вирішила — спільнота має знати авторів, яким можна довіряти і які роблять дійсно сильні продукти.
Цей топік — саме для того, щоб ВИ могли знайти перевірені курси та відгуки від реальних людей, які вже пройшли цей шлях!Я почну з себе і поділюсь тими, чиї курси/тренінги/інтенсиви проходила, або ж в експертності кого я впевнена і щиро рекомендую 👇
1. Олександра Ковальова
Інфо — продукти які я пройшла:
🔹 ISTQB Foundation Level.
🔹 ISTQB Advanced Test Analyst.
🔹 Test Design Techniques.
Виклад інформації Саші — love at first listen 💛
Чітко, глибоко, структуровано. Ідеально не тільки для того щоб здати сертифікацію, а й для розширення кругозору.
У Саші є ще один курс, який я націлена пройти зовсім скоро і це ISTQB Advanced Test Manager! То ж, скоро я буду тестером всіх продуктів юнікорнів)
Зберегти ці посилання must have!
2. Артем Григоренко
🔹 «Інтенсив з естімації».
Дуже добре розклав мені все по поличках щодо оцінки і роботи з нею. І головне — інтенсив короткий, що буде дуже зручно для тих, хто хоче інформацію тут і зараз.
Також, я знаю що у Артема є свій курс для QA Lead, я ще там не була, але думаю скоро також там опинюсь і з своїми враженнями та відгуком не забарюсь))
3. Роман Марінський
Жодного інфопродукту я у Роми, на жаль, не проходила, але експертиза Роми в автоматизації — 💣
То ж, якщо треба щось по автоматизації — це definitely до нього.
Не знаю, які продукти в нього зараз актуальні, проте я думаю це уточнити можете у самого Роми)
4. Олександр Хотемський
🔹 «Воркшоп з Playwright для початківців».
Було 🔥 - цікаво, динамічно і з гумором, все як Сашко вміє)
То ж, можу щиро рекомендувати його як експерта в автоматизації.
5. Артем Овчаренко
У Артема я теж нічого не проходила, але багато моїх знайомих пройшли його курс і залишились задоволені!
А мова піде про «YetAnotherJSCourse» — курс по автоматизації на JS. Артем копає в те, щоб Ви отримали максимально глибокі знання мови і в його експертності я теж більш ніж впевнена! То ж, посилання залишу внизу!
6. Інна Осінна
🔹 «CSA & API».
Неймовірно зручно побудований формат навчання + якісна подача інформації = задоволений студент. І цим студентом стала я!
Супер курс для тих, хто хоче качнутись в API, розібратись глибше в архітектурі та інших деталях. Рекомендую!
7. Ріна Ужевко
🔹 «Тренінг з Ризик менеджменту».
Дуже класно, з прикладами,
У Ріни також є ще інші курси на які варто глянути! Сайт залишу внизу і сама по троху вже приглядаюсь!
8. Святослав Логін
Особисто також продукти Свята не тестувала, але чула відгуки близьких колег! А говоримо ми про «WEB OWASP 10». Знаю Свята як сильного фахівця з безпеки і хотіла б відвідати цей курс, але якось не склалось поки(
То ж, залишаю посилання Вам та буду вдячна за Ваші враження про цей продукт!
9. Наталя Попелишко
Думаю вже всі чули і знають про безкоштовний курс для новачків від Попелюхи, але мало хто знає, що у Наталі є також розширена версія з домашками та фідбеком, яку можна придбати!
Знаю також, що у неї був курс по C#, правда не знаю чи викладає вона його зараз)
Тим не менш, ви маєте посилання, то ж якщо Вам захочеться до неї на курс — просто звʼяжіться і уточніть актуальну інформацію!
10. Ірина Вольних
🔹 «Тестування API з Postman».
Це був мій перший курс по API (після цього я пройшла курс ще й у Інни) — і це було божественно!
Багато практики, чітка подача, класна атмосфера, саме Іра навчила мене всіх фішечок у Postman, аби я могла тестувати як гуру!
То ж, якщо Вам потрібно більше практики і розуміння як саме працювати з цим інструментом — you’re welcome!
11. Павло Сафонов
У Павла я теж не проходила курс, але це ще одна людина, експертності якої я довіряю! І так, це ще один курс для автоматизаторів!
«Playwright + TypeScript/JavaScript» — відгуків чула багато і всі вони схвальні! То ж хто давно хотів на цей курс, але вагався бо не чув реальних відгуків — це Ваш зірковий час!
Я і без проходження підтверджую, що курс буде топ!
12. І ще трохи про себе — Аміна Кривошия
Я теж маю курс для новачків у тестуванні (проте зараз він на оновленні і не проводиться).
Також веду менторства і даю кар’єрні консультації.
Якщо потрібна підтримка чи допомога з різних питань — звертайтесь 🙌
Всі інші контакти для звʼязку Ви можете знайти там!
Як Ви вже бачите, наша спільнота має багато авторів, які надають Вам багато різних можливостей для зростання! Варто лише захотіти ❤️
32 коментарі
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів