Чи є альтернатива макбуку?
Так, чергова тема про вибір ноутбуку, але так як виходять нові моделі, думаю завжди актуальна.
Ситуація: розумію що 16Gb памʼяті мені вже не вистачає, та й можливо хочеться 16 дюймів екрану замість 14. Вже 10 років користуюсь макбуками. Але якось вже підзадовбало, хочеться спробувати щось інше, хочеться поставити лінукс, та й хоч вже трошки звик й меньше тошнить від нового Liquid Ass, все одно заставило задуматись що хочеться більше контролю над системою. То й ж Gnome мені зараз приємніший ніж цей amazing awesome innovative liquid glass.
Але скільки не дивлюсь, не можу знайти альтернативу, макбук він з усіх сторін нормальний: є ноутбуки потіжніші, але й макбук дуже потужний; є кращі OLED екрани, але й екран топовий; є ті що тримають батарейку краще, але й макбук класно тримає; й так далі. Ще й коштують вони дорожче ніж макбуки при аналогічних характеристиках, навіть не враховуючи якість зборки, матеріалів й периферії.
В віндобуках усе постійно в яких-тось нюансах. Наче все ок, але є якийсь dealbreaker. Наче зупинився на Lenovo Thinkpad P1 gen 7, але пишуть що в нього капець шумний кулер, що аж дискомфортно.
Тому питання до тих, хто користується не макбуками, а особливо до тих у кого є досвід з макбуками. Наскільки все погано?

Найкращі коментарі пропустити