Чи можна зайти в IT з мінімально базовою англійською?

Я завжди працювала в продажах, але зараз проходжу курси дизайну, розумаю що треба ще час і набратись досвіду,але чи реально зайти в IT з курсами ще і з мінімальною англійською? Наприклад на перспективу, якщо піти офіс менеджером чи продажником і посилювати навички англійської паралельно? Розкажіть як ви починали свій шлях в IT

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

ИТ разное бывает. ПриватБанк тоже ИТ.

Можна. В IT customer support локальной компанії

Без англійської — ніяк. Вам потрібна якась чіткість- ким саме ви хочете працювати.
Зазвичай, у офіс- менеджерів стільки роботи, що вам і до англійської там часу не буде.
З того, що ви задекларували, я би витратила час на англійську і спробувала заходити чз продажі, де в вас там є досвід.

Краще не курси дизайну, а курси англійської на 6-12 місяців.
Інше питання жінки після школи 17-19 років, або на 1-2 курсах коледжу зможуть знайти роботу рекрутером, HR?
Може є якась інші професії та напрямки в ІТ, де можна працювати з 14-17 років?

sales в IT це одна із самих вибагливих позицій в айті до англійскої

вообще не реально
времена такие, что на одну реальную позицию джуна 1000 желающих ее занять

як показує досвід — головне наполегливість.
у 2018 році влаштувався в австралійську компанію з офісами по всьому світу, маючи слабеньку англійську, але це дало мені змогу прокачати її вже в просесі роботи і спілкування, в більшості письмом, щате наступна компанія вже була легше.
Тому «гризіть» свій шлях і шукайте місце та нехай все збудеться

2018 це вам не 2025, я маю чудові навички в спілкувані але практики в мене ще мало, і всім на це всеодно хоча є вже люди які готові мене взяти, якщо підтягну тех скіли і англійську хоча в мене вона зараз майже B1

Можна. Продайте свій дизайн із навантаженням вивчити англійську потім. Якщо досвід у продажу хороший — куплять.

Яким менеджером, офіс менеджером?:) Ну з таким успіхом і прибиральницею можна. А «продажники» зазвичай мають C1 та вище.

Пані, вам важко структуровано викласти свої думки.
Відсутня релевантна освіта чи досвід.
Відсутня англійська.

Є сотні тисяч студентів які будуть мати оті всі пункти вище. Чому мають взяти на роботу вас а не їх?

1) Ні, не реально
2) Задротив цілодобово поки інші бухали та трахались. А вже коли начебто вже увійшов це саме акті то ще декілька років англійську вчив, бо без англійської я нікому не треба

Підписатись на коментарі